آره سالار جان حجمش کمی بالاست ولی لود میشه نمیدونم چرا تو سیستمه شما لود نمیشهاول اینکه حجمش بالاست من که اینترنتم خوبه ولی نمی دونم چرا نتونستم ببین کارت رو ؟؟؟ هر کار کردم لود نشد هر هرچند کار چندتا از دوستان با حجم بیشتر لود شد ولی این نشد
سلامسلام مکس پین جان. رفلکت کمدت ماشالا آینه هستش. ولی کار قشنگی شده. البته من خودم از این اتاق های مدرن به شخصه خوشم نمیاد. سنتی هستم
عکس دومت قشنگ تر یک جورایی که توش تخت هم هست. ولی اتاقش به درازا هستش و تنگه یکمی
سلامسلام..خوب شده..رندرش بدک نشده اما این کارایی که اسمشو طراحی میذاریم طراحی نیست زمانی طراحی میشه که کار از اول دست خودت باشه ئ ئاقعا یه ایده معمارانه توش باشه فضا های اینجوری واقعا خلا قیت میخواد نه اینکه منظورم این باشه خلاق نیستیا نه خوب شده اما این دیوار عملا چیز خوبی در نمیاد میدونم سخته ولی بعضی وقتا یه ایده کوچیک کارو دگرگون میکنه متریال خیلی مهم میشه تو این نوع کارا .اون پترنی که به دیوار دادی کل ارایه شما محسوب میشه باید یه حرفی داشته باشه تو اتاق....در کل خوب شده
بله نور روزه ولی مقدار نور تو محیط به نصبت کمه که نور های هالوژنی رو دیوار افتادندر کل با توجه به کم بودن فضا کار خوبی شده
ولی خب این رندر واسه روز هست و توی روز هم نورپردازی به دبوارها انقدر مشخص و پرنور نیست
اگه اتاق رو با چیدمان وسارندر میگرفتی بهتر خودشو نشون میداد
موفق باشید
بله سالار جان اتاق عرضش حدودا 2.5 مترالان دیدم تا مبلمان نشه ......نظر دادن سخته
به نظرم اتاق تنگه