پشتیبانی Bale

3DTotal

Well-Known Member
سلام

این کار را قبلا توی قسمت WIP گذاشته بودم البته فقط نیم تنه بود .الان کاملش کردم .البته روی دست ها کار نکردم .هدف اصلی ام تست رندر بود .چون تازه مایا را شروع کردم و می خواهم از این به بعد با مایا کار رندر را انجام بدم .
نرم افزار های استفاده شده :
زیبراش - مایا - منتال ری

امیدوارم که خوب شده باشه .

موفق باشید /.

پیوست ها

• 006.jpg
    006.jpg
    338.5 کیلوبایت · بازدیدها: 58

Mandana

Active Member
به نظرم رندر و بخصوص متریال هنوز جای کار داره.یکم کرمی رنگ اگه باشه تا حالت گل مجسمه سازی رو داشته باشه بهتره به نظرم.اما در کل خوب شده.خوشحالم رندر رو شروع کردی
موفق بباشی رضاهه:rose:

3DTotal

Well-Known Member
سلام بر همه .

koorosh_kh ........ با منتال ری .

unknown_i3oy ....... خیلی ممنون .

Mandana .............خیلی ممنون ماندانا جان .درسته . برای بار دومیم بود که با مایا رندر می گرفتم .انشالله رندر های بعدی .

Asa.co ............... خیلی ممنون .

main ................. خیلی ممنون .

KAZEM 3d .......... خیلی ممنون کاظم جان .

LonelyCharlie ..... خیلی ممنون رفیق .

دوستان همگی موفق باشید /.

elya3

Well-Known Member
خوبه کارتون دمتون گرم خسته نباشین
اما به نظرم آناتومی باز جای کار داره مخصوصا سرشانه ها شاید از بقیه عضله ها بیشتر اغراق شده باشه
یاعلی

3DTotal

Well-Known Member
agira3d .................خیلی ممنون .

خوبه کارتون دمتون گرم خسته نباشین
اما به نظرم آناتومی باز جای کار داره مخصوصا سرشانه ها شاید از بقیه عضله ها بیشتر اغراق شده باشه
یاعلی

ممنون .
توی این کار بیشتر مد نظرم ' رندر بوده تا مدل ' .چون این مدل هنوز توی پایه های بیس هست و اصلا من روی عضلات کار نکردم .اگر به دست و پاها نگاه کنید متوجه می شوید .

یا حق /.

.:. soroosh .:.

Active Member
رضا یه توتوریال نومون داده بود قبلا کلا مخصوص دوستانی که میخوان مدلهای با متریال کلِی یا گل یا ... رو رندر بگیرن چطوری باید نورپردازی کنن و ... اگه نیافتی بگو برات سرچ کنم پیداش کنم لینک بدم بهت. توتوریال خوبی بود و خیلی اصولی کار میکرد و خیلی هم اصولی توضیح میداد.
اینم الان خیلی خوب شده ولی یه کمی لازمه متریالش از این حالت براق بودن خارج بشه.
موفق باشی همیشه :rose:

3DTotal

Well-Known Member
خیلی ممنون سروش جان از راهنمایی تون . کمک بزرگی بهم کردید .
آموزشی را دانلود کردم واقعا آموزش خیلی خوبی هست استادش هم ' Ryan Kingslien ' که آموزشی هاش همه عالی هستند .

باز هم از لطف تون ممنون .

موفق باشید /.

جدیدترین ارسال ها

بالا