Buick LeSaber 1964 - WIP

Navidmilan

Well-Known Member
ميخوام شروع به ساخت اين ماشين كنم و اگر همتي باشه تا به انتهاش برم. انتخاب اين ماشين به خاطر علاقه ايه كه به ماشينهاي قديمي آمريكايي دارم. ممكنه يه كم ساختش طول بكشه چون امكان تمام وقت كار كردن رو ندارم و در ضمن خوشحال هم ميشم تا نكات فني رو كه بهتراز من بلديد رو در طول كار گوشزد بكنيد. مطمئناٌ باعث نتيجه بهتر كار نهايي ميشه.
يه نگاه به اين بيوك بندازيد:

64Buick1-small.jpg

و اين هم رندر نهايي:

و لينك مستقيم

آخرین ویرایش:

Navidmilan

Well-Known Member
پيدا كردن بلوپرينت براي ماشينهاي قديمي كار راحتي نيست براي همين من اول دنبال بلو پرينت گشتم بعد ماشيني كه ميخواستم مدل كنم رو انتخاب كردم. خيلي بلوپرينت ايده آلي نيست ولي براي يه ماشين 40 سال پيش خوبه.

Blueprint-setup.jpg

Navidmilan

Well-Known Member
نماي بيروني ماشين با جزئيات كاملش ، تموم شد. حالا بايد برم سراغ يه Interior با Detail متوسط و در پايان هم يه رندر قشنگ. البته تو Interior ساختن هميشه تنبلم. ولي اينو ديگه ول نميكنم چون ميخوام يه Sample خوب برام بشه .

model06a-render.jpg model06a-wire.jpg model06b-render.jpg model06b-wire.jpg

ehsan_3dmax

Active Member
تا اينجا كه عالي پيشرفتي نويدجان.
حتما يك سمپل عالي ميشه واست. فقط اينجور ماشيناي قديمي احتياج به تكسچرهاي كثيف داره كه اميدوارم واسه رندر نهاييت حوصله ي اينكار رو هم داشته باشي.
موفق باشي.

amin2001

Active Member
خیلی خوب شده نوید جان
سطوح رو خیلی صاف در آوردی که البته توی ماشین واقعی هم همینطوریه

فقط به نظرم سقف یه جورایی درست در نیومده . نمیدونم . فقط در حد حسه
قالپاق (قالفاق :neutral:) یه فرق وچیک داره . نمیدونم خودت تغییر دادی ؟

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
مدلینگ که خوب شده. منتظر رندرش هستیم ببینیم چی از آب در میاد.
به نظر میرسه از اون کارای توپ باشه. :)
موفق باشی.

roohollah

Banned
قشنگه! تمیز در اوردین! میگم فقط دو تا صندلی مدل همین ماشینا(شبیه مبلن، راه راه از بالا و کپل) بزارین توش حسابی حسابی میشه ها :)

:Mohsen:

کاربر باتجربه
مدلينگش كه عالي شده نويد جان
فقط يه تكسچر نسبتا كثيف فيكس كارته
راستي با چي قصد داري رندر بگيري؟ mentalray ؟

Navidmilan

Well-Known Member
ممنون از همه به خاطر نظراتون. اول از همه اینو بگم که اینکار اونطورایی هم که میگید خوب از کار در نیومده ایراداش فراوونه مخصوصا اگه
خودتون از نزدیک یه نگاه بهش بندازید. امروز داشتم این WIP رو نگاه میکردم
2006 Lamborghini Murcielago LP640 Roadster
بعد فهمیدم که چقدر مدلم جای کار داره. واقعا مدل رو با دقت میلیمتری میسازن.
دردسر اصلی من تو اینکار کمبود reference روی هم فکر کنم 20 تا عکس reference دارم که نصف بیشترشون زیادی کوچیکن. و نکته
جالب این که خیلی از اجزای ماشین تو reference ها با هم متفاوتن یا کلا با بلوپرینت فرق دارن. از جمله قالپاق ها . خود بلوپرینت هم
داستانی داره. این غر غرها رو کردم ولی واقعا بعضی وقتا لذتی از کار کردن رو این مدل بردم که کمتر تجربه کردمشون.
این تست رندرها با منتال ریه ولی رندر فاینال رو با هر کدوم که بهتر در بیاد. Vray & Mental Ray
راجب صندلیهاش بگم که یکی دو ماه قبل عید جاتون خالی یه مسافر کش شورلت به طورم خورد و دقیقا صندلیهاشو یادمه که از بس
خوش سوار! بودن نمی خواستم پیاده شم.
بازم ممنونم و از دیر به دیر آپ شدن این تاپیک هم شرمندم.

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
سلام.
من صندلیشو امتحان کردم.. راحت راحته :)
در ضمن این کار کی تموم میشه ؟ مردیم از فضولی .

Navidmilan

Well-Known Member
خوب بالاخره تمومش کردم. البته رندر رو به موازات مدلینگ کار می کردم. یه کوچولو هم توضیح بدم که:

Render engine : Mental Ray
Render time 1:34:02 hh:mm:ss
Cpu 2.2GH dual core 2gig ram​

از تمام دوستانی که این تاپیک و دنبال میکردن ممنونم و امیدوام که سری بعد اگر فرصتی باشه با کاری به مراتب پربارتر سراغتون بیام. اگر ایرادی تو رندر می بینید خوشحال میشم بدونم. آخه چشم من به این تصویر عادت کرده. از نظراتتون برای بهتر کردن کارای بعدی استفاده میکنم. :)

آخرین ویرایش:

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
واقعا خسته نباشی دوست عزیز. کار خیلی خوبی شد. کاری که روش ضحمت کشیده میشه خب قشنگ هم میشه. :)
رندر هم خوب و تروتمیز شده. حس متالیک بودن هم خوب نشون میده.
تبریک میگم.
فقط اگر وقتش رو داشتی یک رندر هم با تکسچر گلی و رنگ پریده هم بگیر توی یک محیط قدیمی و کثیف . خیلی جالب میشه :)
منتظر کارای بعدی هستیم.;)

Divine Love

Well-Known Member
فوق العاده است. :eek:
رندرينگ و متريال حرف نداره.
فقط توي ماشين فكر كنم يه خورده زيادي روشن شده.
موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا