انیمیشن Animation DARK WAR

zorkari

Active Member
آخرین ویرایش:

Saeed2vfx

Member
چرا mpg ؟؟؟؟؟؟!!!!

نور پردازی و رندر حرفی برای گفتن داشت ولی مدل و انیمیت خیلی جای کار داره.

موفق باشی

hameeda

Member
آقا جای بهتری برای آپ کردن نیست چون یک ساعت بعد دیگه نمی شه دانلود کرد اگه جای دیگه ای آپ کنید که ماندگاریش بیشتر باشه خیلی بهتره

sassyboy

Member
خدا وکیلی خیلی خوشم اومد فقط همون انیمیت یکم بیشتر روش کار شه معرکه میشه من که منتظر رندر بعدی با انیمیت بهتر هستم:rose:

zorkari

Active Member
خیلی ممنون دوستان عزیز از توجه شما .
حتما از پیشنهادات و انتقادات شما استفاده خواهم کرد .
مدل شخصیت هایی که مشاهده کردید مربوط به کار اصلی نیست و فقط بصورت آزمایشی استفاده شدن و مدل های اصلی داره روشون کار میشه .
در مورد متحرک سازی هم بگم که از موشن کپچرهای آماده استفاده کردیم و هنوز متحرک سازی های اصلی رو انجام ندادیم .
در این نمونه فقط خواستیم که تست لوکیشن و تکسچرینگ و نورپردازی و رندر رو بزنیم و ببینم در چه حدی است .
مرسی .

سلام کار زیاد خاصی نبود چون مدل ها که من دیدم آماده بود حرکت هم که موشن کپچری بود که خیلی قشنگ clean up نشده بود فقط رندرش مثل فیلم شده بود که این یک نکته خوبه با چه موتوری رندر کرده بودید ؟

arminAnim

کاربر متخصص
خسته نباشید، زیبا بود. بجز نکاتی که البته مد نظر شما هم نبوده در اجرا، باقی قابل قبول بود... حدس می زنم خط تولید و برخی تکنیک هاتون رو از مجموعه آموزشی استفاده کردین. می شه راهنمایی کنید که برای کامپوزیت و رندر ِ رئال از چه آموزشهایی باید بهره گرفت؟

zorkari

Active Member
بسیار تشکر میکنم از محبت شما دوستان بزرگوار نسبت به این کار .
نرم افزارهای استفاده شده در این انیمیشن :
Maya 2012
Vray 2.0
Photoshop CS
Nuke v5.0
در مورد نورپردازی و رندر بگم که از وی ری استفاده شده و در نیوک مراحل کمپوزیت لایه های رندر شده انجام شده .
البته رندری که در این انیمیشن مشاهده کردید هنوز جای کار بیشتری داره و باید موارد دیگری ، هم در نورپردازی و هم در کمپوزیت بهش اضافه بشه مثل مه و ذرات ریز موجود در هوا و غیره .

خدمت آقا آرمین هم عرض کنم که من در حدی نیستم که بخوام به شما بزرگوار آموزش معرفی کنم و متاسفانه نمیدونم که شما از چه موتور رندری استفاده میکنید و به دلیل اینکه مدت خیلی زیادی هست که از
آموزش ها استفاده نمی کنم اسم دقیقشون رو نمیدونم ولی آموزش های دیجیتال توتورز بد نیست ولی در آخر شمایید که باید بر طبق نیاز و امکانات نورپردازی و رندر کنید .
آقا آرمین به نظر من رندر برای شبیه سازی یا معماری با نورپردازی و رندر برای انیمیشن متفاوت است و در انیمیشن رندرمن باید نورپردازی ایجاد کند که در عین زیبایی و واقعی بودن ، برای مخاطب تکراری از واقعیت نباشد . البته این نظر من است !
در ضمن من خودم هنوز فاصله بسیاری با کار حرفه ای دارم .

مرسی دوستان .

آخرین ویرایش:

zorkari

Active Member
خدمت شما دوست بزرگوار عرض کنم که برای موتور رندر وی ری آموزشهای دیجیتال توتورز در زمینه نورپردازی لوکیشن و کارکتر رئال مناسب هستند ، یه سری به وب سایت این شرکت و محصولات آن بزنید و بعد در سایت های ایرانی دنبال دانلود آن ها برید .
من مخلصم .

zorkari

Active Member
دوستان کسی در مورد فضاسازی و نورپردازی کار ، انتقاد کوبنده ای نداره ؟؟؟؟

toyz

Member
درود به شما هنرمند ایرانی .
واقعا که یکی از زیباترین انیمیشن های ایرانی از لحاظ فنی رو ساخته اید . مخصوصا فضاسازی و نورپردازی تیره و تار اون که خیلی کم نظیر شده .
متحرک سازی مشکل داره که خودتون هم گفتید مد نظرتان نیست .

به نظر من زیباترین انیمیشن موجود در مجید آنلاین میباشد .

zorkari

Active Member
سلام خدمت شما دوست عزیز .
خیلی ممنون که این انیمیشن رو مورد عنایت خودتون قرار دادید .
البته این انیمیشن آنقدرها هم که شما فرمودید از لحاظ فنی بزرگ نیست .
باز هم ممنون .

toyz

Member
Zorkari جان،داشتم تو بخش گالری انیمیشن ها یه نگاهی میکردم که نگاهم دوباره به انیمیشن قبلی که شما گذاشته بودید افتاد.
خداییش کار خاصیه.
میخواستم بدونم که با وی ری چطور رندر گرفتید که هم تا حد ممکن واقعی شده و هم فانتزی؟؟؟

zorkari

Active Member
Toyz بزرگوار ، مرسی که این انیمیشن کوتاه تکنیکی رو مورد عنایت خودت قرار دادی .
همونطور که قبلا هم گفتم ، ما رندر این کار رو با وی ری در لایه های مختلف گرفتیم و با نیوک روی هم کمپوزیت و اصلاح رنگ کردیم .
البته طبق معمول پروژه های انیمیشن ایرانی که متوقف میشن ، این یکی هم متوقف شد .
وظیفه من در این کار نورپردازی و رندر بود که سعی کردم تعادل بین واقعیت و انیمیشن رو تا حد ممکن حفظ کنم و طبق نظر کارگردان و داستانی که بود سیاه نمایی محسوسی در کار وجود داشته باشه .
در مورد اینکه رندر کار هم تا حد ممکن واقعی و هم فانتزی شده بگم که خوشبختانه موتور رندر وی ری بدلیل اینکه موتور صرفا فیزیکالی نیست ، میشه با اون تعادل خوبی در رندر انیمیشن بوجود اورد ، البته باید دقت داشته باشی که در هیچ کدوم زیاده روی نکنی .
اگه بشه چند پلان دیگه از این کار میذارم .
مرسی .

zorkari

Active Member
Engareh عزیز ، ممنون که کار رو دیدی و نظرت رو دادی .
اگه که اشاره کامل تری به قسمت هایی که از نظر شما جای کار داره بدی ، خیلی ازت ممنون میشم .

toyz

Member
ولی خداییش سخته بشه تعادل بین رندر رئال و رندر فانتزی رو در اورد.
من سیاه نمایی کار رو خیلی دوست دارم.
امیدوارم روزی برسه که بیشتر انیمیشن های ایرانی رندرشون در این حد بشه.
چند پلان دیگه هم بذاری خیلی خوب میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا