Bluehost

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام . من میخوام از بلوهاست مستقیمآ هاست بگیرم.

دوستان میشه یه جای معتبر برای خرید ویزا یا مستر کارت

معرفی کنن .در ضمن آیا bluehost ادرس رو چک می کنه ؟

یعنی باید حتمآ در کشوری غیر از ایران برای خرید باشی ؟ (برای تلفن زدن و....)

در ضمن فرض رو بر این بزارید که من نخوام از skyhost.ir تهیه کنم.

NovinServer

Active Member
با سلام ، شما می توانید از enovin بگیرید ولی من خیلی شنیدم این بلوهاست با ایرانی ها به خصوص بد هست و کافیه یک ضعف کوچولو بگیره و از سرور اخراجت کنه ...

حالا من از چهار ، پنچ تا از دوستان شنیدم والله راست و دروغش را نمی دانم ولی تحقیق کنید بد نیست ...

موفق باشید ! :oops:

m-sh

Member
سلام . من میخوام از بلوهاست مستقیمآ هاست بگیرم.

دوستان میشه یه جای معتبر برای خرید ویزا یا مستر کارت

معرفی کنن .در ضمن آیا bluehost ادرس رو چک می کنه ؟

یعنی باید حتمآ در کشوری غیر از ایران برای خرید باشی ؟ (برای تلفن زدن و....)

در ضمن فرض رو بر این بزارید که من نخوام از skyhost.ir تهیه کنم.

بلوهاست همه خرید ها را verify می کنه ...
اگه قصد خرید از بلوهاست را دارید ما می تونیم مطابق با قیمت سایت اصلی تقدیمتون کنیم :

www.skyhost.ir

خرید هم توسط همکارمون در آمریکا انجام می شه و به صورت verify شده به شما تحویل داده می شه

بلوهاست با ایران هیچ مشکلی نداره
هرچند که چون خرید ما توسط همکارمون در آمریکا انجام می شه هیچ اسمی از ایران در کار نیست

اگه دوست دارید لیست تعداد زیادی از مشتریان قبلی را براتون ارسال کنیم با info(at)skyhost(dot)ir تماس بگیرید

بازم اگه سوال یا ابهامی بود بفرمایید

m-sh

Member
من جمله آخر را ندیده بودم که نوشته بودید فرضا نمی خواهید از skyhost تهیه کنید ...

اگه برای اعتماد هست که همون طور که گفتم می تونیم تعداد زیادی از مشتریان قبلی را بتون معرفی کنیم

( البته خود ما کارت اعتباری ویزا هم فروش داریم ولی خوب اگه بخواهید از بلوهاست خرید کنید براتون گرون تر در میاد )

اگه هم دلیل دیگه ای داره بفرمایید خوشحال می شم

dj_ahmad

Member
آقا این skyhost خیلی نامرد هست و دروغ هم میگه اول معتادتون میکنه بعدش اخاذی میکنه
واسه سال اول و ثبت دامنه یه قیمت میگیره ولی بعد ازین که رو هاستت کلی مطلب داشتی واسه تمدید سال بعدش 30-40 هزار تومن گرون تر میگیره میپرسی چرا میگه بلوهاست قیمت ها رو برده بالا که دروغ محض هست
بلو هاست واسه تمدید دامنه هیچ پول اضافه ای نمیگیره و قیمت همون قیمت موقع ثبت هست
ما پارسال 99.000 تومان خریدیم امسال الکی شده 110.000 تومان تازه حرفی نداشتیم گفتیم سگ تو ضرر خواستیم تمدید کیم گفت 130.000-140.000 :shock:
با این آقایون با صداقت باید این طور برخورد کنید :snap:
من اکیدا از دوستان درخواست دارم که از skyhost که به قول خودش نماینده بلوهاست هست البته بعدا عقب نشینی کرد گفت صرفا یک رابط سر خود هست هاست نخرند و از کسی که crdit داره کمک بگیرند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا