Bugatti Veyron

3ehzad/

Member
سلام دوستان من چند وقت پیش یه مدل بوگاتی زدم که متاسفانه وسط های کار برای سیستم یه مشکلی به وجود اومد که کل هاردم پاک شد و در کل همه نمونه کارایی که تا الان زدم از بین رفت ریکاوری هم کردم اما فرجی نشد چون از raid 0 استفاده کرده بودم این مدل هم قبلا یه رندر ازمایشی گرفته بودم که نشونه یکی از رفیقام بدم به همین دلیل تو گوشیم بود متاسفانه همین یک نما هم بیشتر ندارم دوستان اگه میتونن بیشتر رو مدل نظر بدن چون رندرشو ازمایشی گرفتم

پیوست ها

• 4.jpg
    4.jpg
    98.1 کیلوبایت · بازدیدها: 31

MayaMana

Banned
سلام
و بابت هاردت متاسفم ! ( خدا صبر بده ! )
آخه من 2 سال پیش 3 تا هاردم با هم سوخت و من بسان اسفند بر روی آتش 1 هفته بالا پائین پریدن رو تجربه کردم :)

مدل از خودتونه ؟
من خیلی اهل ماشین بازی نیستم ولی به نظرم Bugatti ماشین پهنی هستش نه؟

3ehzad/

Member
ممنونم از نظری که دادی دوست من
بله مدل از خودمه متاسفانه وایرشو ندارم بزارم ابعاده ماشینم همین اندازست شاید به خاطره نماییه که رندر گرفتم , که اینطوری به نظر میرسه
بازم ممنونم از نظرت

مدله خوبی شده ....
ولی رندر هنوز جی کار داره البته بهتره بگم جای کار داشت ....:wink:

ایشالا دیگه از این اتفاقا برات نیفته....

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام، کرات عالیه ولی یه چند نکته رو در نظر داشته باش:
به نظرم بعضی جاهای کارت موج توی متریالت افتاده که شاید از مدل باشه یا از محیطی که برای استدیو ازش استفاده کردی. شیشه هات هم یه کم حالت پلاستیک پیدا کرده ولی بقیه ی چیزا خوبه. موفق باشی.

3ehzad/

Member
مدله خوبی شده ....
ولی رندر هنوز جی کار داره البته بهتره بگم جای کار داشت ....:wink:

ایشالا دیگه از این اتفاقا برات نیفته....
ممنونم دوست عزیز از نظرت
دروغ نگم رندرم هنوزم ضعیفه ولی بهتر از قبل شده ولی این کارم هم فقط میخواستم یه رندری ازش گرفته باشم ولی در کل برای این کار خیلی نقشه ها داشتم که نقش بر اب شد
سلام، کرات عالیه ولی یه چند نکته رو در نظر داشته باش:
به نظرم بعضی جاهای کارت موج توی متریالت افتاده که شاید از مدل باشه یا از محیطی که برای استدیو ازش استفاده کردی. شیشه هات هم یه کم حالت پلاستیک پیدا کرده ولی بقیه ی چیزا خوبه. موفق باشی.
خیلی ممنونم امین جان ایششالا کار بعدی به تمام این موضوعاتی که گفتی دقت میکنم بازم ممنون از نظرت

جدیدترین ارسال ها

بالا