Arm Chair

آدم وقتي سرش شلوغ مي شه بهتر كار مي كنه...من SQL امتحان دارم و مي تونم به جرات بگم كه نصفه جزوه رو بلد نيستم و نصف ديگه شو هم به عنايات خدا چشم دوختم ! :cry:
از ديروز روي اين كار كردم...Textureها شم با دست بودش يه قسمت هاييش كه بعدش توي Photoshp,Painter اديت شدن...براي دو روز بد نيست...رندرش هم با Mental Ray گرفته شده و هر كردوم حداقل 30 دقيقه زمان رندر برده...براي بقيه Texture ها هم دهنم صاف شدش !...اينجا هم كه فايل آپلود نمي كردش...
هر مشكلي كه به ذهنتون مي رسه بگيد...فقط با دليل و اينكه راه حلش رو هم بگيد...يعني بگيد چي كار كنم كه درست بشه...ممنون :wink:

ArmChair_1.jpg

ArmChair_2.jpg

ArmChair_3.jpg

ArmChair_4.jpg

ArmChair_5.jpg

=royal=

Member
ببين گرچه من توي مايا حرفه اي نيستم ولي يه چيزايي معلوم هستش كه بايد درست كني
در نگاه اول ميشه گفت realslim هستش
1-اما كيفيت Texture هات پايينه و بايد با كيفيت بالاتري انتخاب كني اون Texture ها رو
2-نكته ي بعدي كدر بودن كارت هستش يعني واضح نيست مخصوصا در لبه هاي صندلي ولي زياد تابلو نيست
3- به پارچه ي روي دسته صندلي اگه دقت كني كمي Texture كش اومده و scale اون زياد هستش
4- و اما مهم ترين نكته تو بايد بيشتر اون هارو برجسته كني چون برچسته كردن باعث بهتر شدن و قشنگ تر شدن عكس ميشود كه در بعضي قمت ها اين كار رو كردي ولي بعضي قسمت ها رو جا گذاشتي
Texture زمين خوب هستش و سايه هم عالي شده و منبت كاري روي چوب هم بسيار قشنگ شده

كيفيت Texture ها پايينه !!!؟؟؟ :cry: ...Texture كفش 1280*1024 هستش و روي مبل هم 660*1309 !!!
در مورد لبه هاي صندلي خدمتتون عرض كنم كه وقتي لنز دوربين بر روي يك قسمت متمركز مي شه قسمتاي ديگه تار مي شن !...اونم كدر نيستش عزيز دل برادر...تاره
پارچه روي صندلي مبل رو هم اگر دقت كني به وسط مبل متوجه مي شي كه همون سايز وسط مبل هستش...
برجسته كردن رو قبول دارم...شايد دو برابر مي شد نمود بيشتري داشتش و واضح تر هم بودش...
با همه اينا خيلي ممنونت

:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا