bridge maker, دیگر پلاگینها برا سینما فوردی

rrss

Active Member
سلام دوستان راستش بنده پلاگینهائی برا سینما فوردی 12.016 دانلود کردم ولی بعد از اینکه این پلاگینها رو در فولدر پلاگینهای سینما فوردی کپی پیست کردم بعد از روشن کردن سینما فوردی هیچ پلاگینی در نرم افزار به عنوان پلاگین نصب شده در منوی پلاگینها یا غیره دیده نمیشود موندم چرا اینطوری شده
از دوستان عزیز درخواست میکنم که بنده رو راهنمائی کنن که برای رفع این مشکل چکار باید بکنم
ضمنا پلاگینهایی که دانلود کردم یکی XPS Carbon Nanotube Generator.c4d و XPS Bridge Maker R12.c4d و ... هستش
با تشکر

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام دوست من.
عموم پلاگین های xps اصلا پلاگین نیستن.
فقط کافیه بری توی پوشه اش و فایلی که توش هست رو با سینما فردی بازش کنی. فقط همین.

rrss

Active Member
با سلام و تشکر از دوست گرامیAmin 4D عزیز
راهنمائی بسیار مفید و راهگشایی بود ممنونم :rose:،ضمنا میخواستم بپرسم که با این سری از پلاگین ها مثل xps که وارد سینما فوردی کردم چجوری باید کار کنم و یا انیمیتشون کنم مثلا باXPS Easy Building چجوری میتونم مراحل ساخته شدن یه ساختمان رو از اول تا به آخر انیمیت کنم مثلا یه ساختمان از اول شروع میشه به ساخته شدن تا به پایان میرسه ، چجوری میتونم اینو در انیمیت XPS Easy Building نشون بدم
در پایان میخواستم بدونم آیا پلاگینهای مفید دیگری مثل اینها برا سینما فوردی هست برا دانلود بزارین، ممنون میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا