بی بی کد bedroom

sallarmelli

Active Member
اول اینکه حجمش بالاست من که اینترنتم خوبه ولی نمی دونم چرا نتونستم ببین کارت رو ؟؟؟ هر کار کردم لود نشد هر هرچند کار چندتا از دوستان با حجم بیشتر لود شد ولی این نشد

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام مکس پین جان. رفلکت کمدت ماشالا آینه هستش. ولی کار قشنگی شده. البته من خودم از این اتاق های مدرن به شخصه خوشم نمیاد. سنتی هستم :)
عکس دومت قشنگ تر یک جورایی که توش تخت هم هست. ولی اتاقش به درازا هستش و تنگه یکمی

maxpin206

Well-Known Member
اول اینکه حجمش بالاست من که اینترنتم خوبه ولی نمی دونم چرا نتونستم ببین کارت رو ؟؟؟ هر کار کردم لود نشد هر هرچند کار چندتا از دوستان با حجم بیشتر لود شد ولی این نشد
آره سالار جان حجمش کمی بالاست ولی لود میشه نمیدونم چرا تو سیستمه شما لود نمیشه
:rose:

سلام مکس پین جان. رفلکت کمدت ماشالا آینه هستش. ولی کار قشنگی شده. البته من خودم از این اتاق های مدرن به شخصه خوشم نمیاد. سنتی هستم :)
عکس دومت قشنگ تر یک جورایی که توش تخت هم هست. ولی اتاقش به درازا هستش و تنگه یکمی
سلام
رفلکت کمد طبیعی هستش چون متریالش های گلاس
بله اتاقق کمی عرضش کمه

m.n1362

Member
سلام..خوب شده..رندرش بدک نشده اما این کارایی که اسمشو طراحی میذاریم طراحی نیست زمانی طراحی میشه که کار از اول دست خودت باشه ئ ئاقعا یه ایده معمارانه توش باشه فضا های اینجوری واقعا خلا قیت میخواد نه اینکه منظورم این باشه خلاق نیستیا نه خوب شده اما این دیوار عملا چیز خوبی در نمیاد میدونم سخته ولی بعضی وقتا یه ایده کوچیک کارو دگرگون میکنه متریال خیلی مهم میشه تو این نوع کارا .اون پترنی که به دیوار دادی کل ارایه شما محسوب میشه باید یه حرفی داشته باشه تو اتاق....در کل خوب شده

maxpin206

Well-Known Member
سلام..خوب شده..رندرش بدک نشده اما این کارایی که اسمشو طراحی میذاریم طراحی نیست زمانی طراحی میشه که کار از اول دست خودت باشه ئ ئاقعا یه ایده معمارانه توش باشه فضا های اینجوری واقعا خلا قیت میخواد نه اینکه منظورم این باشه خلاق نیستیا نه خوب شده اما این دیوار عملا چیز خوبی در نمیاد میدونم سخته ولی بعضی وقتا یه ایده کوچیک کارو دگرگون میکنه متریال خیلی مهم میشه تو این نوع کارا .اون پترنی که به دیوار دادی کل ارایه شما محسوب میشه باید یه حرفی داشته باشه تو اتاق....در کل خوب شده
سلام
محمدجان خوبی؟
منظورتونو نفهمیدم یعنی چه طوری ار اول دست خودم باشه؟خوب خودتون تو کارین دیگه ما بعد از سفت کاری وارد کار دکورمیشیم!
البته خوب طرح روش زیاد فکر نکردم (یه کار بازاریه دیگه) ولی نظر شما رو طرح برام خیلی مهم که اول پست گفتم نظرتونو رو طرح بگین!
نظرتونو قبول دارم خلاقیت خاصی نکردم خوب ولی واقعا تو این طور کارها که هنری نیست محدود به هزینه های پرداختی برای اجرا هستیم!
به هر حال سعی میکنم خلاقیتی تو کارام داشته باشم(بدون عذر و بهونه)

در کل با توجه به کم بودن فضا کار خوبی شده
ولی خب این رندر واسه روز هست و توی روز هم نورپردازی به دبوارها انقدر مشخص و پرنور نیست :)
اگه اتاق رو با چیدمان وسارندر میگرفتی بهتر خودشو نشون میداد
موفق باشید

maxpin206

Well-Known Member
در کل با توجه به کم بودن فضا کار خوبی شده
ولی خب این رندر واسه روز هست و توی روز هم نورپردازی به دبوارها انقدر مشخص و پرنور نیست :)
اگه اتاق رو با چیدمان وسارندر میگرفتی بهتر خودشو نشون میداد
موفق باشید
بله نور روزه ولی مقدار نور تو محیط به نصبت کمه که نور های هالوژنی رو دیوار افتادن

الان دیدم تا مبلمان نشه ......نظر دادن سخته
به نظرم اتاق تنگه
بله سالار جان اتاق عرضش حدودا 2.5 متر

جدیدترین ارسال ها

بالا