بی بی کد AN APARTMENT IN Manhatan.NY

*farshid*

کاربر VIP
نور محیط خیلی خوب و طبیعیه
تکسچر کف و سنگ آنتیک میتونست کمی بهتر باشه
در کل آوورین بر شما

m.n1362

Member
سلام و درود یه توضیحی برنامه رندر؟3بعدی؟چی هست..یه توضیح از رندر نور کلا داریم به سمت نمایش کارا پیش میریم فکر کنم خیلی از بچه ها شاید اول راهن مثل خود من توضیحاتتون به درد همه میخوره..خسته نباشی چوب یه کم نویز داره..کف رو بیشتر کار کن روش... کار یه کم دندونه دندونه شده فکر کنم فیلتر منسب نیست..فرش زیادی displ داره..متریال سنگ انتیک v نشده مج نیست یه کمم نویز داره..پرده متریالش جای کار داره ...نور قرمز چیه؟شهشه هم احساس نمیشه:rose:خستم نباشی

darkwish_2006

Well-Known Member
البته دوست عزیز . من هم مثل شما تازه چند ماهی هست که v-ray رو شروع کردم و همین مشکل رو دارم که چرا antialiasing کار و وجود همون دندانه ها و noise از بین نمیره . من از چند تا از دوستان پرسیدم اما کم لطفی کردن و جواب ندادن که تنظیماتش چیه که کار بی نقص و آری از هرگونه noise باشه و بهترین فیلتر چیه و غیره !!!!!!!!!!!!

در مورد فرش حق با شماست یکم اغراق شده .
اون نوری که روی پارکت کف افتاده در واقع یک انعکاس نور طبیعی و real هست که فکر کنم خیلی جاها در واقعیت بهش برخورده باشید اما توجه نکردید. و اون اینکه وقتی نور به یک سطح روشن برخورد می کنه اگه شدت نور زیاد باشه و اون سطح بسته به lمتریال و بافتش اون نور رو بازتاب کنه دقیقا اطرافش هاله ای از یک انعکاس نور دیده میشه که حالا در این کار باتوجه به برخورد نور ابتدا به پارکت با رنگی که پارکت داره و برخورد ثانویه اون به furniture و دوباره انعکاسش باعث شده اون زیر کمی قرمز به نظر برسه که به حس طبیعی تر شدن کار کمک می کنه .
متاسفانه تو کارهایی که دیدم اگر چه خیلی سطح بالایی داشتن . اما مثلا نوری که از پنجره اومده shadow و سایه ای ایجاد نکرده .

مرسی بابت توجه شما .

جدیدترین ارسال ها

بالا