Behind The Scene های انیمیشن های مختلف + دانلود مستقیم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام خدمت عزیزان
تصمیم گرفتم توی این مبحث براتون پشت صحنه های انیمیشن های مختلف چه CG و چه تکنیکی رو آپلود کنم.
به نظرم خیلی میتونن مفید باشند .

و چرا این مبحث رو در بخش تریدی مکس زدم ، برای اینه که قراره بعد این ها بعضی تکنیک هاشون رو سعی میکنیم بسازیم با مکس

چرا رودفایل ؟؟؟
اینم ذکر کنم قابلیت اپدیت در مدیافایر رو ندارم چون موقع اپلود تو مدیافایر حجم دانلودم کم میشه ( نمیدونم چرا ! )
Rod-file رو انتخاب کردم چون سرعتش خیلی خوبه و در ضمن لینک مستقیمی میده که میشه تا 240 ساعت Pause و Resume کرد .
مثل اپلود بوی اما توی اپلود بوی اپلود نکردم چون بعضی از دوستان بهم میگفتن که میخوای از این راه پول در بیاری ...
البته رودفایل هم داره همچین چیزی رو اما تا اکانت فعال نداشته باشی ، هزینه ای پرداخت نمیشه و اینم به اون دوستانی که همچین چیزی گفتن میگم
که هر کلیک 0.05 تومان ، ادم رو به جایی نمیرسونه من واسه این اونجا اپلود میکردم که سرعت خوبی داره و فایل ها موندگاریشون زیاد هست .

این ویدیو ها از سایت های مختلفی مثل Youtube و Dailymotion و Metacafe و ... جمع اوری و در دو کیفیت HD و نیم HD در اختیار شما عزیزان قرار میگیرند .

رمز تمامی فایل ها : H13
امیدوارم بتونه مفید باشه ... :rose:

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
اولین انیمیشن ای که قصد دارم قرار بدم انیمیشن Monster University هست که بسیار زیبا و عالی ساخته شده بود .

64673629268004588140.jpg

این قسمت با عنوان Behind the Scenes at Disney Pixar - Animating Monsters University در دو کیفیت 360 و 720 رو دانلود کنید .

کیفیت 360 با حجم 27 مگابایت
کیفیت 720 با حجم 92 مگابایت
زمان : 7 دقیقه

و قسمت بعدی با عنوان Meet the Experts- Pixar Animation Studios, The OpenSubdiv Project رو در دو کیفیت 360 و 720 رو دانلود کنید .

کیفیت 360 با حجم 118 مگابایت
کیفیت 720 با حجم 416 مگابایت
زمان : 40 دقیقه

رمز تمامی فایل ها H13 ـه...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا