Alone

black_man

Member
سلام

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

توی 4 مرحله گزاشتم . (از اول تا آخر کار)

فعلا/

h-akhavan

Member
سلام بلک جان:)
خوبی؟
قشنگ شده، توی آخری دسته انگاری مصنوعیه! یه ذره بیشتر روش کار کن
موفق باشی:oops:

galagoola

Active Member
ای بابا
چرا من کارای تورو هیچ وقت نمی تونم ببینم دیگه
برام ایمیلش میکنی

راستی
امروز متوجه شدم
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
Hey! Teachers! Leave them kids alone

یو هم مثه می ...
ایول

leili1

Active Member
خوبه
خوبتر از اون اینکه مراحل انجام کارتو می ذاری
زحمتی که کشیدی معلوم میشه
دسته زیاد خوب نیست

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار قشنگي شده. بنظرم مرحله ي آخر خيلي خوب شده اتفاقا.

فقط اون كلمه ي Alone‌ رو بردار و اجازه بده خود بيننده متوجه اين كلمه بشه. اينطوري بنظر ميرسه ميخواي به اجبار به بيننده تنهايي رو بقبولوني!!

موفق باشي.

black_man

Member
سلام وحشت جان . نه عزیزم این چه حرفی ه . همین که بعد از مدتها دیدمت خیلی خوشحال شدم . توی ذوقم نمیخوره شما راحت باش ... هر کسی یک دیدگاه و یک دید و یک فکر و یک ... داره .(شاید باورت نشه خودم از این کارم از همه ی کارام بیشتر خوشم آمد) دلیلی نداره ناراحت شم.

P.A.Y.T.O.N . ممنون . ولی نمیتونم برشون دارم . به دلایلی .... (من این کار رو حدود 8 ماه پیش طراحیش کردم و این کار توی ماه خرداد توی شماره ی 10 فصلنامه سگال چاپ شد و چند جای دیگه بعنوان پروژه های دانشجویی و ... ارایش کردم . غیر از اینها هم من این کار رو اینجور بستم و تمام فضاسازی ها و ترکیب بندی و ..هاش بر پایه ی همین عناصر انتخاب و استفاده کردم ) ممنون از نظرت...

h-akhavan . سلام . ممنون . اون دست از اول کار دقیقا از بافت خود پوست بود و یک عکس بوده . چقدر روش کار کردم که مصنوعی بشه .... (مفهومی که توی فکرم از طراحیش بود برام ارزشش از طبیعی نشدن و شدنش مهم تر بود).ممنون عزیز...

leili1 ممنون عزیزم . در مورد دست هم ... گفتم

سارا . سلام . ممنون از نظرت . هدفم از گزاشتن اون چیز دیگه ای بود ولی حرفت هم منطقی و دست ه . ازت خیلی ممنونم .

galagoola
من نمیدونم U چطوریی ولی خودم فکر کنم از کارام معلوم موسیقی چی گوش میکنم !!!!
البته زیاد (یعنی اصلا) اهل "پ.ی.ن.ک ف.ل.و.ی.د" نیستم ولی از متن این آهنگ خیلی خوشم آمده تا حدی که دوست دارم همه جا بنویسمش . فکر کنم حرف دل خودم و خیلی از دوروبریام توش باشه . بگزریم ... تو این ضمینه کاری بود پ خ در خدمتم.

بچه ها من تا یه مدتی . شاید هم فعلا . شاید هم تا... نمیتونم به مجید آنلاین سر بزنم . تا حالا توی 40/ 50 تا فروم تو ضمینه های مختلف بودم ولی صمیمیت بچه های اینجا یه چیز دیگست و به پیشرفت تکی و جمعی خیلی کمک میکنه .
از آشنایی و رفاقت با تکتکتون خوشحالم...

یا علی........

همگی موفق باشید. خدانگهدار

h-akhavan

Member
گودبای اند گودلاک! (به سبک مانی)

یو هم مثه می ...

تا حدی که دوست دارم همه جا بنویسمش...تو این ضمینه کاری بود پ خ در خدمتم...

بچه ها من تا یه مدتی . شاید هم فعلا . شاید هم تا... نمیتونم به مجید آنلاین سر بزنم . تا حالا توی 40/ 50 تا فروم تو ضمینه های مختلف بودم ولی صمیمیت بچه های اینجا یه چیز دیگست و به پیشرفت تکی و جمعی خیلی کمک میکنه .
از آشنایی و رفاقت با تکتکتون خوشحالم...

یو هم پینک فلویدیشی؟
cats1.gif
:دی

بابا فراریا!! بابا از مدرسه بیزارا!!!!! بابا پینک فلویییدیا!!...
من که به شخصه از من مرررسه خیلی خوشم می یومد!:shock: البته اون موقع هایی که معلم نمی یومد با حال تر بود:D
ولی خواهشن از این حرفا نزنید! بد آموزی داره! همین فرداست که بیان بگن سولجر جان و خیلیای دیگه دانش آموزن از مدرسه فرار کردن!!:eek:
گوگولی همش تقصیر توئه که این اسپم بازی رو شوروع کردی! منم که نتونستم جلوی خودمو بگیرم! مانی خانوم شما هم انگاری نمره می خواستی از استادت! می دونی اگه این پست تو رو ببینه (احیانا یکی بهش بگه!) چه نمره ای بهت میده؟:D:wink:

بلک جان این همه اسپم دادم که اینو بگم منم از داشتن دوستای گلی مثل تو:oops: خوشحالم! امیدوارم هرجا میری موفق باشی و زود برگردی! من که از پست قبلیت و رفتنت تحت الشعار قرار گرفتم... الان که :cry::cry::cry:

Soldier

Member
کار خوبی شده فقط ...فقط من با فیلتر طرح آخر ( خط خط ) حال نکردم ....

منم با گفته سارا خانوم موافقم در مورد کلمه Alone

حالا u میگی مدرسه رو جیم بزن ! کجایی کاری داداش
2yy708y.gif

نمیدونم شاید من زیادی بچه + ام
2zqdf8w.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا