Audi A5 Coupe 2012

pm-bax

Member
این دومین کار سه بعدی من هستش حدود 2-3 ماهی میشه سه بعدی کار می کنم ولی خیلی کار نکردم تو این مدت و با Soft Image کار می کنم و این کار هم جنبه تمرینی داشته . اگه نظراتتون رو راجع به کار بگید و ایراداتش رو بگید ( میدونم ایراداش خیلی زیاد ولی اگه وقت بزارید و ایراداتش رو بنویسید تا درستش کنم.) یه مقدار از مدلسازیش مونده که دارم تکمیلش می کنم. رندر و تکستچر دادن هم بلد نیستم مگر نه اینکار رو هم می کردم (البته تکسچتر دادن رو دارم کار می کنم و خیلی بلد نیستم.)

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    320.9 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 2.JPG
    2.JPG
    65.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 3.JPG
    3.JPG
    74.1 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • 4.JPG
    4.JPG
    39.3 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 5.JPG
    5.JPG
    154.3 کیلوبایت · بازدیدها: 15

danyfilth

Member
با سلام و احترام
یه خسته نباشید به شما که این کار زیبا را انجام داده اید.
تمرکز خود را بروی متریال و رندرینگ معطوف کنید تا بتوانید کار زیبای خود را تکمیل نمایید.
موفق و پیروز باشید

pm-bax

Member
با سلام و احترام
یه خسته نباشید به شما که این کار زیبا را انجام داده اید.
تمرکز خود را بروی متریال و رندرینگ معطوف کنید تا بتوانید کار زیبای خود را تکمیل نمایید.
موفق و پیروز باشید

مرسی دوست عزیز .
در حال حاضر هم دارم روی تکستچر کار می کنم هر وقت تکستچر دادن یه مقدار وارد شدم سراغ رنرینگ هم میرم من هدفم این بود که توی هر کدوم ازمباث تا یه حدی جلو برم که قابل قبول باشه بعدش وارد مبحث بعدی شم.
مرسی از نظری که دادی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
من یه دو سه تا چیز به ذهنم رسید تو شکل نشون دادم.سعی کن یه جوری کار کنی که وایر کارت نظم داشته باشه.
بعضی جاهام به نظر میاد موج وجود داره با اضافه کردن پولی یا جابهجا کردن پولی درست می شن.
اما در کل کارت خیلی خوب شده اونم واسه دو سه ماه اول!!!!!
موفق باشی:rose:

پیوست ها

• 5.JPG
    5.JPG
    189.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

pm-bax

Member
سلام
من یه دو سه تا چیز به ذهنم رسید تو شکل نشون دادم.سعی کن یه جوری کار کنی که وایر کارت نظم داشته باشه.
بعضی جاهام به نظر میاد موج وجود داره با اضافه کردن پولی یا جابهجا کردن پولی درست می شن.
اما در کل کارت خیلی خوب شده اونم واسه دو سه ماه اول!!!!!
موفق باشی:rose:

خیلی ممنون دوست عزیز خیلی ممنون از وقتی که گزاشتی و ایرادای کارو گفتی حتما درستش می کنم.

SinaTR

Well-Known Member
عباس جان نکته ی خوب و مهمی رو گفت
فقط من متوجه نشدم رو تکسچر واسه چی کار می کنی؟
ايراداتی رو که من می بينم:
1- درزها مخصوصا قسمت در ماشين خيلی بهم ريخته هست
2- ستون عقب ماشينت مشکل داره
3- انتهای پايين سپر جلو (جلوی چراخها) چرا به اون شکل تموم شده؟
4- رينگ، هم خودش هم محل قرارگيريش مشکل داره
و اينکه خط بغل ماشين فکر نکنم اينطوری موج دار باشه، اگه يه عکس واقعی از ماشين بذاری می شه نظر داد...

pm-bax

Member
عباس جان نکته ی خوب و مهمی رو گفت
فقط من متوجه نشدم رو تکسچر واسه چی کار می کنی؟
ايراداتی رو که من می بينم:
1- درزها مخصوصا قسمت در ماشين خيلی بهم ريخته هست
2- ستون عقب ماشينت مشکل داره
3- انتهای پايين سپر جلو (جلوی چراخها) چرا به اون شکل تموم شده؟
4- رينگ، هم خودش هم محل قرارگيريش مشکل داره
و اينکه خط بغل ماشين فکر نکنم اينطوری موج دار باشه، اگه يه عکس واقعی از ماشين بذاری می شه نظر داد...
فعلا رو مدل سازی کار کردم و به هر حال بقیه مبحث ها هم مثل تکسنچر و ریگ و رنرد و انیمیت رو یاد بگیرم که تکسچر دادن رو دارم شروع میکنم فقط الان به خاطر خرداد یه مقدار سرم شلوغ باید بزارم برای تابستون.
1- درز ها رو خیلی بد در آوردم هم فاصلش زیاد هم فاصله توی کل درز یکسان نیست
2.ستون عقب ماشین منظورتون کجاست؟
3. به این علت که هنوز تموم نشده دارم رو مدل سازی کار می کنم منظورم این که خیلی ناقص ماشین اون یه تیکه رو هنوز نساختم.
4.رینگ کاملا حق با شماست من بعد این که رینگ ساختم فهمیدم چه اشتباهی کردم.
در مورد خط هم درسته اونقدر نباید موج داشته باشه مدل ماشین Audi A5 Coupe 2012 هست خودتون سرچ کنید عکس زیاد ولی من یه چند تا عکس میزارم همینجا
http://joosss.com/wp-content/uploads/2011/07/2012-Audi-A5-Coupe-Front-Angle-598x422.jpg
http://www.dieselstation.com/wallpapers/albums/Audi/A5-Coupe-2012/Audi-A5-Coupe-2012-02.jpg
مرسی از نظرت دوست عزیز ممنون که وقت گزاشتی و ایرادات رو گفتی حتما ایرادات رو برطرف میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا