.اگه بخوام طرح یه خودرو رو دو بعدی رسم کنم برم سراغ Max یا Maya درسته ؟
این جملت فکر کنم غلط تایپی باشه، لطفا سریع ادیتش کن تا بچه های فروم مورد ضرب و شتم قرارت ندادن.!!

اذیت نکن دیگه (همون سرت گیج رفته

) اتفاقا با آلیاس میشه دو بعدی طراحی کرد (هم دوبعدی میشه طراحی کرد و هم میشه سه بعدی مدلسازی کرد) ولی با مکس و مایا تا اونجایی که می دونم فقط مدلینگ سه بعدی انجام می دن فرق برنامه هایی مثل مکس و مایا و Zbrush اینه که این نرم افزاهای قدرت Poly Modeling بالایی دارند که برای مدلهای ارگانیک خیلی مناسب هستند. در عوض قدرت NURBS پائینی دارن. ( اصلا Poly / Mesh مخصوص مدلهای ارگانیک هستش) کسی با روش NURBS نمی تونه چهره انسان مدل کنه.
.اگه بخوام به طراحی صنعتی خودرو دست بزنم باید با آلیاس کار کنم درسته ؟
در مورد این جمله باید گفت 1000% همینیه که گفتی آلیاس در تمام کالج ها و دانشگاهای معتبر دنیا به غیر از ایران در رشته طراحی صنعتی به عنوان یک واحد درسی تدریس میشه و تسلط به آلیاس یکی از مهمترین گزینه ها برای استخدام در استودیوها و شرکت های طراحی صنعتی هستش. مسلما یک شرکت خودرو سازی نیازی به مکس کار و مایا کار نداره. (باید برن والت دیزنی )
در مورد تبلیغ مجله ماشین هم تازه دوزاریم افتاد یه گروه طراحی صنعتی توی سعادت آباد هست (ویرا دیزاین ) که هم راندو و هم نرم افزارهای آلیاس و راینو تدریس میکنن هم کلاس دارن و هم دی وی دی های آموزشی فکر کنم بهترین گزیه هم همین شرکت باشه توی تهران که به غیر از اینجا جای دیگه نمی شناسم در این حد باشه. _ فقط به نظر من معرفی کردن آلیاس تحط عنوان
برترین نرم افزار سه بعدی ساز اتومبیل در دنیا غلط هستش چون که آلیاس هم مثل راینو یه نرم افزار آبجکت سازی آزاد در حوزه طراحی صنعتی هست هم میشه طراحی محصول باهاش انجام داد هم طراحی حمل و نقل( اتوموبیل،هواپیما و....) در واقع مهم سیستم مدلسازی هست که NURBS باشه.
من چون به راینو علاقه دارم می خوام برای مدلینگ با راینو کار کنم. فقط هر وقت توی مدلسازی با آلیاس حرفه ای شدی بدم نمی یاد یه توضیح در موردش بدی. چون مسئله اینه که هم راینو و هم آلیاس سیستم مدلینگشون نوربز هستش ولی بعضی ها ظاهرا اسرار دارند که آلیاس تا حدی حرفه ای تره. ولی تا اونجایی که من شنیدم هر دو حرفه ای هستند و شرکت های خودرو سازی با هر دو کار می کنن. فرقش فکر کنم فقط این باشه که راینو فقط مدلینگ داره ولی آلیاس هم 2D Design ، هم 3D Modeling ، هم به عنوان Motor Render و هم انیمیشن و دسته بندی و اسلایدبندی برای نمایش از طریق ویدئو پروجکشن.
در واقع یه استودیو دیزاین مجازیه!
ولی برای قضاوت در مورد اینکه توی مدلینگ راینو قویتره یا آلیاس فکر کنم یه کم زود باشه!
توی pm اطلاعاتم رو می فرستم.