بی بی کد Bedroom Classic

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
با سلام خدمت دوستان گلم.
این کار مربوط به آخرین video tutorial تالیفی بنده هست.
ساختش پاره وقت یه ماهی وقتم رو گرفت. چون لابه لای کارام انجام میدادم.
مدلسازی اولیه اتاق با Autocad بوده
ابزارهای کلاسیک و این ها توی 3dsmax اضافه شد.
تقریبا مدلهای اصلی همش یا مدل شده یا ادیت زیادی روی مدلهای آماده انجام دادم.
رندرهای تقریبا بین 6 تا 8 ساعت بوده.پست پروداکشن هم هر کدوم میانگین نیم ساعت تا 1 ساعت بوده
سعی کردم فاز هنری کار رو تا جای ممکن رعایت کنم.حالا اینکه چقدر موفق بودم شما دوستان گلم باید قضاوت کنین.

دوستانی که تمایل داشتن این فیلم آموزشی رو تهیه کنن بهم پیغام خصوصی بدن.موفق باشید.

توی سایت cgsociety هم به گالری Editor's Showcase - 3D هم راه پیدا کرد. :oops:
لینک
Bedroom02.jpg
Bedroom01.jpgBedroom03.jpgBedroom04.jpgBedroom05.jpg

crissangel

کاربر فعال
خب وقتی یه کاری بی نقصه دیگه برای چی باید ازش ایراد گرفت ؟ !!۱

خیلی خوب شده عارف جان...خسته نباشی...

فقط نظر شخصی‌م رو اگه بخوام بگم خیلی با اون آبجکت‌های مبل ارتباط برقرار نکردم.....

آبجکت تخت و میز‌ها رو از کجا گذاشتی عارف جان ؟

Matin.B

Member
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

تنها میشه تعجب کرد و افسوس خورد ما فکر میکنیم 3D کاریم شما هم همین فکر

مثل اینکه بعضی ها برای دل سوزوندن بقیه به دنیا اومدن و بعضی ها دل سوخته شدن

آدم وقتی این جور کار ها رو میبینه یاد همین چیزا می افته دیگه
:lol:

به نظر شما من با
Cinema 4D هم کار کنم میتونم از این چیزا بسازم !؟

با تشکر فراوان

nafas7

New Member
سلام ممنون به خاطر کارهای خوبی که می گذارید،چند تا سوال مهم دارم ممنون میشم سریعتر جوابم را بدهید:برای رندر داخلی مثل فضای نشیمن و ناهار خوری و ..... که آبجکت زیادی در آن استفاده میشود بهترین تنظیمات برای رندر با کیفیت چه تنظیماتی است؟ من برای رندر داخلی با کیفیتی خوب که البته به اندازه کارهای شما با کیفیت نمیشه تنظیمات زیر را انجام میدم که 8 تا 9 ساعت رندر با ابعاد 2000 در 1000 طول میکشه
imagr sampler=catmull+fixel
motore aval=irradiance map
motore dovom=light cache
color maping=liner
واقعا نباز به کمک دارم:sad:

Matin.B

Member
سلام ممنون به خاطر کارهای خوبی که می گذارید،چند تا سوال مهم دارم ممنون میشم سریعتر جوابم را بدهید:برای رندر داخلی مثل فضای نشیمن و ناهار خوری و ..... که آبجکت زیادی در آن استفاده میشود بهترین تنظیمات برای رندر با کیفیت چه تنظیماتی است؟ من برای رندر داخلی با کیفیتی خوب که البته به اندازه کارهای شما با کیفیت نمیشه تنظیمات زیر را انجام میدم که 8 تا 9 ساعت رندر با ابعاد 2000 در 1000 طول میکشه
imagr sampler=catmull+fixel
motore aval=irradiance map
motore dovom=light cache
color maping=liner
واقعا نباز به کمک دارم:sad:

با 3D Max میخواید کار کنید ؟×
بیشتر توضیح بدید

AREF

سلام به همگی.ممنون از همتون
آبجکت تخت و میز‌ها رو از کجا گذاشتی عارف جان ؟
تخت و میز آرایش مال Walid Layouni هست. پا تختی و میز تی وی رو خودم مدل کردم. تاج طلا رو از همون تخت Walid Layouni گرفتم.
پتوی تخت مال مجموعه vis people fabric هست.

تنها میشه تعجب کرد و افسوس خورد ما فکر میکنیم 3D کاریم شما هم همین فکر
این چه حرفی هست ... نه بابا... دل سوزی چیه ... هر کسی با تلاش میتونه برسه. منتها 40 درصد نرم افزار هست. 60 درصد طراحی معماری و طراحی رنگ هست. من همکارم طراح قابلی هست و معمولا تموم پروژه های شرکتم رو تیم ورک می بندیم. آخر کار مکسش با منه.
همیشه کار گروهی موفق هست.تنهایی سخته. سینما نمی دونم والا رشد خوبی داشته توی چند وقت اخیر.اما به نظرم توی معماری اگه میخواین فعالیت کنین خب مکس وی ری امتحان خودشو رو خیلی وقت پس داده

آبجکت زیادی در آن استفاده میشود بهترین تنظیمات برای رندر با کیفیت چه تنظیماتی است؟
تنظیمات خیلی دخیل نیست. سیستم باید قوی باشه. رم خیلی مهم هست
توی بحث مدیریت پروژه باید خیلی تسلط داشته باشین.اینکه کی و چجوری پروکسی بکنین... کارتون لایه بندی باشه. متریال های غیر ضروری زیاد سنگین نکنیم. اندازه تکسچرهای بیشتر از مثلا 2000 پیکسل نگیریم...
تنظیمات رندر فیکس مناسب نیست. بهینه نیست.
بهتره به این تاپیک مراجعه بکنین.
http://forum.majidonline.com/threads/213613-V-Ray

darklight

کاربر فعال
کار بسیار عالی شده و جا داره یه خسته نباشید حسابی به شما بگم. چشممون رو جلا دادی برادر ... :paint:
(اینو یواشکی می گم کسی نخونه: مبله رو یه ذره می بردی عقب بهتر بود دستش رفته تو شیشه روی میز. اینو گفتم چون کار بی نقصه اصلاح بشه بهترم میشه.):cool:

یه سوالم داشتم اونم این که وی ری ۳ ای که برای مکس ۲۰۱۵ کرکش اومده خوبه؟ درست کار می کنه؟ اذیت نمی کنه؟ آخه می خوام از مکس ۲۰۱۴ کوچ کنم به ۱۵ به خاطر دو تا چیزش یکی مدیفایر چمفرش و یکی ابزار select and place ـش. اگه مشکلی نداره بگو من همین الان دست به کار بشم. راستی توی مکس ۲۰۱۵ و وی ری ۳ برای امور اسکتر از چی استفاده کنم؟:)

AREF

سلام مجمدجان/ ممنون. به نظرم همه ورژن هارو داشته باش.من سیستم مکس 2011 به خاطر پلاگین پله برقی cebas نصب هست.مکس 2013 2014 و 2015 همه همزمان نصبه. مثلا پلاگین روف دیزاین خیلی مفیده برام و همینطور فورست پک که برای 2015 نداریم. حتی مکس 2014 وی ری 2.4 نصب هست که با فورست پک و ریل کلون مشکل نخورم. مفت که هست از همش دور هم استفاده میکنیم.
آرشیو ویلادبصورت فایل داخلی هست. یه شرکتی یه بار بهم داده بود.بازش کردم دیدم کارای این بنده خدا هست.
آبجکت هاش اول آدم رو محصور میکنه اما یه مقدار بگذره متوجه میشیم کیفیت آنچنان ندارن .چون پک های قدیمیش هست. جدیداش شیر نشده جایی. حتی بیشتر فایلهاش مربوط به هتل هست. خیلی به درد معماری داخلی اتاق خواب نمیخوره.

mohammad@er

Well-Known Member
سلام...

خوبی عارف جان ؟

عارف جان این کارت واقعا زیبا بود و جدا از طراحی رنگ ها توش واقعا چشم نوازن ..

ولی اگر ناراحت نمی شی »»»» این کارت خیلی عالی تره تا اون تلکابین عباس آباد »»» شایدم بخاطر خستگی و فشردگی کار تو کار عباس آباد افت داشتی .. البته 5 روز پشت سر هم روزی 18 ساعت آدمو متلاشی می کنه ...:green:

به هر حال من اکیداً لذت بردم ..

موفق و معید باشید دوست عزیز ...:rose:

saeed taghizade

کاربر متخصص
سلام آقای عارف خسته نباشید.
این دومین کاری هست که من از شما میبینم اول اون نمای ویلایی و حالا این که اصلا یه چیز دیگس.
افرین و خسته نباشید
در مورد کار شما(با توجه به اجزایی بودن کار).

1 کادربندی: رندر 2، 3 و 4 اکی اما رندر 1 بهتره پایه سمت چپ چسبیده به دوربین نباشه و رندر 5 مقداری جلو دوربین خالی هست میتونست مبل نزدیک تر باشه تا اون فضای خالی پر بشه، به اصطلاح ما رندر وزن نداره.
2 زاویه دوربین: ok.
3 تناسبات: فقط در رندر 5 آینه قدی از قد خیلی کوتاهتره، کنسول چپ کوچیکه، میز مبلمان بزرگه و در کل هم اگر لوستر بزرگتر بود بهتر بود .
4 مدلسازی: فقط در رندر شماره 4 چند مورد ریز دیده میشه.
5 متریال: در رندر 1مبل و کاغذ دیواری سمت راست در پارامترهای بیت مپ مقدار blur باید کم بشه تا مات نباشه.
bumpمقداری هم به ایندو اضافه میکردین و یا حتی رفلکت غیر یکنواخت میدادین (عکس سیاه و سفیدش رو به و r.g ref میدادین عالی میشد در مورد روتختی و پارچه مبلمان هم بهمین ترتیب.
رندر شماره 3 مسلما کادر روشن تلویزیون باید برداشته میشد

6 نورپردازی شاید آیتمی باشه که بیشتر از بقیه میشه در موردش صحبت کرد
گرادیانت نور در روز به این شکل هست که نور در قسمت پنجره ها زیاده و با فاصله گرفتن از پنجره کم میشه در واقع سقف، دیوارها و کف نزدیک پنجره روشن هست که این در کار شما دیده نمیشه و کل محیط شما از نظر نور طبیعی یکدسته.
مورد بعدی که بعقیده من بزرگترین مسیله کار شماست عدم وجود سایه هاست.در فضاهای محصور ابجکت های شما تاریکی دیده نمیشه در واقع نور کنتراست نداره این میتونه از تنظیمات کالر مپینگ باشه و یا کامپوز المنت ها در فتوشاپ.
شما میتونستین نور های محیطی کارتون رو کم کنید و در عوض با نورهای طبیعی (مثل sun و یا نورمضنوعی( ies) و حتی لوسترها vray sphere کارتون رو روشن کنید اینجوری کنتراست نور یعنی وجود همزمان نور و سایه رو داریم
هالوژن های شما تاثیری روی دیوار ندارن ، لوستر یک دایره روی سقف روشن میکنه که اینجوری نشده
اجازه بدید حالا که آباژور و هالوژن روی دیوار روشنه نورش بیشتر و واضح تر باشه که البته این مسیله میتونه بخاطر روشنایی زیاد محیط باشه
در رندر شماره 4 در قسمت ابزارهای نور مخفی چند تا خط نوری دیده میشه که شما روی area shodow کار نکردین
در مورد آفتاب همیشه با نور آفتاب بازی! کنید
اگر دیوار نزدیک پنجرس طوری زاویه نور رو تنظیم کنید که روی دیوار بیفته ، نور رو بیشتر بیارین داخل خیلی زاویه شو با پنجره ها تنگ نکنید اجازه بدین نور روی آبجکت ها بیفته (مثلا رندر 5 اصلا نور دیده نمیشه توش) این موارد زیبا میکنه کارتون رو.
7 رندر: ok
8 پست: استفاده نشده.خیلی مهمه استفاده کنید
در این کار میشد حداقل از فوکوس و فولو ، نور های حجمی و پرسوناژاستفاده کرد.

9 دیتیل طراحی:استفاده همزمان متریال سرد و گرم کمتر دیده میشه با توجه به اتاق خواب بودنش رنگهای آرامش بخش و سرد توصیه میشه.
10دیتیل اجرایی: ok
موفق و پیروز باشد

AREF

سلام.ممنون سعید جان. پست پروداکشن خیلی کارو عوض کرده.
در مورد نور سایه باهات موافقم.
نور توی لوسر میزارشتم رندر به حد مرگ کند میشد و آرتیفکت زیاد تولید میکرد.یه نمونه پست شده و نشده از کارم

Ali.3D

کاربر متخصص
عارف جان سلام
چند وقتی بود که اینجا سر نمی زدم سمت جدید رو بهت تبریک می گم
کارها خیلی خوب شدن فقط زیاد روشن هستن همین
راستی گلدونای گل رز رو از کجا دانلود کردی؟

جدیدترین ارسال ها

بالا