bed room, 3ds max, mental ray

ali architect

New Member
salam dostan, in yeki az tarahi haye man ba max va motore rendere mental ray hast, khoshal misham eshkalat kar va nazaratetono bedonam, agaram kasi mental kar mikone inja bege lotfan

پیوست ها

• 4.jpg
    4.jpg
    371.7 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 3.jpg
    3.jpg
    343.4 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    394.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • 1.jpg
    1.jpg
    412 کیلوبایت · بازدیدها: 22
سلام .
آقا کارات خیلی قشنگه اما فک میکنم از ambient occlusion استفاده نکردی نه ؟ اگه دقت کرده باشی کنج دیوارا یا سقف یکم غیر طبیعیه ینی از حالت سه بعدی در اومده این به خاطر اینه که سایه کاری خوب نشده . ambient occlusion با استفاده از فینال گَدر یه جور سایه به کنج ها اضافه میکنه که کم بود سایه های نرسیده از نورهارو جبران میکنه . چون که گفتی از منتال ری داری استفاده میکنی خود متریال arch & design این خاصیت رو برای متریال آماده کرده که به هر شی ای که بخای میتونی جداگانه این خاصیت رو بدی .

ali architect

New Member
salam.
mamnon babate nazari ke dadi, na estefade nakardam chon man hamishe az arch & design estefade mikonam, vali in raveshi ke goftid ro hatman test mikonam ke natijasho bebinam.

خب علی جان من خودم منتال ری کار یکنم .اینی که گفتم ambient occlusion یکی از مهمترین مسائل نور پردازیه تو مکس . مخصوصا با منتال ری . متریالarch & design هم این خاصیت رو تو قسمت spical affect داره تیکش رو بذار مقدارشم تنظیم کن . ببین چه تاثیری داره !!!!!!!!!
راستی تو این رندرهایی که گذاشتی تنظیم final gather رو رو high گذاشتی؟

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ای بابا خواهشن یبه قوانین نگاه کنید به خدا ضرر نداره ...
- انگلیسی تایپ نکنید ...
- کارهارو تو گالری بگزارید .

خوب رندر کار خیلی خوبه اما پس پرو مشکل داره .
افرین خیلی خوبه .

LinkinForEver

خب علی جان من خودم منتال ری کار یکنم .اینی که گفتم ambient occlusion یکی از مهمترین مسائل نور پردازیه تو مکس . مخصوصا با منتال ری . متریالarch & design هم این خاصیت رو تو قسمت spical affect داره تیکش رو بذار مقدارشم تنظیم کن . ببین چه تاثیری داره !!!!!!!!!
راستی تو این رندرهایی که گذاشتی تنظیم final gather رو رو high گذاشتی؟

خب مصطفی جان باید بگم خیر این اشتباه ترین کاره ممکنه ...
و دوم High و Low تو Still خیلی فرق نمیکنن .

صحیحش اینه که شما کارو رندر کنی و یک صحنه جدا کلا با متریلا سفید 100 درصد و AO رندر کنی بعد روش کامپوز کنی .

خب مصطفی جان باید بگم خیر این اشتباه ترین کاره ممکنه ...
و دوم High و Low تو Still خیلی فرق نمیکنن .

صحیحش اینه که شما کارو رندر کنی و یک صحنه جدا کلا با متریلا سفید 100 درصد و AO رندر کنی بعد روش کامپوز کنی .

LinkinForEver جان چرا high یا low خیلی تاثیر داره تو سایه ها و مخصوصا تو indirect light ها وقتی تنظیمات final gather رو low میذاری سایه زنی خیلی کم میشه و تقریبا غیر طبیعی به نظر میرسه اما اگه زیادش کنی سایه های قشنگی اطراف جسم به وجود میاد . در باره ambient occlusion هم باید بگم که این خاصیت تو موتور رندر گیری منتال ری توی متریال ها گنجانده شده ینی همون متریال arch & design که به هر جسم میتونی جدا گانه و به اندازه دلخواه و مناسب این خاصیت رو نسبت بدی و یه تصویر کاملا طبیعی تر نسبت به موقعی که ازش استفاده نمیکنی به دست بیاری . ولی این خاصیت تا اونجایی که من میدونم تو موتور وی ری یه خاصیت کلیه !!!!
و این که میگی صحیش اینه که کارو اول رندر کنی بعد دوباره یه رندر دیگه بگیری از صحنه سیاه سفید به نظر من که دوباره کاریه وقتی میتونی همزمان با خود رندر اصلی ambient occlusion را داشته باشی . :-?

ای بابا خواهشن یبه قوانین نگاه کنید به خدا ضرر نداره ...
- انگلیسی تایپ نکنید ...
بابا منم زیاد حوصله ندارم فینگلیش بخونم ولی خب بعضیا با لبتاپی کار میکنن که حروف فارسی رو کیبوردشون نیست و براشون سخته فارسی تایپ کنن . یکی از رفیقام لبتاپش همینطوریه !!!!! حالا شاید علی آقام همین مشکل رو داشته باشه :green:
بعدشم کی حوصله داره بره قوانینو بخونه بابا :green: من خودمم هنوز نخوندم !!!!!!! :wink:

LinkinForEver

سلام مصطفی جدی میگم کل صحنه خیلی بهتر جواب میده بله میدونم گذاشته اما برو توی یک اتاق سفید یک مربع قرمز که 1 سانت از زمین داره بساز خودتم بکشی نمیتونی زیرش رو سیاه کنی .:green:
نه ویری تازه بهترشم داره ویری یک کلی داره یک مپ به اسم VrayDirt مخصوص همین کار .:cool:
دوباره کاری نیست کارهای قدیمم با روشی که گفتی و کارهای جدید با روشی که گفتم ودت مقایسه کن .
جدی میگم ها .:-?
بازم ممنون موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا