Box Render چیه؟

سلام
من راه اندازی رندر فارم رو روی 15 تا کامپیوتر از طریق Backbuner رو کاملا یاد دارم و در واقع در گروه انیمیشنی که کار میکنم وظیفم Render گرفتن و کامپوزیت هست.
از دوستانم شنیدم که یک سخت افزاری به نام Box render هست!!!
حالا این Box Render یک سخت افزار جداست یا باید در کنار رندر فارم ازش استفاده بشه؟
خودش به تنهایی جای رندر فارم رو میگره یا نه؟
چطور باید راه اندازی بشه؟
چه شکلیه در Google چی بزنم؟
هیچی ازش نمیدونم لطفا کمک کنید چون تهیه کنندمون همم می خواد ازش استفاده کنه منم بلد نیستم:cry:
دوستان کمک کنید خصوصا راه اندازیش
اینم بگم که من لیسانس کامپیوتر دارم.بعضی اصطلاح ها رو میدونم راحت باشین

mht8181

Member
این دستگاه توسط شرکت دانش و فناوری مازستا ساخته شده و همونطور که در سایت دیدی فقط کار پردازش رو انجام می ده. یعنی این دستگاه زمانی شروع به کار می کنه که شما دکمه رندر رو بزنی.

این دستگاه توسط شرکت دانش و فناوری مازستا ساخته شده و همونطور که در سایت دیدی فقط کار پردازش رو انجام می ده. یعنی این دستگاه زمانی شروع به کار می کنه که شما دکمه رندر رو بزنی.
سلام
من به سایت http://www.dfmrendering.com سر زدم و با خصوصیات RenderBox آشنا شدم همچنین قدرت فوق العاده بالای اون. در سایت برای راه اندازیش فقط یک اشاره کرده بود و اون هم این بود که کافیه که RenderBox رو به کامپیوتر وصل کنید و دکمه Render رو بزنید یا چند عدد RenderBox رو به هم وصل کنید تا شاهد سرعت رندر بالای اون باشید.
این چیزی که من فهمیدم این هست که مثل کیس معمولی هست اما با قدرت پردازش فوق العاده بالا
حالا سوال اینجاست که چطور RenderBox رو به کامپیوتر خودم یا به شبکه وصل کنم؟ یا به عبارت دیگه چطور RenderBox رو به کامپیوتر یا شبکه شخصیم بشناسونم؟
در واقع منظورم همون راه اندازیش هست
امکان داره روی RenderBox یک سیستم عامل مثلا Win7 نصب کنم و از طریق سیستم عامل RenderBox رو به شبکه یا کامپیوترم بشناسونم یا اینکه خود RenderBox مثل یک فلش مموری کافیه که وصل بشه خودش خودکار میشناسه؟
البته با توجه به عقل ناقصم حدس میزنم که باید روی RenderBox یک سیستم عامل نصب باشد و از طریق سیستم عامل اون رو به شبکه وصل کنم و از طریق سیستم Master بتونم RnderBox رو به عنوان Server تعریف کنم و یک رندر فارم راه اندازی کنم.
آیا روش راه اندازیش همینطور هست؟

mht8181

Member
در مورد نحوه کار و راه اندازیش خود من هم چیزی نمیدونم. شما بهتره با دفتر فروش از طریق ایمیل یا تلفن تماس بگیرید تا شما رو بیشتر راهنمایی کنند.
من خودم از شرکتشون سیستم خریدم و کاملا راضی ام. از طریق ایمیل هم در مورد box render سوالاتی پرسیدم و جواب گرفتم.

vpic

Well-Known Member
قیمت هم از 2.500.000 ت شروع میشه تا بالا 9.500.000 32 گیگ رم و 16 هسته xeon داره

جدیدترین ارسال ها

بالا