قالب BMW 6 series 2012

XEXIDGE

Member
سلام دوستان ! :)

این یک رندر قدیمی از یک ماشین جدید ! حتما میدونید که طراحش آقای نادر فقیه زاده س ... قراره یه رندر جدید ازش بگیرم که اونم اینجا میذارم :wink: مدلش با مکس و رندر منتال :rose:

پیوست ها

• hf.jpg
    hf.jpg
    113.5 کیلوبایت · بازدیدها: 48

Mehroo

Member
کلیت کارهات خوب شدن ولی
تو رندر اول فک میکنم متریال زمین رو ساده بذاری بهتر باشه یا حد اقل افکتش رو عوض کن چون تاثیر بدی تو رفلکس بدنه داره_لاستیک هم چون مدل نشده یه بامپ مناسب نیاز داره
رندر دوم هم متریال لاستیک با بدنه یکی در اومده که باید تیره تر بشه و باز هم با اینکه لاستیک مدل نشده یه بامپ مناسب هم بهش ندادی
ایربگ فرمون وا شده یا متریال داشبورد سفیده؟اگر داشبورده خیلی برجسته هست_بعد از تنظیم دوربین حتما از مادیفای کمرا کارکشن استفاده کن
صحبت هام رو به پای ایراد گرفتن نذار_بذار به حساب رفع مشکلای جزئی
تو تصویر زیر یه سری مشکلات رو مشخص کردم

پیوست ها

• hh_1.jpg
    hh_1.jpg
    130.6 کیلوبایت · بازدیدها: 14

XEXIDGE

Member
کلیت کارهات خوب شدن ولی
تو رندر اول فک میکنم متریال زمین رو ساده بذاری بهتر باشه یا حد اقل افکتش رو عوض کن چون تاثیر بدی تو رفلکس بدنه داره_لاستیک هم چون مدل نشده یه بامپ مناسب نیاز داره
رندر دوم هم متریال لاستیک با بدنه یکی در اومده که باید تیره تر بشه و باز هم با اینکه لاستیک مدل نشده یه بامپ مناسب هم بهش ندادی
ایربگ فرمون وا شده یا متریال داشبورد سفیده؟اگر داشبورده خیلی برجسته هست_بعد از تنظیم دوربین حتما از مادیفای کمرا کارکشن استفاده کن
صحبت هام رو به پای ایراد گرفتن نذار_بذار به حساب رفع مشکلای جزئی
تو تصویر زیر یه سری مشکلات رو مشخص کردم

ممنون دوست عزیز بابت وقتی که گذاشتی ...

همه رو قبول داارم ، ولی من هم قبلش که گفتم هتپنوز کامل نیستو دارم روش کار میکنم ، بخاطر همینم یه تاپیک جداگانه نساختم براش ، مرسی :rose:

XEXIDGE

Member
در مورد دور شیشه هم باید بگم که من کل داخل رو مدل کردم ، فقط دو شیشیه نیست ، سقف هم شاملش میشه که دو لایه هست ولی در اون قسمت ایراد داره :)

جدیدترین ارسال ها

بالا