G LADIATOR
Member
سلام
بیا:
بیا:
اول امسال هم یه گلادیاتور بود که چون توی مسابقه برنده نشد، شلوغ کرد و آخرش هم بن شد. اونم مدلینگش خوب بود. ولی...
سلام...مدلینگش که میشه گفت حرف نداره...اما در مورد اسم تاپیک...والا فکر کنم خیلی جالب نباشه...یه جور توهینه
یادش بخیر به همین زودی یک سال گذشتاول امسال هم یه گلادیاتور بود که چون توی مسابقه برنده نشد، شلوغ کرد و آخرش هم بن شد. اونم مدلینگش خوب بود. ولی...
نویسنده تاپیک، من ویرایشش نمیکنم تا وقتی که خودتون اعلام کنید باید اصلاح بشه...
بهر حال بچه ها باید بدونن کجا و برای کی نظر مینویسن...
شما بگو کجاش بد نشده....هوووووووووووووووووووووووووووووي دستتو بنداز بابا!
نبينم باسه برو بچه هاي مجيد انلاين شاخ بازي در بياريا!!!!!
...
.....
........مدلينگت خوب شده اما تكسچر كف با متريال ماشين و لاستيك جاي كار داره.7.3/10
نميدونم قبلا بين تو ديگران چه اتفاقاتي رخيده(مصدر حرف رخ دادن) اما همين كه دوباره يه كاربر ساختي و كاراتو ميزاري يعني يا به بچه هاي اينجا اعتقاد داري يا علاقه يا اعتماد,پس الكي كار خودتو خراب نكن.در ضمن دنيا با اون همه بزرگيش ازرش دعوا و مرافه رو نداره چه برسه به....كه خودتو اينجوري كوچيك كني.
اينجا حداقل ظاهرا همه با هم دوستن شما هم مثل ما باش.
..حالا با من دوست ميشي؟
سلام.
مثل نظرات بقيه مدلينگ خيلي خوبه ولي رندر و ويو زياد جالب نيست.
در ضمن از ديرباز در فرهنگ ادب پارسي ،در گفتار و نوشتار كلمه "بيا" قرين با كلمه "پيشي" به كار ميرفته.همچنين است شرح احوالات لغاتي به مثابه بگير ،بخور و غيرو كه ذكر آنان در اين مجال نمي گنجد.همت بر آن دار كه سخن نغز باشد.علي اي حال دوستان ديگر نيز بر آن باشند تا زياد آتش نيفروزند كه مخاطب را آزرده،رفته و پشت سر خود نگه نيفكند.
سلام .
اولا در مورد ماشین بسی خفن شده در حد تیم ملی.... چه کردی پسر ......
دوما در مورد اسم تاپیک والا من یکی که انقدرا خودمو بالا نمیدونم که اگه یه دوست بگه هوی ناراحت بشم حالا موندم چرا برو بچز به دل گرفتن... بچه ها بیخیال به دل نگیرید یه وقت دل درد میگیریدا:دی دی دی
در ضمن یه صحبت جدی هم با این دوستمون که میگه :
آره اون گلادیاتور که شما میگید همین گلادیاتوره در ضمن شما اولا برید نظر سنجی مساقرو نگاه کنید ..... میفهمید خودتون که باید چندم میشد ثانیا همون موقع هم دخالت برخی کاسه های داغ تر از آش مثل همین الان باعث شد که بحث بالا بگیره پس شما هم هی به جای نظر دادن در مورد کار تاپیک رو منحرف نکنید.....
از همه بروبچز معذرت ... که زیادی نوشتم ولی چه میشه کرد بعضی وقتا بعضی ها منتظر هستن که یه چیزی پیدا کنند و بهش گیر بدن.
در ضمن من فکر نمیکنم بجز مدیرا بقیه لازم باشه این همه حرف و حدیث بزنند...
هوی داش مسلم در مورد کارت بگم که خفن شده موفق باشی.
در ضمن یه صحبت جدی هم با این دوستمون که میگه :
آره اون گلادیاتور که شما میگید همین گلادیاتوره در ضمن شما اولا برید نظر سنجی مساقرو نگاه کنید ..... میفهمید خودتون که باید چندم میشد ثانیا همون موقع هم دخالت برخی کاسه های داغ تر از آش مثل همین الان باعث شد که بحث بالا بگیره پس شما هم هی به جای نظر دادن در مورد کار تاپیک رو منحرف نکنید....