جلوه های ویژه Bifrost Test

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yas_d

Member
سلام:rose:واقعاً انتظار نداشتم از Autodesk هم چین حرکتی‌ بزنه
واقعاً خوشحالم که Bifrost بهش اضافه شده
این قابلیت توسط تیم تولید کنندهٔ نرم افزار Naiad به Maya اضافه شده
Speed سیمولتش واقعاً بالاس و خیلی‌ راحت می‌شه باهاش کار کرد
یه تست همینجوری هم زدم گفتم بذارم اینجا شما هم ببینید:green:

:server1 uploadpa
Download

:server2 uploadboy
Download

1.jpg

آخرین ویرایش:
دانلود نمیشه لطفا یه جا دیگه آپلود کنید مثل آپارات این جا انگار ثبت نام هم می خواد ممنئن

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ایول حسین جان. خیلی خوب بود.
راستی این ورژن بتاست یا ورژن اصلی؟
فقط همون منوی biforest اضافه شده یه تنظیمات و چیزای دیگه ای هم هست؟

yas_d

Member
ایول حسین جان. خیلی خوب بود.
راستی این ورژن بتاست یا ورژن اصلی؟
فقط همون منوی biforest اضافه شده یه تنظیمات و چیزای دیگه ای هم هست؟

no beta thats final
چیز دیگهیی‌ ندیدم امین جان همین بود
اما خوب همه کاری رو می‌شه باهاش کرد
خیلی‌ سیستم جالب و راحتیه یعنی‌ به شدت سادس :)

آخرین ویرایش:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
منظورم خود مایا 2015 بود. بتاشو نصب کردی یا نسخه نهایی ورژن 2015؟

yas_d

Member
آقا نکنین این کاروو... دارین ما رو گول میزنین کارو شرکت رو ول کنیم بریم سمت مایا ... نکنین آقا به زن و بچه ما رحم کنین!

عارف جان برای مکس هم انگار قراره بید البته باید دید که میخوان چیکار کنن اما اینطور که متوجه شدم نرم افزار مستقلش هم قراره بیاد:rose:
مکس که چیزی کم نداره ماشالا پلاگین‌های خوبی‌ داره:)

amirsss2

Member
این قابلیت مایا قابل تحسین بود:paint:

دوست من این کار واقعا ضعیف بود نه متریال داشت و نه ... فقط یه تبلیغی بود برای مایا :-?
بهتره کارهای قویتری مثل رندر و متریال ( که بیش از مدلینگ ) واردید بزارید ( مثلا تاپیکی مثل اون رندر ماشین بزارید )

بنظرتون خوبه منم یه شکل ساده با sculping سینما4دی 15 بزارم تحت عنوان قابلیت جدید سینما 4دی یا یه دود با pyrocluster سینما4دی بسازم اسمشو بزارم جلوه ویژه دود ؟:shock:

دوستانه میگم چون به من معترض بودید مدل ساده با سینما 4 دی گذاشتم بهتره خودتون دیگه مدل ساده نزارید

موفق باشید:rose:

آخرین ویرایش:

yas_d

Member
این قابلیت مایا قابل تحسین بود:paint:

دوست من این کار واقعا ضعیف بود نه متریال داشت و نه ... فقط یه تبلیغی بود برای مایا :-?
بهتره کارهای قویتری مثل رندر و متریال ( که بیش از مدلینگ ) واردید بزارید ( مثلا تاپیکی مثل اون رندر ماشین بزارید )

بنظرتون خوبه منم یه شکل ساده با sculping سینما4دی 15 بزارم تحت عنوان قابلیت جدید سینما 4دی یا یه دود با pyrocluster سینما4دی بسازم اسمشو بزارم جلوه ویژه دود ؟:shock:

دوستانه میگم چون به من معترض بودید مدل ساده با سینما 4 دی گذاشتم بهتره خودتون دیگه مدل ساده نزارید

موفق باشید:rose:

وقتی‌ کامنت‌های شما رو میخوندم خنده روی لبانم بود و معلوم بود از روی احساسات حرف میزنید، دوست من شما باید کمی‌ با شاخه‌های کار‌های 3D آشنایی داشته باشید:)
کارهایی‌ که توشون شبیه‌سازی هست مثل شبیه سازی مایعات شبیه سازی دود آتش و غیر...
اینها یک مرحلهٔ شبیه سازی دارن و یک مرحلهٔ رندرینگ
مثل این میمونه که شما یک کاراکتر رو مدل کنید و دیگران برای مدل سازی شما نمره بدن حتما قرار نیست رندر بشه ،کار شما که انجام داده بودین از روی آموزش بود و متاسفانه خروجیی‌ خوبی‌ هم نداشت
ایشالا که موفق باشید همیشه:rose:
اینهم پیج بنده هست دوست داشتین بهم سر بزنید
http://hosseinchavoshi.cgsociety.org/

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
حسین اعلام جنگ بود این الان ! :lol:
خوشم میاد هر چیزی رو تو 3 سوت استاد میشی :cool:

احسنت ! :rose:

آقا نکنین این کاروو... دارین ما رو گول میزنین کارو شرکت رو ول کنیم بریم سمت مایا ... نکنین آقا به زن و بچه ما رحم کنین!

عارف جان مکس داره الانم :d به حسین جان هم نشون دادم ... :rose: فقط باید از کمر نصف شی تا کار باهاش رو یاد بگیری :D

yas_d

Member
دوست عزیز بنده نظرمو گفتم ناراحت نشید

شمایی که استاد هستی بهتر بود یه کار مثل نمونه زیر از خودتون قرار میدادید

اون سیمولیت فقط یه تبلیغ برای مایا به شکلی ساده

حجم 200 کیلوبایت و زمان 5 ثانیه

maya 2015 bifrost test

یا

http://och.boxup.ir/fileup/uploads/13960420181.rar

اینجا کسی‌ ناراحت نیست
فکر کنم شما هستی‌ که ناراحتی‌ و از روی ناراحتی‌ این حرف هارو میزانی‌
همونطور که فرمودین این کار رو بنده برای نشون دادن امکانات جدید Maya انجام دادم و هدف دیگیی‌ نداشت از اول هم همین رو گفتم
نمیدونم شما چرا ناراحتی‌
شاید واسهٔ این ناراحتین که لو رفتین که کار هارو از روی آموزش میذارید :green:
حالا هرچی‌
خوش باشی‌

آخرین ویرایش:

amirsss2

Member
اینجا کسی‌ ناراحت نیست
فکر کنم شما هستی‌ که ناراحتی‌ و از روی ناراحتی‌ این حرف هارو میزانی‌
همونطور که فرمودین این کار رو بنده برای نشون دادن امکانات جدید maya انجام دادم و هدف دیگیی‌ نداشت از اول هم همین رو گفتم
نمیدونم شما چرا ناراحتی‌
شاید واسهٔ این ناراحتین که لو رفتین که کار هارو از روی آموزش میذارید :green:
حالا هرچی‌
خوش باشی‌

عزیزم من ذکر کردم از رو آموزش بوده احتمالا بیناییتون مشکل پیدا کرده !!! پستامو بررسی کنین یه بار دیگه اگه ذکری از ویدئو آموزشی نکردم حق با شماست

شما اعلان جنگ میدی که دوستان دیگر پی بردند بعد من ناراحتم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

محل تبلیغ مایا گالری سه بعدی نیست ،،من نمیگم بلکه قوانین اینو میگه
مایا تاپیک مجزا داره جای تبلیغ اونجاست و اگر هم اونجا خلاف باشه جای تبلیغ امضاست نه تاپیک در گالری ( اینو از aref بپرسید راهنماییتون میکنن )

yas_d

Member
عزیزم من ذکر کردم از رو آموزش بوده احتمالا بیناییتون مشکل پیدا کرده !!! پستامو بررسی کنین یه بار دیگه اگه ذکری از ویدئو آموزشی نکردم حق با شماست

شما اعلان جنگ میدی که دوستان دیگر پی بردند بعد من ناراحتم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

محل تبلیغ مایا گالری سه بعدی نیست ،،من نمیگم بلکه قوانین اینو میگه
مایا تاپیک مجزا داره جای تبلیغ اونجاست و اگر هم اونجا خلاف باشه جای تبلیغ امضاست نه تاپیک در گالری ( اینو از aref بپرسید راهنماییتون میکنن )

شما پست گذاشتی از روی آموزش تازه اونم خیلی‌ ضعیف بد نوشتی‌ آموزش فارسیشو می‌خواستم بذارم اما نذاشتم:green:
خوب آخه این الان یعنی‌ چی‌؟؟ :-?:green:
شما که به من پیام میدی میگی‌ صاحب یه شرکت تو کانادا هستی‌ !!! به من چه ربطی‌ داره؟:lol:
کار بنده هم که فرمودین تبلیغات باید به عرضتون برسونم که شبیه‌سازی داینامیک هم بخشی از قسمت‌های 3D هستش
شما که مدیر هستی‌ صاحب شرکتی یعنی‌ نمیدونستی؟

amirsss2

Member
شما پست گذاشتی از روی آموزش تازه اونم خیلی‌ ضعیف بد نوشتی‌ آموزش فارسیشو می‌خواستم بذارم اما نذاشتم:green:
خوب آخه این الان یعنی‌ چی‌؟؟ :-?:green:
شما که به من پیام میدی میگی‌ صاحب یه شرکت تو کانادا هستی‌ !!! به من چه ربطی‌ داره؟:lol:
کار بنده هم که فرمودین تبلیغات باید به عرضتون برسونم که شبیه‌سازی داینامیک هم بخشی از قسمت‌های 3D هستش
شما که مدیر هستی‌ صاحب شرکتی یعنی‌ نمیدونستی؟

میشه بگی صاحب شرکت کانادایی از کجا در اومد یا از اینوشته من عکس بزاری ؟

سینما 4دی هم داینامیک و موکا و ان تا پلاگین داره پس ما هم بزاریم گالری سه بعدی

در ضمن من نگفتم چرا تاپیک زدی گفتم کار ضعیف بودده همون نظری که شما نسبت به تاپیک من دادی ( که نظرم بتون بر خورد )
ولی بعدا مدیرا گفتن جای تبلیغ اینجا نیست و شما رک گفتی تبلیغ که جاش احتمالا توی انجمن مختص مایاست نه گالری سه بعدی ( مدیران در این باره تصمیم میگیرند و من کاری ندارم )

ولی کلا حرفاتون همه یه طرف صاحب شرکت تو کانادا یه طرف

خواستید پست بدید ولی از من جوابی نخواهید شنید و نه این تاپیک توسط من دیده میشه

yas_d

Member
میشه بگی صاحب شرکت کانادایی از کجا در اومد یا از اینوشته من عکس بزاری ؟

سینما 4دی هم داینامیک و موکا و ان تا پلاگین داره پس ما هم بزاریم گالری سه بعدی

در ضمن من نگفتم چرا تاپیک زدی گفتم کار ضعیف بودده همون نظری که شما نسبت به تاپیک من دادی ( که نظرم بتون بر خورد )
ولی بعدا مدیرا گفتن جای تبلیغ اینجا نیست و شما رک گفتی تبلیغ که جاش احتمالا توی انجمن مختص مایاست نه گالری سه بعدی ( مدیران در این باره تصمیم میگیرند و من کاری ندارم )

ولی کلا حرفاتون همه یه طرف صاحب شرکت تو کانادا یه طرف

خواستید پست بدید ولی از من جوابی نخواهید شنید و نه این تاپیک توسط من دیده میشه

شما که وقت گران بهاتون رو دوباره تلف کردین:green:
مگه قرار نبود دیگه صحبت نکنید
باز هم اگه دلخور هستین حرف بزنید دوست ندارم ناراحت بمونید :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا