aston martin

dipperman

Member
سلام
استون مارتین ماشین مورد علاقه منو جیمزه (007) :d مدلی که الان اپ میکنم بلو پرینتش استون 2009 اما عکسی که داشتم استون 2005 بود واسه همین یه مقداری متفاوته به هرحال امید وارم خوشتون بیاد .

پیوست ها

• aston wire.jpg
    aston wire.jpg
    432.9 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 02.jpg
    02.jpg
    390.2 کیلوبایت · بازدیدها: 59

3D Art

Member
سلام خیلی خوب مدل شده ولی...
مشکل زیاد داره
اول اینکه خیلی نور پردازیت بده معلوم نیست کجاست !!! به نظرت تو دنیای واقعی همچین منظره ای وجود داره ؟!
نور و منظره رو درست کن تا بعدا مشکل های بعدی رو بگم

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
فاصله ی قطعات توی خودرو خیلی زیاده . کمی کمترش کن .
با چی رندر گرفتی ؟ اگه منتاله که من سر رشته ندارم ولی اگه Vray یک کم روی Environment تش کار کن تا طبیعی تر شه . :rose:

dipperman

Member
یه رندر جدید .

پیوست ها

• 04.jpg
    04.jpg
    347 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:
خوب اساس مدلینگ خوبه و با توجه که میدونم بلوپرینتی که از روش ساختی چجوری بوده میشه گفت که مدلینگ خوبه گرچه با خود استون مارتین اصلی فک کنم تفاوتایی داشته باشه ولی مشکل از بلوپرینته:دی
در مورد رندرش باید بگم که نه زیاد خوبه نه زیاد بد.امیدوارم رندرای بهتری بگیری.
موفق باشی.:rose:

HOSSEIN.D

Well-Known Member
کارت خوبه. ولی به نظر من رفلکس ماشین بالاست. محیط دورش هم خیلی نورش زیاده. مخصوصا آسمون که همش سفید شده.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
رندر خوبه . ولی عکست و ماشین با هم سازش ندارن . ماشین خیلی صاف و تمیزه ولی عکست تار شده و نورش هم زیاد تر از نوری که به ماشیت خورده :)

dipperman

Member
والا در پست اولم توضیح دادم بلوپرینتی که داشتم استون 2009 چهار در بود اما نتونستم عکسشو پیدا کنم پس در نتیجه از عکس استون 2 در 2005 استفاده کردم .حالا بلوپرینته چجوری اینجوریه نمیدونم ...

dipperman

Member
در مورد نور زیاد پس زمینه باید بگم حق با شماست.مجبور شدم برای کمی هماهنگی بیشتر مدل با hdr از فیلتر light فوتوشاپ استفاده کنم که اینجوری شد. راه بهتری پیدا نکردم .
hdr که استفاده کردم 80 مگابایت بود اما باز هم کمی مات بود و با مدل همخونی نداشت .
یه سوال آیا برای تنظیم وضعیت نمایش hdr توصفحه تنظیماتی هست؟ (البته غیر از روش نمایش کلی (بصورت کروی یا استوانه ویا ...))

dipperman

Member
متریالو یکم مات کردم و رفلکتشو کم کردم دویژن متریال بدنه رو هم از 16 به 64 افزایش دادم یکمم رویه پس زمینه کار کردم نتیجه این شد

پیوست ها

• astoni.jpg
    astoni.jpg
    314.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام. بهتر شد. ولی بالا سمت چپ عکس یه جوری شده. بک گراند هم ماته. جای ماشین هن عوض کنی فکر کنم بهتره آخه با اینکه سایه داره ولی انگار رو هواست.
موفق باشید.

dipperman

Member
فکر کنم اشکال از زمینه hdri که استفاده کردم اسمونش همینجوریه در عین حال وقتی قابلیت عمق میدان فعال باشه تصویر زمینه هم شامل میشه در نتیجه مات میشه و این ربطی به مات شدن متریال بدنه نداره.
ممنون از نظراتتون.

جدیدترین ارسال ها

بالا