پشتیبانی Bear Fast work

mojtaba 3d

Member
سلام به همگی این کارو برای داشنگاه کار کردم و وقتش نبود که بیشتر روش کار کنم و باید سریع میبستمش.امیدوارم خوشتون بیاد.یا حق:rose:
zbrush-photoshop زمان ساخت 3 ساعت
32240004666559000213.jpg

پیوست ها

• 70232832334457268980.jpg
    70232832334457268980.jpg
    297.6 کیلوبایت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
چه جالب، فقط علمی کاربردی تهران داره؟ با مدرک کاردانی نرم افزار میشه مستقیم کارشناسی انیمیشن خوند؟ (با گذروندن دروس پیش نیاز)

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
من خواستار تحصیل در دانشگاه مجتبی هستم :green:یعنی فرشته ی نجات من شدی مجبتی، چرا تو زودتر نیمدی :snap:
پی ام چک کن

بارنارا جان بیا بریم تهران با هم یه خونه بگیریم دانشجو بشیم :) ولی این سری دانشجو بودن تو رشته ی مورد علاقه ی خودمون. کارشناسی نرم افزار که بدرد ما نخورد:sad:
========================================

کار برای تمرین خوبه از کلفت بودن موهاش خوشم نیمد و موهای صورت بلنده
البته قبول دار م واقعا سخته مو کاشتن برای حیون

sam-2012

New Member
اقا اگه شما پایه باشید منم هستم تو خونه گرفتن بعد عید دارم میرم تهران واسه کار تو رشته انیمیشن اینجوری راحت تر هم میتونیم خونه گیر بیاریم

::reza::

کاربر VIP
سلام
کار خوبیه. لطفا کمی در مورد کارت توضیح بده تا دوستان متوجه انجام کارت بشن.
موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
[h=2][/h]
چه جالب، فقط علمی کاربردی تهران داره؟ با مدرک کاردانی نرم افزار میشه مستقیم کارشناسی انیمیشن خوند؟ (با گذروندن دروس پیش نیاز)
بارنارا جان بیا بریم تهران با هم یه خونه بگیریم دانشجو بشیم :) ولی این سری دانشجو بودن تو رشته ی مورد علاقه ی خودمون. کارشناسی نرم افزار که بدرد ما نخورد:sad:

مهران جان و باران جان ( باران :lol: شوخی ) غیر از رشته معماری که الان به خاطر مسکن مهر و ... ملت سر کار هستن و یا مثل دوستان سایت دارن معماری 3 دی میزنن بقیه رشته ها تقریبا میشه گفت بیکار هستن. مگه پارتی و یا خیلی قانع با حقوق پایین پایین و در یک پست پایین
در مورد رشته 3 دی هم خیلی خوبه که علاقت رو دنبال کنی ولی 4 سال از عمرت رو میخوای دوباره 3 دی بخونی؟ حالا یک سری عمومی هم در نظر نگیریم پاس شن 3 سال
نمیخوام تو ذوقت بزنم ولی دنیای 3 دی ایران هم همونجور که میدونی پارتی بازیه. یعنی شما الان مدرک هم بگیری کجا میخوای کار کنی؟ اگر جایی شرکت بازی سازی چیزی باشه که به مدرک شما کاری نداره به تخصص شما کار داره.
امیدوارم ناراحت نشی. فقط میخواستم چشم و گوشت رو باز کنم. عمرت داره میره. باید سریع تر یک کاری پیدا کنی. حتی با حقوق پایین. ( اگر کاری نداری )
بازم ببخشید اگر فوضولی کردم

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
حرف شما که درسته، اما اگر به سرفصل دروس این رشته دقت کنی میبینی عملا چیزی تحت عنوان انیمیشن سازی سه بعدی توش مطرح نیست بلکه بحث اصلی سر اصول گرافیک و هنر و طراحی نور و عکاسی و اینجور چیزاست و فقط بخشی از دروس مربوط به خود انیمیشن میشه، بخاطر همین کسی که این رشته رو میره یک سری مبانی و چیزهای پایه رو یاد میگیره که میتونه توی زمینه های دیگه به دردش بخوره. ضمن اینکه منکه الان فوق دیپلم نرم افزار دارم هیچ چیز به درد بخوری تا الان یاد نگرفتم (توی دانشگاه) و همون چیزایی هم که خوندیم توی این دو سال الان یادم رفته...

Mehran coyote

Well-Known Member
منم با بارنارا موافقم
سالی که من میخواستم برم انیمیشن رشتش تو ایران نبود باس میرفتم هنر که نرفتم (اشتباه کردم)
حالا هم دیر نشده ادم هر چیزی رو از پایه یاد بگیره اصولی تره حالا تو ایران متد 60 سال پیش اونورو درس میدن همینم غنیمته به یه دردی خورده که اونوری ها پیشرفت کردن تو این زمینه
من اگه سربازیم نبود میرفتم ولی برج 12 اعزامم :lol:
میخواستم سربازی رو نرم بیام برم این رشته که دیدم سال بعد سربازی میشه 24 ماه گفتم سربازی رو برم خلاص شه لامصب :snap:
-------------------------------------------------------------
مجتنبی داداش حلال کن دیگه بحثو خودت راه انداختی :)
ولی بحث خوبی بود.

mojtaba 3d

Member
به به چخبر اینجا :shock:.اول این که حرف های علی آقا کاملا درسته و متاسفانه همش حقیقت داره و من خودم هنوز بیکارم کلی دردسر داره تهرانم به همین سادگی کار نمیدن چون منم همین فکرارو میکردم که برم خونه بگیرم و اینا.خلاصه دو سال از عزیزترین سال های عمرمو به فنا دادم یعنی همش کشک بود دانشگاه فکر نکنید چیزی یادتون میدن فقط پول میگیرن :evil: مدرک بدن همین.اگه این دو سالو بشینید خونه تمرین کنید صد هزار برابر می ارزه .اصلا پولش هیچ کلی وقت میگیره.بعد تهران موندن نیاز به درآمد بالایی داره پول پیش خونه کمش 10 تومن اونم خونه 30 یا 40 متری با با کرایه 500 تومن :shock:من از قم میرم برمیگردم دوباره فقط 8 ساعت وقتمو تو راه هدر میدم :there:بارنارا عزیز من قبل این ک وارد شم تو این رشته همین فکرارو میکردم اما هیچکدوم به حقیقت تبدیل نشد .چرا بعضی از دروسش خوب بود یعنی از 100% میشه گفت 30% خوب بود :green:. از اول سال که به امید یاد گیری رفتم تا الان فقط اسم خیابون ها و ایستگا ه های مترو رو یاد گرفتم :sad:به جای علم .یه بزرگی میکفت اگه میخواید ازدواج کنید برید دانشگاه و اگه میخوایید دنبال علم باشید برید کتابخونه. از این رو به همه پیشنهاد میکنم تا میتونید خودتون دنبال یادگیری باشید از هر منبعی که میشه از اشخاص.البته این حرفا شامل همه دانشگاه ها نمیشه و نمیشه به حساب دانشگاه هم زد چون ما کلا از بیخو بون مشکل داریم و متخصص نداریم و همه چی پارتی بازیه و هر بی لیاقتی به خودش میگه استاد:mad: و گونی گونی پول به جیب میزنه بعد من برای منبع درآمد باید تنهایی بازی بسازم تا شاید یکی ازم حمایت کنه تا حداقل بتونم از پس هزینه های خودم بربیام. ببخشید که انقد تند برخورد کردم ولی واقعا حقیقت این بود .براتون آرزوی موفقیت و کمال رو میکنم :rose:

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
جای تعجب نداره حرفایی که زدی چون درمورد همه ی دانشگاه ها صدق میکنه، من مثلا دانشگاه دولتی با رتبه 2رقمی قبول شدم اما الان نه تنها چیز مفیدی یاد نگرفتم بلکه همون چیزایی هم که توی هنرستان یادمون دادن پرید :) خودم توی این فکر بودم که اول برم سراغ کار بعد علاقه... ضمن اینکه اگر تمام کتاب ها و جزوات این رشته رو گیر بیارم دیگه احتیاجی ندارم به قول شما وقتم رو هدر بدم برم دانشگاهش.

mojtaba 3d

Member
جای تعجب نداره حرفایی که زدی چون درمورد همه ی دانشگاه ها صدق میکنه، من مثلا دانشگاه دولتی با رتبه 2رقمی قبول شدم اما الان نه تنها چیز مفیدی یاد نگرفتم بلکه همون چیزایی هم که توی هنرستان یادمون دادن پرید :) خودم توی این فکر بودم که اول برم سراغ کار بعد علاقه... ضمن اینکه اگر تمام کتاب ها و جزوات این رشته رو گیر بیارم دیگه احتیاجی ندارم به قول شما وقتم رو هدر بدم برم دانشگاهش.

بله متاسقانه باید همیکارو بکنید و اول به فکر شغل باشید و در آمد مناسب البته اگه به سر فصل های انیمیشن علاقه دارید این رو هم در نظر بگیرید که شغلی که دارید بهتره مربوط به همین رشته باشه تا تو چرخه این رشته به پیشرفت برسید درغیر اینصورت باید دوبرابر تلاش کنید تا به خواسته هاتون برسید .موفق باشید

Mehran coyote

Well-Known Member
حالاس که عارف باید گیر بده :)
اسم تاپیکو بزارید تجارب یوزرهای مجیدآنلاین :green:

اقا من 3 سال آباده بودم واسه کاردانی و 2 سال گلپایگان واسه کارشناسی (که هفته ای 20 ساعت تو اتوبوس بودم)جمعا 5 سال دور از خانواده :wink: واسه یه مدرک کارشناسی نرم افزار خیلی سختی کشیدیم ولی خوب بجاش غیر از درسا تو این 5 سال 1000 تا تجربه کسب کردم
کلا دو مدل نظر وجود داره کسایی که درسو ول کردنو هیچی نشدن میگن که فقط درس بخونید درس خیلی خوبه و کسایی که درسو خوندن و هیچی نشدن میگن درسو ول کنید کارو بچسبید.
من واسه ارشد از خیلیا مشاوره گرفتم حتی همین فرشید خودمون، اول خواستم بخونم حتی 100تومن پول کتاب دادم ولی دیدم وقتشو ندارم واسه ارشدو کلی دردسر دیگه با اینکه همه گفتن بخون برو ارشد رو هم بگیر ولی من رفتم دفترچه سربازی گرفتم :) (البته داستانش طولانیه ):wink:

راستی اینقد نگید فایده نداره مگه نمیگید 4 استاد درست تو کشور نیست خوب خودمون مطالعه داشته باشیم و مدرکش رو هم بگیریم پس فردا استاد بشین 4 نکته درست یاد نسل بعدی بدیم

همگی موفق باشید
تمام :rose:

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
بابا بحث به این خوبیه همه هم موافقن. :) البته من از اقا محتبی عذز میخوام. ما که نیمه بن هستیم نمی تونیم به کسی پیغام بدیم مجبوریم اینجا حرفمون رو بزنیم

دانشگاه نری مثل این هستش که بگی مدرسه نری و بری سر کا
شما تو این دور و زمونه بخوای و نخوای باید به روز باشی و دانشگاه البته از نظر علمی واقعا پایین هستش و البته مطالب هم قدیمی. مثلا من رشته بازرگانی هستم. یک جایی از یکی درسامون مثلا یک عدیدی بود تو ماییه های 50000 تومان که مثلا شاید 5 میلیون الان میشد :)) یعنی اینقدر قدیمی هستش

ولی به قول اقا مهران منم اراک بودم همش تو راحت بودم. باید ساعت 5 بلند میشدم که 8 کلاس داشتم.تا شب :-?
ولی تو همین کلاس ها و تو جاده چیزایی یاد گرفتیم. وقتی به خودم نگاه می کنم میبینیم نسبت به 4 سال پیش زمین تا آسمون فرق کردم.

منظورم این هستش که حتما حداقل لیسانس رو بگیرید. فوق رو من نظری نمیدم. چون بعضی ها تو جاده که میدیدم میگفتن برای لیسانس بهتر کار گیر میاد تا فوق
بازم میگم شما اگر با پارتی هم بخوای جایی مشغول شی بالاخره لیسانس میخوای. برای بحث کردن میخوای . برای ازدواج می خوای. برای بچه دار شدن میخوای. برای .... می خوای.
:)

جدیدترین ارسال ها

بالا