به به چخبر اینجا
.اول این که حرف های علی آقا کاملا درسته و متاسفانه همش حقیقت داره و من خودم هنوز بیکارم کلی دردسر داره تهرانم به همین سادگی کار نمیدن چون منم همین فکرارو میکردم که برم خونه بگیرم و اینا.خلاصه دو سال از عزیزترین سال های عمرمو به فنا دادم یعنی همش کشک بود دانشگاه فکر نکنید چیزی یادتون میدن فقط پول میگیرن
مدرک بدن همین.اگه این دو سالو بشینید خونه تمرین کنید صد هزار برابر می ارزه .اصلا پولش هیچ کلی وقت میگیره.بعد تهران موندن نیاز به درآمد بالایی داره پول پیش خونه کمش 10 تومن اونم خونه 30 یا 40 متری با با کرایه 500 تومن
من از قم میرم برمیگردم دوباره فقط 8 ساعت وقتمو تو راه هدر میدم
بارنارا عزیز من قبل این ک وارد شم تو این رشته همین فکرارو میکردم اما هیچکدوم به حقیقت تبدیل نشد .چرا بعضی از دروسش خوب بود یعنی از 100% میشه گفت 30% خوب بود
. از اول سال که به امید یاد گیری رفتم تا الان فقط اسم خیابون ها و ایستگا ه های مترو رو یاد گرفتم
به جای علم .یه بزرگی میکفت اگه میخواید ازدواج کنید برید دانشگاه و اگه میخوایید دنبال علم باشید برید کتابخونه. از این رو به همه پیشنهاد میکنم تا میتونید خودتون دنبال یادگیری باشید از هر منبعی که میشه از اشخاص.البته این حرفا شامل همه دانشگاه ها نمیشه و نمیشه به حساب دانشگاه هم زد چون ما کلا از بیخو بون مشکل داریم و متخصص نداریم و همه چی پارتی بازیه و هر بی لیاقتی به خودش میگه استاد
و گونی گونی پول به جیب میزنه بعد من برای منبع درآمد باید تنهایی بازی بسازم تا شاید یکی ازم حمایت کنه تا حداقل بتونم از پس هزینه های خودم بربیام. ببخشید که انقد تند برخورد کردم ولی واقعا حقیقت این بود .براتون آرزوی موفقیت و کمال رو میکنم