بی بی کد Bed Room 02

HR3D

کاربر فعال
با سلام به همه

بعد از مدتی غیبت ، من با یک کار ( به نظر خودم!) خوب اومدم

امیدوارم که لذت ببرید و حتما نظر بدید. (امیدوارم مثل قدیما تعداد مشاهدات بشه = تعداد نظرات نه اینکه تعداد نظرات = 1 دهم مشاهدات ! :shock: )

تصویر :

[MIUC]B1321415169[/MIUC]

نرم افزار ها : | 3ds Max 2014 | Vray 2.0 | Photoshop CC |
زمان رندر : | 2h 12m |

با تشکر:rose:

خوب شده.خسته نباشید
ولی چندتا نظر دوستانه میدم برای بهتر شدن کار:
احساس میکنم کارت جزئیات نداره ،چون که در تمام کار از 3 یا 4 نوع متریال استفاده شده،مخصوصا متریال کاملا سفید که هم برای دیوار استفاده کردی و هم برای تشک و هم برای تاقچه ها و خیلی جا های دیگه
کلا از دو نوع متریال چوب استفاده کردی که به نظرم انتخاب نوع چوب برای ستون های ایستاده دم پنجره میتونست بهتر باشه.
میتونستی یه گلی توی گلدون باشه که به محیط طراوت میده
میتونستی از یه طرحی بر روی قالیچه یا رو تختی استفاده کنی
کلا در کار 2 جور طیف رنگی دیده میشه،یکی طیف سفید تا مشکی و یکی هم طیف قهوه ای
فکر کنم dof هم در کارت استفاده کردی ،اگه اینطوره بسیار انتخاب شماره لنز دوربین اشتباه بوده چون وقتی از این افکت تصویر استفاده میشه که معمولا شماره لنز بالا باشه مثل 40 تا 60

HR3D

کاربر فعال
خوب شده.خسته نباشید
ولی چندتا نظر دوستانه میدم برای بهتر شدن کار:
احساس میکنم کارت جزئیات نداره ،چون که در تمام کار از 3 یا 4 نوع متریال استفاده شده،مخصوصا متریال کاملا سفید که هم برای دیوار استفاده کردی و هم برای تشک و هم برای تاقچه ها و خیلی جا های دیگه
کلا از دو نوع متریال چوب استفاده کردی که به نظرم انتخاب نوع چوب برای ستون های ایستاده دم پنجره میتونست بهتر باشه.
میتونستی یه گلی توی گلدون باشه که به محیط طراوت میده
میتونستی از یه طرحی بر روی قالیچه یا رو تختی استفاده کنی
کلا در کار 2 جور طیف رنگی دیده میشه،یکی طیف سفید تا مشکی و یکی هم طیف قهوه ای
فکر کنم dof هم در کارت استفاده کردی ،اگه اینطوره بسیار انتخاب شماره لنز دوربین اشتباه بوده چون وقتی از این افکت تصویر استفاده میشه که معمولا شماره لنز بالا باشه مثل 40 تا 60

ممنون دوست عزیز ، بابت نظر دهیتون ممنون ، به نکات خیلی خوبی اشاره کردید ، این کار رو از روی یک عکس که در گوگل سرچ کردم زدم ( با جستجوی کلمه ی modern room جزو چند تا از اولین نتایج تصویری گوگل هست) و خواستم شبیه اون باشه و بیشتر تست نور پردازی و طبیعی شدن بوده و ایده ای در سر نداشتم ، اگر میدونستم این کار اینطوری یکنواخت در میاد انتخابش نمیکردم ، این هم لینک عکس واقعی : عکس واقعی! ، در رابطه با دوربین هم اصلا از DOF استفاده نکردم و توی فتوشاپ بلور دادم ، علت اینطوری تکسچر دادن هم به اون چوب های سمت راست هم ، خواستم شبیه به عکس باشه.
در ضمن یادم رفت اون بالا بگم که از شما یا دوستان میخوام برای درست کردن متریال درست حسابی برای پتو و کلن تشک و بالش به بنده کمک کنند ، چون توی اینجا فقط به دیسپلیس سادست ! :sad:
با تشکر از شما و دوستان بابت نظراتشون:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا