Beauty & Retouching

hamid

Well-Known Member
یا سلام خدمت همه دوستان گرامی این کارو واسه یه شرکت نرم افزاری زدم
سفارش اموزش روتوش واسه فروش رو دادن که این و یه اموزش دیگه جز کارا اصلی هستش ولی هنوز به ایده ال هودم نزدیک نیست نمیدونم واسه یه کار خرفه ای دیگه باید چیکار کنم هر تکنیکی که بلد بودم استفاده کردم تا به این رسیدم
زمان این کار چیزی حدود 6 ساعت شد
غیر از این اموزش که این اموزش اصلی هستش
اموزش ابزار های روتوش
اموزش روتوش سریع
اموزش تغییر رنگ اعضا
اموزش تاتو
آموزش لایت روم
اموزش پورتره
آموزش پاک کردت ارایش
و اموزش روتوش و میکاپ
و یه سری دیگه اموزش
حوشحال میشم نظراتتون رو بدونم
با تشکر از نظرات دوستان تصویر کلا مجدد روتوش شد
ویرایش روی:
سایه زیر و بالای چشم
چانه
بینی
پوست
لب
رنگ

qding18uziufmzoxp1r1.gif

پیوست ها

• studio_original_small.jpg
    studio_original_small.jpg
    163.4 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

amir.nemati63

کاربر VIP
من از فتو شاپ و کلا 2 بعدی زیاد سر در نمیارم.
ممکنه ارزشهای کار شما به نظر من ناوارد نیاد !
ولی به نظرم بینی غیر طبیعی شده.
ببخشید یدون داشتن تخصص نطر میدم.
موفق باشید.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ببخشید اما حمید جان رتوش تبدیل شده به عمل زیبایی کلا بینی و فک و ... رو سورئال کردید و کلا صورت دفرمه شده
البته فک هم توازن نداره الان :دی
کناره فک هم " مو و قسمت فَک" با هم warp شده! در کل یکم رو به کاریکاتور شدن رفته و چهره فرم خودش رو از دست داده!

برای رتوش معمولا با حفظ بافت پوست و برداشتن خالها و چروک ها یه شادابی به پوست اضافه میشه و بحث آرایش هم که جداست !
اما در کل میتونه خیلی قویتر بشه این کار

موفق باشید

rohnaz

Well-Known Member
بنظرم نیازی به صاف کاری نبود اینقد زیاد که طرف خودشم نشناسه.

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام خسته نباشی .
با مدیر وموافقم .
توی کار زیاده روی شده.
تا جایی که کلا شخصیت فابل شناسایی نیست و تصویر مثله نقاشی شده .

موفق باشی

hamid

Well-Known Member
اره خودمم همین نظر رو دارم نوشتم که هنوز ایده ال خودم نیست کارای قبلیمو بیشتر دوست داشتم نسبت به این
اینو کلا جراحی زیبایی کردم :دی
از بوتاکسو جراحی بینیو فک و پروتز گونه و لب تا ارایش و نور پردازیش
بزودی پست رو اپ میکنم و همینجا میزارم کار جدید رو
ممنون

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
منم با نظر دوستان موافقم خیلی چهرش دفرمه شده.
همین عکس رو منم روتوش کردم :green:بنده خدا خوشگله بدون نیاز به اون همه جراحی:green:
منتظر آپدیت های بعدی هستیم
12.jpg:rose:

hamid

Well-Known Member
با تشکر از نظرات دوستان تصویر کلا مجدد روتوش شد
ویرایش روی:
سایه زیر و بالای چشم
چانه
بینی
پوست
لب
رنگ

qding18uziufmzoxp1r1.gif

hamid

Well-Known Member
بهتر شد خسته نباشید

حمید جان چرا اینقدر دوست دارید فرم صورت رو از بین ببرید ؟ مثلا بینی یا فک و ...؟؟؟

فرم صورت تو قبلی خیلی عوض شده بود تو این دیگه زیاد عوض نشده
نوشتم که Beauty & Retouching فقط شامل روتوش نمیشه شابل زیبایی ه میشه اینو با فرض عمل پلاستیک بینی گذاشتم دماغش گوشتی بود و افتاده بود پایین که درستش کردم
ولی فرم صورت همونه

ROHAM WEB

Well-Known Member
خيلي بهتر شد از اولي
اما بنظرم بدترين رنگ ممكن رو واسه سايش انتخاب كردين.رنگ چشماش هم خيلي فانتزي شده و طبيعي نيست رنگ اصليش بهتره بنظرم . مهمترين قسمت صورتش كه نياز به ريتاچ داره لبهاشه كه كمي بازه .
من هم باز روي عكس اصلي كار كردم:green: البته كلا ده دقيقه بيشتر واسش وقت نذاشتم.:paint:
555.jpg

hogwarts_hymn

New Member
حمید عزیز روتوش به کار بردن تمام تکنیک هایی که بلدیم نیست. هدف ما رفع ایراد ها و ارائه یه کار زیباست که سوژه طبیعی به نظر برسه (نه مثل عروسک یا ...)

به نظر من مهمترین نکته در روتوش اینه که بدونیم چه موقع کارمون رو متوقف کنیم و اینکه بیشتر از اون روتوش کردن اون عکس رو ادامه ندیم.

به نظر من روی اینکار زیاده روی کردید.

اگر هدفتون آموزش تکنیک هست، توصیه می کنم هر تکنیک رو روی یه عکس جدید آموزش بدبد. صرف زمان 6 ساعت بر روی یک کار، اصلا خوب نیست و هنرجو رو دلسرد میکنه و مهمتر اینکه اصولا کار اشتباهیه. هنر روتوش به اینه که بهترین نتیجه رو در کمترین زمان و با راحت ترین روش بدست بیارید.

قصدم از انتقاد فقط سازندگی بود :wink: موفق باشید

hamid

Well-Known Member
حمید عزیز روتوش به کار بردن تمام تکنیک هایی که بلدیم نیست. هدف ما رفع ایراد ها و ارائه یه کار زیباست که سوژه طبیعی به نظر برسه (نه مثل عروسک یا ...)

به نظر من مهمترین نکته در روتوش اینه که بدونیم چه موقع کارمون رو متوقف کنیم و اینکه بیشتر از اون روتوش کردن اون عکس رو ادامه ندیم.

به نظر من روی اینکار زیاده روی کردید.

اگر هدفتون آموزش تکنیک هست، توصیه می کنم هر تکنیک رو روی یه عکس جدید آموزش بدبد. صرف زمان 6 ساعت بر روی یک کار، اصلا خوب نیست و هنرجو رو دلسرد میکنه و مهمتر اینکه اصولا کار اشتباهیه. هنر روتوش به اینه که بهترین نتیجه رو در کمترین زمان و با راحت ترین روش بدست بیارید.

قصدم از انتقاد فقط سازندگی بود :wink: موفق باشید
ممنون بابت نظرتون
ولی من موافق این نظر نیستم
اگه وقتی میخواین رو یخ عکسی کار کنیم به منظور روتنوش و زیبایی این نیست با هیلینگ چهارتا خال و لکه رو بگیریم بعد پوست رو صاف کنیم تموم
من خودم 2-3 نا اموزش ویدیویی تو این زمینه درست کردم و روش های سریع روتوش رو توضیح دادم اگه میخواستم مثل اونا بزنم 10 دقیقه ای تموم بود
من سعی کردم بافت صورت حفظ شه و پوست صاف شه
اگه ارایشی انجام میگیره بطوره طبیعی وارد شه الان این سایه ای که من زدم تلفیق چندتا رنگه و چندتا بلندینگ مد هست از ابی سبز زرد بنفش سفید که این شده
پرتقالی کردن پوست که بسیار تو جذاب شدن تصویر تاثیر داره که اگه این مطلب رو سرچ کنید مطلبا زیادی ییدا میکنید که این تکنیک تکنیک مورد علاقه تیم اسکات کلبی هست اگه اموزشاشو دیده باشید
مدت زمان صرف شده واسه این کار 6 تا 7 ساعت بود چون اعمال کردن اینا باهم زمان زیادی میبره توری ترکیب بشن که جذابیت کار بره بالا واسه چی فکر میکنید تو اتلیه های عکس یه عکس رو پرتقالی میکنن روتوش میکنن خدا تومن پول میگیرن
من قبل از این اموزش کلی سرچ کردم درباره جدیدترین تکنیکا روتوش

joooojoooo

New Member
به نظرم لبش فوق العاده شده. چون شکل کلیش رو حفظ کرده اما بینی خیلی تغییر کرده و سایه چشم بهش نمیاد
اما در کل خوب دراومده نسبت به کار قبلی
موفق باشی دوست عزیز

جدیدترین ارسال ها

بالا