بی بی کد Arnold Test - MtoA

yas_d

Member
سلام:rose:
یکی‌ دو روزی هست که شروع به یاد گیری آرنولد کردمو باهاش کار می‌کنم و این ۲تا می‌شه گفت اولین رندر‌های من با آرنولد هستن
مدل سازی هم با خودم بود ،
کار کردن با این موتور رندر واقعاً لذت بخش پیشنهاد می‌کنم حتما امتحان کنید:)
یه مقداری توی تنظیمات رندر می‌زانه سمپل رو پایین گرفتم واسه اینکه بعضی‌ جاها Noise داره چون هرچقد کیفیت میره بالا زمان رندر هم میره بالا طبیعتا که دیگه حوصله نداشتم،:green:
شاد و موفق باشید:rose:

Maya 2013 + Arnold 0.23 + Ps

پیوست ها

• day render.jpg
    day render.jpg
    317.7 کیلوبایت · بازدیدها: 76
  • night render.jpg
    night render.jpg
    309.9 کیلوبایت · بازدیدها: 66

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.تمرین خوبی شده.توی رفلکت کف خودت کار نکردی یا قدرتش همینه.تو با وی ری خوب کار میکنی.با هم قابل مقایسه هستن؟

yas_d

Member
به به ! چقدر باحاله ! ایول:)

ممنون نظر لطفتونه :rose:

به نظرم سایه ها خیلی خوب ایجاد شدند

مرسی‌ سالار جان:rose:

سلام.تمرین خوبی شده.توی رفلکت کف خودت کار نکردی یا قدرتش همینه.تو با وی ری خوب کار میکنی.با هم قابل مقایسه هستن؟

سلام عارف جان:rose:
راستش زیاد روی شیدر سازی وقت نذاشتم
آرنولد با Vray کاملا فرق داره اصلا یعنی‌ آرنولد سیستم رندرینگش با منتال و Vray فرق داره. من فکر می‌کنم پاسخ گوی تمام نیز‌ها هست آرنولد اما خوب نکته ای‌ که هست اینکه Vray امتحانش رو پس داده اما آرنولد هنوز جای پیشرفت داره و همونطور که میدونین هنوز بتا حساب می‌شه، من عاشق کار با ارنلدم چون فوق‌العاده دقیق هستش توی رندرینگ یعنی‌ کاملا چیزی که توی دنیای واقعیی‌ وجود داره به لحاظه Diffuse و سایهها در این موتور رندر قرار گرفته و همچی‌ دقیق هستش، فکر می‌کنم فعلا این موتور رندر برای Maya و Softimage و Houdini هستش

سلام
خسته نباشی .
یه سری سوال
زمان رندر چقدر بود ؟ میشه کار قبل پست پرو هم بذاری تا قدرت خود موتور آرنولد ببنیم .
چون منابع آموزشی منتال خیلی بیتشر هست قصد رفتن به آرنولد ندارم مگه اینکه خیلی جالب باشه . نظر شما چیه ؟

yas_d

Member
سلام
خسته نباشی .
یه سری سوال
زمان رندر چقدر بود ؟ میشه کار قبل پست پرو هم بذاری تا قدرت خود موتور آرنولد ببنیم .
چون منابع آموزشی منتال خیلی بیتشر هست قصد رفتن به آرنولد ندارم مگه اینکه خیلی جالب باشه . نظر شما چیه ؟

زمان رندر تقریبا ۴ ساعت بود اما نکتیی‌ وجود داره
اینکه شما اگه توی آرنولد کیفیت HD رندر بگیرید و اگه این رندر ۴ ساعت طول بکشه مثلا- و بخواین این رو به Full HD تغییر بدین شاید فقط چند دقیقه زمان رندر تغییر کنه، یا حتا اگه صحنه رو کمی‌ سنگینتر کنید زمان رندر آنچنان تغییر نمی‌کنه- اما توی موتور رندر‌های دیگه اینطور نیس و تغییرات زمان رندر بسیار زیاد،
اما راجعبه حرفی‌ که زدین راجعبه رندر اصلی‌ یعنی‌ RAW ، آیا raw قدرت و کیفیت رو میتون نشون بده؟؟؟؟؟
شما دوربینی میگیری که با Color sampling 4: 4: 4 داره میگیره تصویر رو نگاه میکنی‌ بسیار کیفیت بدی داره اسن روح نداره تصویر تمام رنگ‌ها ضعیف هستن اما توی این تصویر شما به تمام لایه‌های رنگی‌ دسترسی‌ داری و هر بلایی‌ سر فیلم توی پست پرو می‌تونی بیاری اینجاس که قدرتش رو نشون میده پس هیچوقت raw نشون دهنده‌ی قدرت نیس، حالا من تصویر اصلیو میزارم زیاد فرقی‌ با پست پرو نداره فقط اینکه من کلا توی کارهام نور رو یه چند لول پایینتر میگیرم چون معتقدم پیکسل‌هایی‌ که بین تاریکی‌ و روشنایی‌ هستن بهتر باهاشون می‌شه کار کرد تا پیکسل‌هایی‌ که روشن هستن یا خیلی‌ تاریک هستن چون عملا این پیکسل‌ها سوخته به حساب میان،
ولی‌ راجعبه اینکه گفتین منبع آموزشی کم هست، من فکر می‌کنم پی‌دی‌اف همراه خود آرنولد بسیار کامل هست و تمام نکات رو پوشش داده و خیلی‌ خوب داخلش توضیح داده شده، اما اگه آموزش ویدئو می‌خواین برید داخل سایت آرنولد قسمت ساپورت جدیدن یک سری آموزش ویدئو گذشته خود سایت و همچنین سایت spherevfx.com هم یه دورهٔ آموزشی گذشته که خوشبختانه یا بدبختانه این آموزش‌ها الان توی اینترنت Share شده، میتونین از سایت هایی‌ مثل gfxdomain.net لینک هاش رو پیدا کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا