Autodesk MentalRay Standalone 2015 Win64 - XFORCE

ahura3d

Active Member
سلام. این رو دانلود کردم حجمش 100mb بود . کاربردش چیه؟
Autodesk MentalRay Standalone 2015 Win64 - XFORCE

:rose:

sd70

Active Member
موتور رندر منتال ری به صورت پیشفرض روی نرم افزارهای اتودسک (مثل تری دی مکس، مایا، اتوکد و ...) نصبه اما اگه بخواین رندر شبکه ای انجام بدین و اصطلاحا یک Render Farm راه بندازین به جای اینکه روی تک تک سیستم ها نرم افزار تری دی مکس رو نصب کنید میتونین خود منتال ری رو به صورت مجزا نصب کنید

آخرین ویرایش:

sd70

Active Member
خود تری دی مکس 2012 شامل این موتور رندر هست و نیاز به نصب مجدد نداره. اما اگه منظورتون اینه که میشه این نسخه رو نصب کرد و با تری دی مکس 2012 ازش استفاده کرد چون خودم تابحال امتحانش نکردم اطلاعی ندارم

ahura3d

Active Member
خود تری دی مکس 2012 شامل این موتور رندر هست و نیاز به نصب مجدد نداره. اما اگه منظورتون اینه که میشه این نسخه رو نصب کرد و با تری دی مکس 2012 ازش استفاده کرد چون خودم تابحال امتحانش نکردم اطلاعی ندارم
بله اطلاع دارم ولی 2015 حتما یه سری چیزا بهش اضافه شده دیگه! اگر نصب بشه روی 2012 خیلی خوب میشه ولی من موقع کرک به مشکل میخورم

Hidden Dragon

کاربر فعال
بله اطلاع دارم ولی 2015 حتما یه سری چیزا بهش اضافه شده دیگه! اگر نصب بشه روی 2012 خیلی خوب میشه ولی من موقع کرک به مشکل میخورم

با سلام،

بهتره برای استفاده از منتال ری از نسخه موجود در خود مکس استفاده کنی که به مراتب هماهنگی بیشتری با محیط مکس داره، برای اینکار میتونی از مکس 2015 استفاده کنی که ضمنا مشکل quad chamfer هم در داخلش حل شده (مربوط به سوال مشکل cahamfer )

البته اگه خیلی عجله نداری یکم صبر کن تا یکی دو تا extension روی مکس 2015 بیاد تا یکمی از bug های موجود در اون fix بشه ...

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا