Mahdi_Rashed
Well-Known Member
از دوستان . اگه کسی بلوپرینت برای تانک یا تجهیزات جنگی داره یک لینک برای من بذاره . مرسی:d
4 حالت داره . 1 : وقتی بلوپرینت رو تو یه نرم افزارمثل فتوشاپ تبدیل به تکسچر میکنید سایزها به هم میخوره که خوب مثلا عقب وجلو ماشین تراز نمیشه برای حلش اگه بلوپرینت استاندارد باشه یک سری خط داره که توی مکس باید این خطها تو هر صفحه باهم مماس باشن . ولی اگه استاندارد نباشه اندازه ها رو تو فتوشاپ دقیق در بیارن بعد خودتون 4 تا خط موازی عمودی بکشین رو نقشه . 2 : کلاً بلوپرینت مشکل سایز داشته باشه که خوب بهتره بگردین دنبال یکی بهترش چون تنظیمش خیلی سخته . 3 : اگه با Line از رو بلوپرینت طراحی میکنید احتمالاً خطوط از نظم خارج میشن ولی اگه مثل من با Plane رو بلوپرینت کار میکنید تعداد صفحه ها با ردیفها مطابقت نداره یا تعداد Vertex ها زیاد میشه . پیشنهاد من اینه که کادر ماشین رو از زاویه ی Side با Line طراحی کنید بعد به poly تبدیل کنید و با Slice plane خطوط منظم ایجاد کنید . 4 : صفحه های سه بعدی که قراره متریال بلوپرینت رو بگیرن با سایز عکس مطابق نیستن .سلام من تازه عضو شدم ولي با 3d max زياد كار كردم.
من يه مشكلي با بلوپرينت ماشين دارم. وقتي بلوپرينت رو add ميكنم و مثلا تو نماي front يه چيزي رسم ميكنم
با بلوپرينت نماهاي ديگه ست نيست. ميشه يه كمكي بكنيد؟! please....!!