بی بی کد ........blue villa.........

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام
دوست maxpain206 گفتن خیلی خوب شده من میگم خوب نشده
چون درست برش ندادین و خط سیاه دوره ساختمان پیداست
در مورد ساختمان هم نمیتونم نظری بدم
برای حل این مشکل میتونستید بعد برش یک inner shadow به لایه ساختمان اضافه کنید تا خط سیاه از بین بره

خسته نباشید

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
سلام
دوست maxpain206 گفتن خیلی خوب شده من میگم خوب نشده
چون درست برش ندادین و خط سیاه دوره ساختمان پیداست
برای حل این مشکل میتونستید بعد برش یک inner shadow به لایه ساختمان اضافه کنید تا خط سیاه از بین بره

خسته نباشید
سلام مهران عزیز..من ساختمونو برش ندادم. تو رندر اینطوری شده فکر کنم.....ممنونم از نگاه ریزت...فکر کنم درست شد... لایه ها 12 تا بود COPY شدن خیلی شلوغ پلوغه با inner درست نمیشه تو رندر toon دادم لبه رو شاید واسه اون بوده

پیوست ها

• EDIT MEHRAN.jpg
    EDIT MEHRAN.jpg
    842.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام برف که عالیه و انقدر دونه های متبلور ریزش خوب درومده که عملا فقط میتونم بگم عکس هستش و تو پست پرو درستش کردی...نگو نه که مجبور میشم سر به بیابون بگذارم و تو افق گم بشم :))))
متریال ساختمون کم جوتن هستش و شاخص نیست.
اسکرین اف هم با نورت نمیخونه.
موفق باشی.

Mehran coyote

Well-Known Member
بچه ها عکسه این ، نیمدونم چیش به 3d میخوره که شما تو تشخیصش گیر کردین
فرض ادم وقتی برف به این سنگینی رو ایجاد میکنه تو 3d، نمیاد ساختمونش رو ضعیفتر کار کنه که
مثل کاره احسان قارچ زده بود علفهای جلوی دوربین عکس زده بود
شرمنده :rose:
---------------
این جدیده خیلی بهتر شد

آخرین ویرایش:
منم با مهران موافقم.کیفیت ساختمون با برفا نمیخونه.فکر میکنم برف اضافه شده.
ساختمون یکم ماته.رفلکس شیشه هم مشکل داره.اون آبی ها که جلو پنجره ها هستنم جیغن یکم.لوور چوبی نذاشتی چرا؟

m.n1362

Member
بچه ها این کار کلا فتوشاپه از کوه های پشت گرفته تا رفلکت شیشه تا متریالا کامپوزیت فقط حجم خام تو وی ری بوده اون برف رو تو 3ی میشه در اورد ...... کلا این کار واسه من خیلی جالب بود چون تو 3دی هیچ کاری نکردم....در هر صورت تکنیکشو من دوست داشتم مچ کردن کار با بک و جلو صحنه یه کم زمان میبره ..اولین تجربه ام بود تو فتوشاپ واسه کل صحنه....حجم تو 3دی این بوده که میذارم

پیوست ها

• khaam.png
    khaam.png
    260.1 کیلوبایت · بازدیدها: 13

جدیدترین ارسال ها

بالا