چطوری میتونم برنامم را اتو ران کنم؟ لطفا راهنمائیم کنید. ممنونم.
A amir_roya New Member Aug 13, 2006 #1 چطوری میتونم برنامم را اتو ران کنم؟ لطفا راهنمائیم کنید. ممنونم.
nitco Member Aug 13, 2006 #2 فایل زیر را با نوت پد باز کن فایل زیر را با نوت پد باز کن و به جای name.exe نام و پسوند فایلی رو که می خوای اجرا بشه رو قرار بده پیوست ها NITCO.zip 157 بایت · بازدیدها: 10
فایل زیر را با نوت پد باز کن فایل زیر را با نوت پد باز کن و به جای name.exe نام و پسوند فایلی رو که می خوای اجرا بشه رو قرار بده
nitco Member Aug 13, 2006 #3 فایل زیر را با نوت پد باز کن و به جای name.exe نام و پسوند فایلی رو که می خوای اجرا بشه رو قرار بده پیوست ها NITCO.zip 157 بایت · بازدیدها: 10
H hashem mohseni New Member Aug 16, 2006 #4 جه طوري بايد در نرم افزارهاي تحت داس برنامه نويسي مثل C++ فارسي نوشت؟
nitco Member Aug 16, 2006 #5 بهتره این سوال رو تو قسمت مورد نظر بیان کنی اینجا جاش نیست مدیر خواهشا انتقال بده
R roya_fito New Member Aug 16, 2006 #6 ممنون از راهنماییتون. اما من راستش نتونستم از این روش استفاده کنم این فایل را کجا بریزم که مربوط باشه به برنامه ی من؟ میشه قدم به قدم بگید. البته با عرض معذرت. من تازه کار هستم. بازم ممنونم.
ممنون از راهنماییتون. اما من راستش نتونستم از این روش استفاده کنم این فایل را کجا بریزم که مربوط باشه به برنامه ی من؟ میشه قدم به قدم بگید. البته با عرض معذرت. من تازه کار هستم. بازم ممنونم.