Auto Rig Script

davoodice

Well-Known Member
خوب تست کنید ببینین کار میکنه یا نه این که سوال کردن نداره

بله فرمایش شما صحیح هست ولی بنده با کارکرد اسکریپت ها مشکل دارم . مطمئن باشید تا چندیدن بار تست نکنم و اونها رو در سیستم خودم امتحان نکنم اینجا پست نمیدم . از شما هم ممنون و ببخشید اگر پیغام دادم و مصدع اوقاتتون شدم .مطمئن باشید دیگه به جنابعالی پیغام نخواهم داد و وقت شریف شمارو پیگیر این مسائل پیش پا افتاده نمی کنم
افتادگی آموز گر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

maya_22

Well-Known Member
دوست عزیز اینها اسکریپت اتو ریگ نیست بلکه کارکترهایی هست که سازندش برای اونها با اسکریپت نویسی gui

درست کرده تا کنترلها و درنتیجه انیمت کارکتر راحت شود و حتما روی کارکترهای دیگه کار میده ولی مطلبی که هست اولا توصیه نمیشه دوما باید مدل کارکترها حذف مدل جدید هم اندازه و هم ساز کارکترهای پیشفرض باشد
و مجددا اسکین کنید

ولی توصیه من این هست ریگ را دستی یاد بگیر ولی اگه علاقه نداری یا از اسکریپتهای که واقعا برای اینکار نوشته شده و در همون سایت میتونی پیدا کنی برای کارکترهای خودت استفاده کن

ممنون دوست عزیز
راتسش در زمینه ریگ اتوماتیک بنده با anzovin آشنا هستم که ریگ صورت و بدن را به صورت دو پلاگین جداگانه داره و فعلا وقت نکردم ازشون استافده کنم . این پلاگین کار اسکین را هم انجام میده ؟ به جز Anzovin پلاگین دیگه ای سراغ دارید ؟ مزیت دیگر پلاگین های ریگ اتوماتیک چیه ؟

maya_22

Well-Known Member
بله این پلاگین کار اسکینم انجام میده یعنی اسکین خودش را داره هم اسکین پیش فرض مایا کار میکنه که باید تعریف کنی کدوم روش را میخاهی که تو هلپش توضیحاتی داده راستش من زیاد باحاش حال نکردم

اسکرپت ریگ اتوماتیک زیاده معروفترینش و توصیه من ادونس اسکلتن هست تو سایتی بالا سرچ کنی یا در گوگل به صورزت رایگان میتونی دانلود کنی یک سری هم هست که عالیه ولی پولی هست یعنی اسکرپیت هست وروی هر ورژن مایا جواب میده وپلاگین نیست که منتظر کرک شدنش باشی
مزیت ریگهای اتوماتیک افزایش سرعت کار هست
اما حتما ریگ دستی یاد بگیر یا آشنایی از کلیاتش داشته باش تا بدونی روش کار چه شکلی هست

amirghibi

Member
بچه ها میشه این اسکریب ها که دارن بزارین ما هم استفاده کنیم؟
یه سوال برای دانلود از سایت بست اول فقط عضو باشی کافیه ؟
اسم دقیق این ا که معرفی کردین رو میشه بنویسین سرچم جواب نداد!

بچه ها میشه این اسکریب ها که دارن بزارین ما هم استفاده کنیم؟
یه سوال برای دانلود از سایت بست اول فقط عضو باشی کافیه ؟
اسم دقیق این ا که معرفی کردین رو میشه بنویسین سرچم جواب نداد!

دوست عزیز دقیقا کدمشون ؟ اگر anzovin منظورته

http://www.anzovin.com

به ریگ صورت the face machine گفته میشه و به ریگ بدن the setup machine که تا جایی که بنده اطلاع دارم هنگام استافده از دو پلاگین ریگ ها ادغام میشن .

البته این سایت پلاگین های دیگه های در زمینه انیمیشن و ریگ داره که بررسی دقیق خودتونو میطلبه

پیوست ها

• Desktop.rar
    15.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9

amirghibi

Member
ممنون این سایت که معرفی کردی مجانیه یا باید بگردم دنبالش
اخه جایی تو سایتش برای دانلود نداره!

جدیدترین ارسال ها

بالا