:razz::cry::sad::sad:
hadi665 Member May 23, 2008 #3 آفرین دوست عزیز رفکت بدنه عالیه اما یه جاهایی توی مدلینگ یکمی همچون عجله ای کار شده اما در کل خیلی زبیا شده آفرین
آفرین دوست عزیز رفکت بدنه عالیه اما یه جاهایی توی مدلینگ یکمی همچون عجله ای کار شده اما در کل خیلی زبیا شده آفرین
M MHD3D Member May 23, 2008 #4 کلیت کار قشنگ شده اما توجزئیات ایراد داره.مدلینگ لاستیک ها ایراد داره.خیلی آج ها ریزه بعضی جاها هم قر شدگی داره.مثل وسط سقف و کاپوت یا مثلا اطراف شیشه جلو. ایرادات جزیی میدونم حتما تو رندر نهایی بر طرفشون مبکنی. موفق باشی
کلیت کار قشنگ شده اما توجزئیات ایراد داره.مدلینگ لاستیک ها ایراد داره.خیلی آج ها ریزه بعضی جاها هم قر شدگی داره.مثل وسط سقف و کاپوت یا مثلا اطراف شیشه جلو. ایرادات جزیی میدونم حتما تو رندر نهایی بر طرفشون مبکنی. موفق باشی
alionline1366 Active Member May 23, 2008 #5 حرف دوستان تائید میشه یک نکته رو هم من اضافه کنم متریال خود ماشین زیاد جالب نشده متریال لاستیکها هم میتونست بهتر باشه
حرف دوستان تائید میشه یک نکته رو هم من اضافه کنم متریال خود ماشین زیاد جالب نشده متریال لاستیکها هم میتونست بهتر باشه