Auto cad

DIMO

Active Member
سلام به همگی

سلام من تازه کار با اتوکد را یادگرفتم ، می خواستم یک آلاچیق طراحی کنم اما با مشکلات زیادی مواجه هستم دوست دارم من را راهنمایی کنید و کشیدن طرح را با آموزش مراحل آن در سایت بگذارید
ممنون

دوست گرامی اگر شما درخواستی دارین بهتره که تو یه تاپیک مجزا اونو وطرح کنید تا زودتر به درخواسستتون جواب داده بشه....

خيلي خيلي خوشحالم که در اين انجمن بچه هايي هستند اين برنامه رو به صورت حرفه اي بلد هستند واقعا به شما تبريک ميگم که به سئوالات ما پاسخ ميدهيد چون من کار کردن با اين برنامه رو خيلي خيلي دوست دارم و خيلي بلد نيستم مخصوصا کارکردن سه بعدي را لطفا کمک کنيد بازم ممونم.

کار دستور ستوار چيست لطفا مثال بزنيد
کار کردن با دستور اسلايس را هم يک مثال بزني چون براي من خيلي سخت است.
چرا دستور سيو تايم کار نمي کند شايد هم بايد رجيستر بشود درسته
چند نوع سايت معرفي کنيد که ا بوکهايي براي دانلود اتوکد 2008 به بالا داشته باشند
يه مرجعي براي دانلود آموزش اتوکد سه بدي ميخواستم خیلی لازم دارم البته زیاد باشه.

دوست گرامی شما هم همچنین،اگر سوالی راجع به برنامه اتوکد دارین بهتر هستش که تو یه تاپیک به صورت مجزا اونها رو مطرح کنید...چون مبحث این تاپیک مربوط میشه به معرفی برنامه اتوکد نه چیز دیگه ای.....

من واقعا چیزی از اتوکد بلد نیستم باید از یه جائی شروع کنیم به نظرمن یه پست بذاریم...

در مورد اون کتاب هم بگم که اصلا کتاب خوبی نیست چون اتوکد 2002 نه اتوکد 2009 ای که عکسشو گذاشته شده

دوست گرامی طبق گفته خودتون،شما چیزی از اتوکد بلد نیستی...پس چجور به این نتیجه رسیدی که این کتاب،کتاب خوبی نیست....!؟درثانی به نظر من بهتر هستش که نظر دادن راجع به این کتاب رو بسپارین به افرادی که تجربه کار کردن با این برنامه رو دارن...ولی در کل به نظر من این کتاب واسه شما و افرادی که در سطح مبتدی هستن بهترین شروعه...

مجدداً تاکید میکنم واسه مشکلاتتون تاپیک مجزا بزنید تا زودتر به مشکلاتتون رسیدگی بشه....

شاد و پیروز باشید

آخرین ویرایش:
سلام به همگی

دوست گرامی اگر شما درخواستی دارین بهتره که تو یه تاپیک مجزا اونو وطرح کنید تا زودتر به درخواسستتون جواب داده بشه....

دوست گرامی شما هم همچنین،اگر سوالی راجع به برنامه اتوکد دارین بهتر هستش که تو یه تاپیک به صورت مجزا اونها رو مطرح کنید...چون مبحث این تاپیک مربوط میشه به معرفی برنامه اتوکد نه چیز دیگه ای.....

دوست گرامی طبق گفته خودتون،شما چیزی از اتوکد بلد نیستی...پس چجور به این نتیجه رسیدی که این کتاب،کتاب خوبی نیست....!؟درثانی به نظر من بهتر هستش که نظر دادن راجع به این کتاب رو بسپارین به افرادی که تجربه کار کردن با این برنامه رو دارن...ولی در کل به نظر من این کتاب واسه شما و افرادی که در سطح مبتدی هستن بهترین شروعه...

مجدداً تاکید میکنم واسه مشکلاتتون تاپیک مجزا بزنید تا زودتر به مشکلاتتون رسیدگی بشه....

شاد و پیروز باشید

بله "از کد بجز لاینها ودو سه تای دیگه چیزی بلد نیستم.شما که اینهمه ادعاتون میشه ما ها رو راهنمائی کنید.چون نمیشه همش به این کتابها روجوع کرد باید یه آموزشهایی رو که در کمتر کتابی دیده میشه رو یاد بدید.همش نمیشه که سئوال کنیم خودتون شروع کنید البته نه از این آموزشهای واقعا بدرد نخور که همش ابتدائی باشه وقت خودتونو با ما رو با این آموزشها بگیرید.واقعا آدم از کد دیگه زده میشه.موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا