flash.developer
Active Member
سلام من فلش cc نصب کردم مشکلم اینجاست تا وقتی پروژه ذخیره نشده باشه code hint به خوبی کار میکنه اما به محض این که ذخیره شد ارور میده و دیگه کار نمیکنه
سلام از منوی edit وارد preferences بشید. وارد category مربوط به ActionScript بشید ... مقدار Cache size را روی 5000 بذارید ... روی OK کلیک کنید و دوباره فلش را اجرا کنید ... به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه ...
موفق باشید
moghanaraz فک کنم این قسمت خیلی از مشکلات رو میتونه حل کنه میخواستم در این مورد بیشتر بدونم.
سلام
اگر یک فولدر مجزا ایجاد کنید و فایلتون رو داخل اون ذخیره کنید، این مشکل براتون پیش نمیاد. هیچ وقت در جایی که فایلهای swf, as و swc یا فولدرهایی که حاوی این فایلها هستند، وجود دارن، فایلتون رو ذخیره نکنید. در اینصورت تمام اون فایلها و فولدرها در Class Path پروژه تون قرار میگیره و فلش سعی میکنه همه ی اونها رو کش کنه و معمولا به مشکل میخوره.
موفق باشید
دوست عزیز من متون را با سایت مترجم مشاهده کردم اما زیاد چیزی دستگیرم نشد. اگه ممکنه چندتا نکته از این preferences برامون بگین. متشکرسلام، اینجا مطالب خوبی را آورده:
http://www.leebrimelow.com/fixing-code-hinting-in-flash-cs5/
و اینجا:
http://www.leebrimelow.com/increasing-the-code-hint-cache-in-flash-cs5/
سلام
اگر یک فولدر مجزا ایجاد کنید و فایلتون رو داخل اون ذخیره کنید، این مشکل براتون پیش نمیاد. هیچ وقت در جایی که فایلهای swf, as و swc یا فولدرهایی که حاوی این فایلها هستند، وجود دارن، فایلتون رو ذخیره نکنید. در اینصورت تمام اون فایلها و فولدرها در Class Path پروژه تون قرار میگیره و فلش سعی میکنه همه ی اونها رو کش کنه و معمولا به مشکل میخوره.
موفق باشید
البته مخاطب من اون دوستی بودن که گفته بودند: "قبل از ذخیره کردن فایل مشکل ندارن ولی بعد از ذخیره کردن به مشکل میخورند". به هر حال چشم، سعی میکنم توضیح بدم.دوست عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ من دقیقاً متوجه منظور شما نشدم
//کلاس مووی کلیپ رو وارد نکردیم
var mc:MovieClip = new MovieClip(); //متغیر رو با دیتاتایپ مناسب تعریف کردیم
mc. //کد هینت نداریم
import flash.display.MovieClip;//کلاس مووی کلیپ رو وارد کردیم
var mc = new MovieClip();// متغیر رو بدون دیتا تایپ تعریف کردیم
mc. //کد هینت نداریم
سلام
موفق باشید
نه دوست عزیز، اینطور نیست. شما برای هر پروژه یک فولدر مجزا درست کنید و همه ی فایلهای پروژه تون رو داخل اون قرار بدید. مطمئنا تعداد فایلها و فولدرهای یک پروژه اونقدر زیاد نمیشه که بخواد برای فلش مشکل ایجاد کنه. این اصول کارـه، روش من نیست. تمام IDEهای دیگه این کار رو به طور اتوماتیک انجام میدن و برای هر پروژه یک فولدر مجزا درست میکنن. اگر این کار رو ننکن اونها هم دچار مشکل میشن.متشکرم اگه فایل تک باشه روش شما خوبه
var mc:MovieClip = mc;