[phpNuke] Aphrodite

emoghadas

Member
سلام
من قالب Aphrodite را از آفاق گرفتم ولی وقتی نصب کردم تمام " بلوک " های سایت ام align اشان right شد و هرکاری میکنم center نمیشود.
چیکار کنم؟!:shock:

mamoolhacker

Active Member
align تگ <p در این قالب مشکل داره در صورتی که با div مشکلی نداره !
شما یک تگ div با align مورد نظرتون بسازید .

mamoolhacker

Active Member
ببین شما ادیتور روی ناک پلاتنیوم میبینی دیگه .
وقتی اون گزینه ی وسط چین رو انتخاب کردی دکمه ای که کد html رو نشون میده رو بزن میبینی که از p align=center> استفاده میکنه !
خوب در این قالب ( ماله افاق - پلاتینیوم) این جواب نمیده ! شما باید به جای p> از div> استفاده کنی
شما میتونید p رو به div تغییر بدی ! همین.
یادت باشه در ته تگ هم اونو عوض کنی ! <p/> رو بکنی <div/>

emoghadas

Member
eyvaaall
حالا 1 سوال دیگه،
اینجا اخبار شمارنده ندارند که چند بار نشان داده شده اند، چیکار متونم بکنم؟

emoghadas

Member
آقا اینجوری که شما فرمودید درست شد، ولی خوب من که نمیتونم برای همه قسمت های سایت دستی اینکارو بکنم! هر دفعه هم نمیشه که هی بیام edit کنم، نمیشه جایی رو دستکاری کرد که در کل سایت این عمل اتوماتیک صورت بگیره؟

mamoolhacker

Active Member
من اون زمان سایت digitalmahdi رو داشتم هر دفعه این کارو میکردم .
من اطلاعی ندارم با صادق خفنگ صحبت کن :دی

J4vad

Member
emoghadas دوست عزیز ! با استفاده از ادیتور هایی مانند DreamWeaver و یا EMeditor می توانید در یک پوشه جست و جو کنید ! تمامی فایل های حاوی کد Div یا Table را پیدا و با کد مورد نظرتان Replace کرده و به صورت

کد:
<div dir="rtl">

و یا

کد:
<table dir="rtl">

تغییر دهید ! در ضمن اگر آموزش فارسی سازی قالب توسط صادق جان را می خواندید نیازی نبود که تاپیک جدا بزنید

موفق باشید دوست من .:)

mamoolhacker

Active Member
emoghadas دوست عزیز ! با استفاده از ادیتور هایی مانند DreamWeaver و یا EMeditor می توانید در یک پوشه جست و جو کنید ! تمامی فایل های حاوی کد Div یا Table را پیدا و با کد مورد نظرتان Replace کرده و به صورت

کد:
<div dir="rtl">

و یا

کد:
<table dir="rtl">

تغییر دهید ! در ضمن اگر آموزش فارسی سازی قالب توسط صادق جان را می خواندید نیازی نبود که تاپیک جدا بزنید

موفق باشید دوست من .:)

نه جواد جان چپ و راستش مشکل نداره این قالب فارسی هست فققط center ش کار نمیکنه

J4vad

Member
نه جواد جان چپ و راستش مشکل نداره این قالب فارسی هست فققط center ش کار نمیکنه

شرمنده ! مثل اینکه بنده بد متوجه شدم ! اما خوب می توانند برای Center هم همین کار رو انجام دهند ! تمام کدها را در یک پوشه جست و جو کنند و با کد مد نظرشون Replace کنند !

S4DEGH

Well-Known Member
اين مورد بخاطر نوع فارسي سازي من هست كه خب با يه كد سراسري اين قالب فارسي شده واسه همينه اينطوريه !! :)

فرصت كنم نوع فارسي سازيش رو عوض ميكنم .

emoghadas

Member
سلام،
صادق جان پس منتظر اصلاح میمونم،

فقط صادق جان خیلی کار داره؟ خیلی طول میکشه؟

emoghadas

Member
سلام ،
صادق جان خبری نشد از این قالب؟
راستی تو این قالب اخبار تعداد نمایش ندارد.

بعد میدونم ربطی نداره حا ولی تو نیوک اخبار را چجوری میشه 2 صفحه کرد؟

emoghadas

Member
سلام به همه، ر استی صادق جان انگار این قالب پلاتینیوم هم نیست چون مثلا تو انجمن آهنگ ها رو پخش نمیکنه

S4DEGH

Well-Known Member
سلام

من كدهاش رو نگاه كردم اين قالب بخاطر نوع استيلش اگر كدهاي dir رو دست بزنم خب چپ چين ميشه .. !!!
و تنها راه اينكه متني رو در وسط خبر قرار بدي استفاده از كد :
کد:
<div align="center">تست تست</div>

و خب كاريش نميشه كرد . ولي بزودي يكسري قالب جديد كه در هيچ كجايي نبوده ارائه ميشه .. :)

ر استی صادق جان انگار این قالب پلاتینیوم هم نیست چون مثلا تو انجمن آهنگ ها رو پخش نمیکنه
كجا !؟!؟
اون آهنگ مال كد bbcode هست بعيد بدونم ها . چون قالب تبديل شده هست ..

emoghadas

Member
سلام صادق جان، این قالب هایی که گفتی کی میاد من واقعا مشکل قالب دارم،:neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا