سلام مرحله ای از کار : کار تمام شده : دارم کم کم همون بلک میشم ...:razz: فعلا... یا علی
black_man Member Jan 5, 2008 #1 سلام مرحله ای از کار : کار تمام شده : دارم کم کم همون بلک میشم ...:razz: فعلا... یا علی آخرین ویرایش: Jan 5, 2008
black_man Member Jan 6, 2008 #3 قشنگ شده... کلیک کنید تا باز شود... ممنون سبز باشی کلیک کنید تا باز شود... ممنون
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jan 6, 2008 #5 کار قشنگی شده. نتیجه ی نهاییش رو خیلی خوب دراوردی. موفق باشی.
black_man Member Jan 6, 2008 #7 چه وحشتناك ... کلیک کنید تا باز شود... ممنون ایلیا جان . خوب ... این وحشت عمدی بود ه ... کار قشنگی شده. نتیجه ی نهاییش رو خیلی خوب دراوردی. کلیک کنید تا باز شود... ممنون سارا خیلی خوب شده خیلی ترسناک می باشد می ترسیممممممممممم فلن کلیک کنید تا باز شود... مرسی
چه وحشتناك ... کلیک کنید تا باز شود... ممنون ایلیا جان . خوب ... این وحشت عمدی بود ه ... کار قشنگی شده. نتیجه ی نهاییش رو خیلی خوب دراوردی. کلیک کنید تا باز شود... ممنون سارا خیلی خوب شده خیلی ترسناک می باشد می ترسیممممممممممم فلن کلیک کنید تا باز شود... مرسی
alionline1366 Active Member Jan 6, 2008 #8 خیلی باحال شده من خوشم اومد از این کارهای دارک آرت اگه درست بگم یکی نیاد بگه اشتباه گفتی بیشتر بزار خلاصه از این جور کارها
خیلی باحال شده من خوشم اومد از این کارهای دارک آرت اگه درست بگم یکی نیاد بگه اشتباه گفتی بیشتر بزار خلاصه از این جور کارها