ASP Portal فارسی شد

pedramr

Active Member
اخیراً ظرف یک هفته یک نمونه جالب ای اس پی پورتال رو ترجمه کرده ام که نمونه اش در آدرس زیر هست:

www.rezajahangiri.com/portal/aspportal

این رو به نظرم رسید که به عنوان یک رزومه در عرصه - اوپن سورس بازی - و این حرفها به شما تقدیم کنم:

www.rezajahangiri.com/portal/aspportal.zip

حالشو ببرید. یک پورتال کامل و آماده برای هر نوع تغییر ساختار گرافیکی. و تبدیل شدن به سایت شما.
دوستان اگه تغییری دادن و آپلود کردن از طریق همین تاپیک به اطلاع برسونن.
همینطور نمونه سایتهایی رو که با این فرستادن بالا.

سایت ارائه کننده خارجی : www.aspportal.net

طرز نصب پورتال : www.pedramweb.com/portal/topic.asp?TOPIC_ID=50&FORUM_ID=15&CAT_ID=3
-------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز همونطور که خاطرتون هست مدتها قبل یک پورتال ای اس پی رو فارسی کرده بودم که اولین نسخه فارسی مکس وب پورتال محسوب میشه و نمونه در دو آدرس زیر هست:
www.pedramweb.com/portal
نمونه دستکاری نشده:
www.rezajahangiri.com/portal/maxweb
من خیلی سر این برنامه سختی کشیدم و تقریباً بینایی چشم چپم کم شد و بیشتر از یک ماه وقتم رو گرفت این بود که زورم اومد سورس اون رو به کسی بدم.

پیوست ها

• aspportal.zip
    579.3 کیلوبایت · بازدیدها: 21

shayanboy

Active Member
خوبه به نظر . ایشلا خوب باشه. منتظر نظرات و انتقادات از طرف دوستان باشید که تغیرات لازم رو حتما روش بدید .
موفق باشید
شایان

pedramr

Active Member
بقیه رو میذارم به عهده استفاده کننده های بعدی.

الان ترجیح میدم روی افزایش ماجولهاش کارکنم. نمونه ای از یک ماجول جدید رو شما در سایت خودم می بینین که میره نرخ ارز رو مستقیم از سایت بانک مرکزی کش میره میاره نمایش میده و نمونه اش جای دیگه نیست:
www.pedramweb.com/portal/arz.asp

همینطور هواشناسی که یک اچ تی ام ال ساده است:
www.pedramweb.com/portal/hava.htm
..

shayanboy

Active Member
خوبه ... سعی کنید ماژول های متفاوت نسبت به cms های دیگه بسازید . تا بیشتر پیشرفت داشته باشه
موفق باشید
شایان

جدیدترین ارسال ها

بالا