pedramr
Active Member
اخیراً ظرف یک هفته یک نمونه جالب ای اس پی پورتال رو ترجمه کرده ام که نمونه اش در آدرس زیر هست:
www.rezajahangiri.com/portal/aspportal
این رو به نظرم رسید که به عنوان یک رزومه در عرصه - اوپن سورس بازی - و این حرفها به شما تقدیم کنم:
www.rezajahangiri.com/portal/aspportal.zip
حالشو ببرید. یک پورتال کامل و آماده برای هر نوع تغییر ساختار گرافیکی. و تبدیل شدن به سایت شما.
دوستان اگه تغییری دادن و آپلود کردن از طریق همین تاپیک به اطلاع برسونن.
همینطور نمونه سایتهایی رو که با این فرستادن بالا.
سایت ارائه کننده خارجی : www.aspportal.net
طرز نصب پورتال : www.pedramweb.com/portal/topic.asp?TOPIC_ID=50&FORUM_ID=15&CAT_ID=3
-------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز همونطور که خاطرتون هست مدتها قبل یک پورتال ای اس پی رو فارسی کرده بودم که اولین نسخه فارسی مکس وب پورتال محسوب میشه و نمونه در دو آدرس زیر هست:
www.pedramweb.com/portal
نمونه دستکاری نشده:
www.rezajahangiri.com/portal/maxweb
من خیلی سر این برنامه سختی کشیدم و تقریباً بینایی چشم چپم کم شد و بیشتر از یک ماه وقتم رو گرفت این بود که زورم اومد سورس اون رو به کسی بدم.
www.rezajahangiri.com/portal/aspportal
این رو به نظرم رسید که به عنوان یک رزومه در عرصه - اوپن سورس بازی - و این حرفها به شما تقدیم کنم:
www.rezajahangiri.com/portal/aspportal.zip
حالشو ببرید. یک پورتال کامل و آماده برای هر نوع تغییر ساختار گرافیکی. و تبدیل شدن به سایت شما.
دوستان اگه تغییری دادن و آپلود کردن از طریق همین تاپیک به اطلاع برسونن.
همینطور نمونه سایتهایی رو که با این فرستادن بالا.
سایت ارائه کننده خارجی : www.aspportal.net
طرز نصب پورتال : www.pedramweb.com/portal/topic.asp?TOPIC_ID=50&FORUM_ID=15&CAT_ID=3
-------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز همونطور که خاطرتون هست مدتها قبل یک پورتال ای اس پی رو فارسی کرده بودم که اولین نسخه فارسی مکس وب پورتال محسوب میشه و نمونه در دو آدرس زیر هست:
www.pedramweb.com/portal
نمونه دستکاری نشده:
www.rezajahangiri.com/portal/maxweb
من خیلی سر این برنامه سختی کشیدم و تقریباً بینایی چشم چپم کم شد و بیشتر از یک ماه وقتم رو گرفت این بود که زورم اومد سورس اون رو به کسی بدم.