Audi R8 - Graffiti

G LADIATOR

Member
سلام
بیا:

1234014174.jpg

1234102026.jpg

1234070321.jpg

1234030608.jpg

DIMO

Active Member
واقعاً متاسفم.......اما به این نکته توجه داشته باشید که اگه بی نظیر ترین فرد در دنیای Cg هم باشید ولی اگر نظر رفتاری و اخلاقی مشکل داشته باشید به هیچ جایی نخواهید رسید......

animations

Active Member
اول امسال هم یه گلادیاتور بود که چون توی مسابقه برنده نشد، شلوغ کرد و آخرش هم بن شد. اونم مدلینگش خوب بود. ولی...

Sherlock_Holmes

Active Member
نویسنده تاپیک، من ویرایشش نمیکنم تا وقتی که خودتون اعلام کنید باید اصلاح بشه...
بهر حال بچه ها باید بدونن کجا و برای کی نظر مینویسن...

mkf.cgi

Member
هوووووووووووووووووووووووووووووي دستتو بنداز بابا!:mad:
نبينم باسه برو بچه هاي مجيد انلاين شاخ بازي در بياريا!!!!!:snap:
...
.....
........مدلينگت خوب شده اما تكسچر كف با متريال ماشين و لاستيك جاي كار داره.7.3/10
نميدونم قبلا بين تو ديگران چه اتفاقاتي رخيده(مصدر حرف رخ دادن) اما همين كه دوباره يه كاربر ساختي و كاراتو ميزاري يعني يا به بچه هاي اينجا اعتقاد داري يا علاقه يا اعتماد,پس الكي كار خودتو خراب نكن.در ضمن دنيا با اون همه بزرگيش ازرش دعوا و مرافه رو نداره چه برسه به....كه خودتو اينجوري كوچيك كني.
اينجا حداقل ظاهرا همه با هم دوستن شما هم مثل ما باش.:wink:
..حالا با من دوست ميشي؟:rose:

Sawper

Active Member
سلام.
مثل نظرات بقيه مدلينگ خيلي خوبه ولي رندر و ويو زياد جالب نيست.
در ضمن از ديرباز در فرهنگ ادب پارسي ،در گفتار و نوشتار كلمه "بيا" قرين با كلمه "پيشي" به كار ميرفته.همچنين است شرح احوالات لغاتي به مثابه بگير ،بخور و غيرو كه ذكر آنان در اين مجال نمي گنجد.همت بر آن دار كه سخن نغز باشد.علي اي حال دوستان ديگر نيز بر آن باشند تا زياد آتش نيفروزند كه مخاطب را آزرده،رفته و پشت سر خود نگه نيفكند.

سلام .
اولا در مورد ماشین بسی خفن شده در حد تیم ملی.... چه کردی پسر ......

دوما در مورد اسم تاپیک والا من یکی که انقدرا خودمو بالا نمیدونم که اگه یه دوست بگه هوی ناراحت بشم حالا موندم چرا برو بچز به دل گرفتن... بچه ها بیخیال به دل نگیرید یه وقت دل درد میگیریدا:دی دی دی

در ضمن یه صحبت جدی هم با این دوستمون که میگه :
اول امسال هم یه گلادیاتور بود که چون توی مسابقه برنده نشد، شلوغ کرد و آخرش هم بن شد. اونم مدلینگش خوب بود. ولی...

آره اون گلادیاتور که شما میگید همین گلادیاتوره در ضمن شما اولا برید نظر سنجی مساقرو نگاه کنید ..... میفهمید خودتون که باید چندم میشد ثانیا همون موقع هم دخالت برخی کاسه های داغ تر از آش مثل همین الان باعث شد که بحث بالا بگیره پس شما هم هی به جای نظر دادن در مورد کار تاپیک رو منحرف نکنید.....

از همه بروبچز معذرت ... که زیادی نوشتم ولی چه میشه کرد بعضی وقتا بعضی ها منتظر هستن که یه چیزی پیدا کنند و بهش گیر بدن.

در ضمن من فکر نمیکنم بجز مدیرا بقیه لازم باشه این همه حرف و حدیث بزنند...

هوی داش مسلم در مورد کارت بگم که خفن شده موفق باشی.

G LADIATOR

Member
مدلینگش که میشه گفت حرف نداره...اما در مورد اسم تاپیک...والا فکر کنم خیلی جالب نباشه...یه جور توهینه
سلام...
توهین کیلو چن؟این یه جور تشویقه:)

یادش بخیر به همین زودی یک سال گذشت:oops:
ولی فکر کنم آخر های پارسال بودا:lol:

نویسنده تاپیک، من ویرایشش نمیکنم تا وقتی که خودتون اعلام کنید باید اصلاح بشه...
بهر حال بچه ها باید بدونن کجا و برای کی نظر مینویسن...

سلام...
من اصلا قصد توهین نداشتم من همین تاپیک رو با همین اسم تو سایت اسمش رو نبر هم گذاشتم ولی بچه های اونجا جنبه دارن و اینجوری بازی در نمیارن....:sad:
هالا هر اسمی دوست دارین براش بزارین...:cry:
هر اسمی که در شان بچه های فروم مجید آنلاین باشه مثلا Ironhide یا مگاترون:cool:
هوووووووووووووووووووووووووووووي دستتو بنداز بابا!:mad:
نبينم باسه برو بچه هاي مجيد انلاين شاخ بازي در بياريا!!!!!:snap:
...
.....
........مدلينگت خوب شده اما تكسچر كف با متريال ماشين و لاستيك جاي كار داره.7.3/10
نميدونم قبلا بين تو ديگران چه اتفاقاتي رخيده(مصدر حرف رخ دادن) اما همين كه دوباره يه كاربر ساختي و كاراتو ميزاري يعني يا به بچه هاي اينجا اعتقاد داري يا علاقه يا اعتماد,پس الكي كار خودتو خراب نكن.در ضمن دنيا با اون همه بزرگيش ازرش دعوا و مرافه رو نداره چه برسه به....كه خودتو اينجوري كوچيك كني.
اينجا حداقل ظاهرا همه با هم دوستن شما هم مثل ما باش.:wink:
..حالا با من دوست ميشي؟:rose:
شما بگو کجاش بد نشده....:lol:
میگما...بیا در گوشت بگم:
***** ** ***** * **** *****:mad:

سلام.
مثل نظرات بقيه مدلينگ خيلي خوبه ولي رندر و ويو زياد جالب نيست.
در ضمن از ديرباز در فرهنگ ادب پارسي ،در گفتار و نوشتار كلمه "بيا" قرين با كلمه "پيشي" به كار ميرفته.همچنين است شرح احوالات لغاتي به مثابه بگير ،بخور و غيرو كه ذكر آنان در اين مجال نمي گنجد.همت بر آن دار كه سخن نغز باشد.علي اي حال دوستان ديگر نيز بر آن باشند تا زياد آتش نيفروزند كه مخاطب را آزرده،رفته و پشت سر خود نگه نيفكند.

با عرض سلام و تقدیر و تشکر از جناب عالی...
اینجانب ...... از همینجا اعلام مینمایم که **** ** ****
باشد که ایمان بی آورید....
سلام .
اولا در مورد ماشین بسی خفن شده در حد تیم ملی.... چه کردی پسر ......

دوما در مورد اسم تاپیک والا من یکی که انقدرا خودمو بالا نمیدونم که اگه یه دوست بگه هوی ناراحت بشم حالا موندم چرا برو بچز به دل گرفتن... بچه ها بیخیال به دل نگیرید یه وقت دل درد میگیریدا:دی دی دی

آره اون گلادیاتور که شما میگید همین گلادیاتوره در ضمن شما اولا برید نظر سنجی مساقرو نگاه کنید ..... میفهمید خودتون که باید چندم میشد ثانیا همون موقع هم دخالت برخی کاسه های داغ تر از آش مثل همین الان باعث شد که بحث بالا بگیره پس شما هم هی به جای نظر دادن در مورد کار تاپیک رو منحرف نکنید.....

از همه بروبچز معذرت ... که زیادی نوشتم ولی چه میشه کرد بعضی وقتا بعضی ها منتظر هستن که یه چیزی پیدا کنند و بهش گیر بدن.

در ضمن من فکر نمیکنم بجز مدیرا بقیه لازم باشه این همه حرف و حدیث بزنند...

هوی داش مسلم در مورد کارت بگم که خفن شده موفق باشی.

ممنون رفیق... ولی سعی کن معدبانه تر حرف بزنی تو بین حرفات دیدم که به یکی از بچه های فروم گفتی (تو) این خیلی زشته ادب ایجاد نمیکنه ها... باید بگی (شما)
من وافعا نمیدونم این حرفت رو چجوری میشه درستش کرد...:lol:

دی کل بهتون یه چیزی بگم...
من اصلا نمیخوام به کسی توهین کنم...این طرز فکر خودتون هست که این مشکلات رو ایجاد میکنه...
حالا مدیران محترم(هً) اگه می خوان اسم تاپیک رو غوض کنن....

Sawper

Active Member
برادر!گفتن یه ببخشید تا حالا کسی رو نکشته.
(که اینجا به گفتن اون هم احتیاجی نیست) ولی مجبور نیستی یکی یکی نقل قول کنی.
لا اقل اینه که جواب دادن با علامت ستاره واسه من یکی قانع کننده نیست.
یا شاید این تو اون سایت های مگو رسمه!؟
:دی
حالا احترام هیچی، کلمات فارسی رو که میشه صحیح نوشت؟
به دل نگیر.میدونم.حتمن تو نوشتن عجله داشتی
:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
چقدر تایپیک داره بر طبق موضوع پیش میره.حالا بنده خدا یه چیز گفت.همتونم می دونین منظور نداشت.جان من این بچه بازی ها رو تموم کنین.نا سلامتی اینجا مجید آنلاینه.! به نظر من غیر از مدیرا اگه کسی حرفی داره پست خصوصی بزنه.
عزیزم ناراحت نشو.منم از این مشکلات داشتم.البته من توهین نمیکردم.یه کم صمیمی شدم خفت کردن منو! اما X یا Y اگه شوخی که خوبه xxxxxx هم مینوشت ...
اما در باره کارت عالی شده.وقت بپا از تو مانیتور نپره بیرون!

1835ali

Well-Known Member
'گلادیاتور عزیز کارت خوبه و خسته نباشی ولی می دونی چیه نمی خوام بیشتر بحث و ادامه بدم و بیشتر کش پیدا کنه اگه بچه ها می گن شما پستتون توهین کنندس و شما می گی من جای دیگه گذاشتم جنبه داشتن این حرف صحیح نیست چون میدونی سابقه نداشته کسی اینجوری پست بزنه و نمونه بزاره البته من اینجا هیچ کارم ولی شما مثل اینکه واقعاً در کار گرافیک شاید خوب باشید و لی از لحاظ برخورد و صحبت کردن با دیگران ضعیف هستید چون میتونستید این مسئله رو با عوض کردن تاپیک و عذر خواهی از دوستان تمومش کنید ولی شما مثل اینکه دعوا دارید در هر صورت ما (ایرانی ها ) گرافیست با اخلاق رو بیشتر دوست داریم
بازم ببخشید اگه زیاد حرف زدم
یا علی

Sherlock_Holmes

Active Member
بچه ها خواهش میکنم بحث رو ادامه ندید...
اگر میخواید نظری درباره کار بدید پست بزنید در غیر اینصورت ممنون میشم بیش از این خودتون رو درگیر نکنین..

فقط یه توضیح، اینکه بعد از شروع تاپیک سه چهار نفر از فعالترین، با سابقه ترین و در عین حال مودب ترین بچه های این سایت اسم تاپیک رو زننده دونستن کافیه تا بشه دربارش قضاوت کرد...

G LADIATOR جان بحث شان بچه های مجیدآنلاین نیست... بیشتر بحث شان خودتونه... اگه عنوان تاپیک در حد خودتون هست مشکلی نیست...
من میذارم همینطور بمونه...

آره اون گلادیاتور که شما میگید همین گلادیاتوره در ضمن شما اولا برید نظر سنجی مساقرو نگاه کنید ..... میفهمید خودتون که باید چندم میشد ثانیا همون موقع هم دخالت برخی کاسه های داغ تر از آش مثل همین الان باعث شد که بحث بالا بگیره پس شما هم هی به جای نظر دادن در مورد کار تاپیک رو منحرف نکنید....

در مورد اون مساله هم برای روشن شدن مساله میگم، من فکر میکنم همونی که باید میشد شد...
کاسه داغتر از آشی هم به جز یه آیدی fake‌ وجود نداشت...
بهر حال اون موضوع تمام شده هست...

آقا جان کارت جالب شده.
مدلینگش بهتر از رندرش رندرش بهتر از مدلینگ.
ولی میدونی بیشتر از همه با چیش حال میکنم ؟
با موتور رندرش MENTAL RAY.
دمت گرم .
فقط و فقط یه چیز
نه که بد باشه ها ولی برا بهتر کردنش میتونستی چند تا رفلکت برای تاکید روی فرم ماشین هم بذاری
البته تصمیم با خودته چون کار یه جورایی real شاید دلت بخواد فقط از محیط رفلکت بگیری.
بعدش یه چیز دیگه ! این ماشینه دستگیره درش کجاست ؟ خیلی مخفیه. (آخه نیست مدید بدیدم :D)
هرچند اگه این ماشینه مال من بود از هولم از پنجره میپریدم توش :lol:
خوش باشی.:rose:

G LADIATOR

Member
سلام به همه
به قول رفیقمون دیگه از نقل قول زیادی استفاده نمیکنم از همینجا از تنمامی کسانی که نظر دادن تشکر میکنم...
در مورد اون رفلکت ها هم راستش من خودم نمیخواستم که روی ماشین رفلکت بی افته بیشتر میخواستم ریل باشه و همون رفلکت های طبیعی محیط روش باشن یعنی من یه محیط روکاملا ساختم(جاهایی که تو دوربین نیست رو هم به صورت طبیعی ساختم) تا ددقیقا رفلکت های محیط روش باشن
در مورد اون اسم تاپیک هم بگم که والا بلا ما منضورمون توهین نبوده ...
آخه من واسه چی بیام به بچه های اینجا توهین کنم هان؟؟؟
در ضمن من نمیدونستم که خودم میتونم اسم تاپیک رو ویرایش کنم به مدیرا که گفتم اسم تاپیک رو عوض کنن ولی عوض نکردن من الان فهمیدم که خودم میتونم اسم تاپیک رو عو ضکنم و همین الان این کارو انجام میدم تا دیگه این بحث بیشتر از این ادامه پیدا نکنه به جای اینکه به خوذ کاذ نظر بدین همه دارن هی میان داخل و به این موضوع تاپیک گیر میدن.....

آخرین ویرایش:

G LADIATOR

Member
ای بابا من فکر کردم خودم میتونم اسم تاپیک خودم رو عوض کنم یعنی الان این فکر رو کردم ولی باز دیدم که نه نمیشه..
پس شما چی میگین؟؟؟
من که نمیتونم اسم تاپیک رو عوض کنم!!!
پس از من میخواین چیکار کنم؟؟؟؟

بابا من که به مدیرا دارم میگم اسم تاپیک رو عوض کنن خودشون ولی هیچکاری نمیکنن و فقط به من میگن اسم تاپیکت خو نیست

چی بگم والا.......

amin2001

Active Member
گلادیاتور عزیز اسم تاپیک رو تغییر میدم

با اجازت باید یه ویرایش به پست اول تاپیک برم که عنوان رو از اون جا هم تغییر بدم
.
.
.

کار قشنگی شده . مدلینگ خیلی خوبه . رندر بهتر هم میتونه بشه . ولی در کل خیلی خوبه

خسته نباشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا