کار بسیار عالی و با کیفیتی شده ...
حسن بسیار خوبی که من بین کارهای ماشینی دیدم اینکه همه چیز یک نواخت و یک سان هست و چیزی بیرون نزده یا سطحی ناهموار نیست ... !
بسیار عالی
به امید پیشرفت بیشتر و بهتر ...
موفق باشید./
خیلی ممنون
اون حسنی که فرمودید خرجش فقط کمی حوصله و دقت هستش . اصولا آدم با حوصله ای هستم . خوشالم که میشنوم میگی نا هموار نیس . خیلی بارام تو مدلینگ مهمه !
موفق باشی دوسته عزیز
عالیه
گوشه ی چراغ یه اتفاق بدی افتاده
ولی خیلی امیدوار کننده هست
مطمئنی اون وایر مال همین مرحله هست؟
لو پلی تر به نظر میرسه ها !!!
ممنون تابنده جان
کجای چراغ ؟ میشه علامت بزنی تا درست کنم ؟
بله وایر برای همون مرحله هستش . روش من جوری هستش که بین edge ها هیچ وقت دوس ندارم edge اضافی وجود داشته باشه . اسموت رو بهم میریزه و صاف کردن سطح کلی وقت میبره (تجربه ی شخصی من از ماشین هایی که ساختم تا به حال )
بازم وایر گزاشتم و رندر جدید .
توی رندر جدید بعضی قسمت هارو مرتب کردم . میشه گفت همین الان شروع کردم . اول اومدم جواب دوستان رو بدم
میشه در مورد نور و متریالش یه توضیحی بدی ؟
ممنون
نور یه Vraylight هستش که به Shpere تغییر دادمش
size رو هم روی 211 قرار دادم . و بالای دوربین سمته راست قرار داره
متریال : یه Vraymtl توی قسمت diffuse از falloff استفاده کردم . رنگ اول رنگ مورد نظر و پایینی هم سیاه
برگرد قسمت vraymtl . رنگ reflection رو کمی شبیه رنگ ماشین ولی روشن تر قرار بده
refl.glossiness روی 0,64 و Ferensel Reflection رو هم تیک بزن .
همین
البته این متریال برای تست فقط خوبه . متریال ماشین واقعی خیلی پیچیدس که سر فرصت و به موقش توضیح میدم
ایول امین باز میخوای بترکونی ؟
سلام داداش امید گل
شما اومدی مارو بترکونی با مرامت
بسی قشنگ و زیباست . بسی کیف کردیم و دیگر هیچ !!...
جدی اگه اینارو تو 20 دقیقه زدی خیلی مدلساز خفنی هستی ...
4کرممم . ممنون
شاید حالا یه 5 دقیقه ای کم و زیاد . من وقتی پای pc نشتم تا وقتی پست دادم یه 45 دقیقه اینا شد . که خوب تو این زمان شاید نصفیشو کار کردم . تقریبی گفتم 20
شما از 15 بگیر تا 35
یه توضیح کلی در مورد کار . اول از هرچیز 94 تا عکس از ماشین پیدا کردم . تیکه تیکه ماشین رو عکسشو پیدا کردم .
تا اینجا ماشین از 5 تیکه ساخته شده . و اینکه polycount بدون اسموت 2.344 هستش . با اسموت 77.664
سطوح بخش جلویی ماشین تکمیل شده . میرم کناره ی ماشین
سوال . نکته ای چیزی بود در خدمتم
یه نکته دیگه : من الان 2 برابر زمانی که رو ماشین کار میکنم صرف این wip دارم میکنم
برای دوستان . چون یکی از راه های یاد گیری دیدن wip ها مختلف هستش