Bedroom

نظر شما در رابطه با این کار چیه ؟

• ضعیف

رای: 0 0.0%
  • متوسط

رای: 2 40.0%
  • خوب

رای: 2 40.0%
  • عالی

رای: 1 20.0%

• مجموع رای دهندگان
    5

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوستان
این کار در 2 روز انجام شده
زمان رندر حدودا 3 ساعت
موتور رندر MentalRay
نرم افزار Max 2010
9h5gsk-01_Bedroom_Full.jpg.jpg

mrkay

Member
سلام دوست عزیز.
کار خیلی خیلی خوبی شده. مخصوصاً تکسچرینگش.
فقط یه مشکل تو نور پردازی داره اونم اینه : نوری که از پنجره وارد اتاق شده خیلی over هستش. یعنی زیاده. ولی بازم تو اتاق جاهای تاریک وجود داره. در صورتی که با این نور همجا رو باید سفید دید. :wink:
یکم نور اصلیتو کمتر کن و سعی کن با یه منبع نور دیگه (بدون سایه) جاهای تاریکو روشن کنی.

در کل کارت عالیه.
موفق باشی

با سلام خدمت دوست عزیز
آقا کارت خیلی خوب شده اما شدت نورت خیلی خیلی زیاده . یکمی شدتش رو کم کن و به قول دوستمون با یه منبع نور تقلبی و بدون سایه جاهای تاریک رو روشن کن تا کارت عالی بشه . راستی سمت راست عکس کنار تخت سایه ها خیلی نرمال نیست اگه میتونی اونجاها رو نیز کمی روشن تر کن. راستی نوری که قرار دادی توی این فایل چیه ؟

اما در کل کارت خیلی عالی شده موفق باشی .

Baloot3D

سلام ، ممنون از نظراتتون
2 تا نور هست ، نور daylight system و mr sky Portal
سعی می کنیم در اسرع وقت که دستگاهها خالی بود این کار رو طبق نظراتون با کیفیت بالاتر رندر بگیریم و بزاریم .
بازم ممنون از نظراتتون .:rose:

سلام !
به به یه منتال باز دیگه !
آقا ببین یه حرفی !
من با نور بیرون مشکلی ندارم خیلی ! هرچند یه زره زیاده ولی مهم نسبت نور بیرون و داخله ! خیلی فرق داره
از پشت یه پرده ت نور نمیاد از اون یکی کلی نور میاد از جفتشم هیچکدوم به داخل نمیرسه !
اگه Exposer کار رو دستکاری کردی ( که احتمالا به خاطر استفاده از daylight مجبور بودی ) یکم Highlight ها زیاد و midtone هات کمه.shadow هم زیاده
تنظیمش کن.

آقا شنیدم 3ds Max 2010 برای اولین بار Mia_Material های منتال رو معرفی کرده ! آیا امتحان کردی ؟ تعریفشو خیلی شنیدم .
من هنوز وقت نکردم بگیرم و نصب کنم.
دلیلشم بیشتر اینه که من از پلاگین های زیادی استفاده میکنم و مجبورم صبر کنم تا ورژن 2010 اونا بیاد.
موفق باشی
:rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام،
کار مدلسازی و تکسچر خوبه، طرحتم جالبه ولی نورپردازی و در نتیجه رندرت خیلی ایراد داره معولمه که رندرو عجله ای زدی و هیچ پریویویی قبل از رندر نهایی از کارت ندیدی ولی بازم من تبریک می گم.

moeinkarimi

Member
سلام داداش. کارت واقعاً عالی شده. اما من تازه 3ds Max 2010 رو ریختم و خیلی هم با منتال کار نکردم.
میتونی آموزش این نورپردازی و رندر رو بزاری ؟؟؟:rose: واقعاً لازم دارم. چون از این به بعد میخوام منتال کار کنم

Baloot3D

خوب ، با کمی تاخیر سلام به همه دوستان . ممنون از نظراتتون

به گفته امین جان : ... ولی نورپردازی و در نتیجه رندرت خیلی ایراد داره معولمه که رندرو عجله ای زدی و هیچ پریویویی قبل از رندر نهایی از کارت ندیدی
درست ، راستیتش این یه پروژه بود که خیلی سریع باید تحویل میدادیم و واقعا ، رندر عجله ای بود ، فقط یکبار درفت ازش گرفتیم دیدیم خوبه گذاشتیم واسه رندر .
از پشت یه پرده ت نور نمیاد از اون یکی کلی نور میاد از جفتشم هیچکدوم به داخل نمیرسه !
اگه Exposer کار رو دستکاری کردی ( که احتمالا به خاطر استفاده از daylight مجبور بودی ) یکم Highlight ها زیاد و midtone هات کمه.shadow هم زیاده
آقا شنیدم 3ds Max 2010 برای اولین بار Mia_Material های منتال رو معرفی کرده ! آیا امتحان کردی ؟ تعریفشو خیلی شنیدم .

:rose:
عزیز منظورتو از Mia_Material متوجه نشدیم ، میشه یخورده واضح تر بگین ؟
در مورد نور باید گفت شدت نور کمه و شما چیزی که در جلوی پنجره می بینین از فیلتر Gelar تو بخش لنز دوربین استفاده شده واسه همینه که نور شدید به نظر میاد . صرفا برای زیبا شدن تصویر این کارو کرده بودیم ، در مورد سایه هم باید بگیم که داخل اتاق نور دیگه نیست واسه همونه که این سمت تخت تاریک . چون فقط نور از پنجره می تابه

moeinkarimi ان شالله هم یه رندر بهتر از کار و هم آموزشش رو می زاریم
از همه نظرات و انتقاداتت سازاندتونم ممنونیم . :rose:

آخرین ویرایش:
آقا شما مگه چند تایید که هی جمع میبندید ؟ :D شوخی کردم ولی اگه گروهید خیلی خوبه و یه توضیحی هم میدادی شاید بد نبود .
MIA-Material یه نوع جدید متریال های منتال ری هستش که خیلی خفنه ! توی مکس 2010 هم اضافه شده.
اگر از glare استفاده کردی نمیدونم چرا فقط یه پنجره ت روشن شده ؟؟ نور فقط پشت اون بوده ؟؟
خلاصه .
موفق باشی :rose:

H.S

Member
سلام.

خيلي خوبه.

زيادي كنتراستت بالاست, نور بيرون خيلي شديده. متريال كف نويز داره, سابديوايدشو زياد كني مشكلش حل ميشه.

همه چيز خيلي به زردي ميزنه ! اگه از نظر روانشناسي بخواي صحبت كني رنگ اتاق خواب بهتره كه آبي ملايم باشه.

موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا