bend

سلام
یه مشکل نمی دونم چرا وقتی در Modifier اصلاحگر Bend را انتخاب می کنم و روی شکل تغییراتی می دم شکل خم نمی شه و عمل Rotate را انجام می دهد

ali_tavanaie

Well-Known Member
فکر میکنم تعداد step های شکلت کمه ، اگر extrude هست تعداد رو زیاد کن، این جور modifier ها فقط در محل edge ها عمل میکنند ، اگر edge نداشته باشی شکل فقط اریب میشه.

.:. soroosh .:.

Active Member
من هم فکر میکنم مشکل از همین باشه که علی آقا اشاره کردن .
این نوع مودیفایر ها فقط روی نواحی تاثیر میزارن که شما خطوط داشته باشید .
یعنی شما اگر یک استوانه داشته باشید که فقط بین بالا و پایین اون یک خط وسط داشته باشید ، پس از استفاده از این گزینه استوانه شما قوص دار نمیشه بلکه فقط از همون خط وسط میشکنه و ...

shahab70

Well-Known Member
با سلام خدمت داش ممد و سایره دوستان
ببین دوست عزیز من مراحل کار با این نابع را برای شما توضیح میدم مطمئن باش که با طی کردن این مراحل میتونی از هر جایی که دلت خواست عمل خم کردن رو انجام دهی
شما پس از اعمال تابع Bend میبایست در قسمت Angle میزان زاویه خمش جسم را تعیین کنید مثلا 90 درجه خوب حالا شما باید زیر شاخه گیزمو را فعال کنید تا بتونید محل خمش در جسم خودتون را تعیین کنید ولی در این حالت حرکت گیزمو ها فقط باعث چرخش جسم حول یک محور میشود برای اینکه بتوانید عمل خمش را در جسم ایجاد کنید میبایست در قسمت Limits تیک گزینه limit Effect را زده ودر کادر Upper Limit عددی متناسب با اندازه های جسم خود درج کنید تا عمل خمش در محل قرار گیری گیزمو ها انجام شود مثلا اگر جسم شما در ابعادی کوچک طراحی شده این عدد باید پایین باشد و اگر در ابعاد بزرگ طراحی کردین عدد هم باید بالا باشد البته میزانی نرمی خمش هم به مقدار نقاط و خطوط به کار رفته در مدل شما هم بستگی دارد
امید وارم که این توضیحات بتونه مشکل شما رو حل کنه
در حا حاضر بنده دارم کار روی این تابع رو در آدرس زیر در آموزش ساخت یک هلیکوپر آموزش میدم اگه یه سر هم به اونجا بزنی بد نیست

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=126781&page=2

موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا