علمی تخیلی Alone Light

این هم آخرین طرحی که زدم !

ایده اش به ذهنم رسید و سریع اجراییش کردم ، شاید از نظر دوستان یک طرح ساده و بدون کار باشه ولی باید بگم اصل ایده اش هست که روش کار کردم نه طرح.
رک میگم که دوستان دیگه یادآوری نکنند ، این کار مدل هاش آماده هستند!

توضیحات :

نرم افزارها : 3dsMax 2009 , Vray , Ps

زمان رندر : 10 دقیقه ،

زمان Post Production : نزدیک به نیم ساعت.

البته در حال تکمیل و اضافه شدن اشیاء جدید هستم ولی فکر نمیکنم به این زودی ها طرح جدیدش اجرا بشه و مجبور شدم این رو بزارم.

به اسرار دوستان راجع به ایده ی این طرح باید بگم ؛
زندگی در تاریکی ، تنهایی در سکوت و امید به آخرین نور و یگانگی امید ، تنها روشنایی در دنیای تاریک و یگانگی نور .
هرچه به یگانگی نزدیک تر بشیم ، سبز تر میشیم و پله های این راه رنگ قرمزه ، که قرمز رنگ تحرکه ، برای رسیدن به نور تحرک نیازه.
نیاز ما رسیدن به نور ، به یگانگی و فرار از دنیای تاریکه که به فعالیت نیاز داریم تا به این هدف برسیم.
هرچی فعالیت کنیم به اندازه این یک پله بیشتر بالا نمیریم ، همین یک پله برای نور کافیه تا خودشو به ما برسونه.
احساس این که درک کنیم در روشنایی نور هستیم کافیه ، نور در یک دنیای تاریک آرامش میده و به ما احساس امنیت میده.
این نوره که برگ های زندگی ما رو صیقل میده و باعث میشه ما برای رسیدن بهش تنها در یک راه حرکت کنیم ، اگر راست حرکت کنیم و برای رسیدن به نور مستقیم حرکت کنیم مثل درختان بلند ، قامتی بلند و صاف خواهیم داشت .
و اگر در یک مسیر حرکت کنیم بلاخره یک روز به نور میرسیم . برای رسیدن کمی باید صبر کنیم ، این نور از همیشه به ما نزدیک تره.

هرچند کمی در رسوندن منظورم گنگ هستم ، اما امیدوارم منظورم رو واضح برسه.

پایدار و پیروز باشید ، محمد داودی
:rose:

پیوست ها

• 003.png
    003.png
    742.3 کیلوبایت · بازدیدها: 67
آخرین ویرایش:

ali_118

کاربر VIP
کار جالبیه

کاش برگ درخته Over Expose نمیشد

بعد این گلدون با اون درختش رو مبله، اما انگار گذاشتیش رو سنگ !
بهتر بود یه مقدار فرو رفتگی روی مبل ایجاد میکردی

فکر میکنم متریال ها هم پیشفرض همون مدل ها هستن، درسته !؟

M O R T E Z A

Son of South Darkness
كار جالبيه

آفرين

ولي ميشه يكم توضيح بدي در مورد كار؟:rose:

معني چي بوده و قرار چه چيزي رو به بيننده برسونه ؟

موفق باشي

behrad_mouse

Well-Known Member
سلام
ایده رو نمیگیرم!!! توضیح بدین لطفا
ali_118:
بهتر بود یه مقدار فرو رفتگی روی مبل ایجاد میکردی

با این حرف موافقم

winsent

Banned
سلام.
کار خوب و زیبایی شده، ایده کار هم نامتعارف بود و به قول معروف: ما که چیزی نفهمیدیم!
موفق باشید...

hmv-ray

Member
سلام
خسته نباشی
اتفاقا به نظرم کار خوبیه
من اسمشو میذارم Alone Tree
یه ایده هم به ذهنم رسید که اون میوه هارو متریال Vrylight میدادی فقط با همونا روشن میشد.

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
چقدر جالب شده
با یه کادر عمودی تصورش کردم خیلی قشنگ میشه
شبیه پوستر میشه
موفق باشی

یه انتقادی دارم به بچه های مجید آنلاین !
من توی پست اول ذکر کردم که مدل ها همه آماده هستند ، هیچکدومشو خودم نساختم !
باز از دیشب که این تاپیکو زدم برام پیغام هایی میاد با مضمون اینکه "مدل هات که همه آماده هستن " یا " کار خاصی نکردی " و از این حرف ها.
یک بار دیگه یاد آوری میکنم ، اگر از نظر شما مدل ها آماده هستند و لیاقت نظرات ارزنده شما رو ندارند لطف کنید از دکمه "BACK" مرورگر خودتون استفاده کنید و من رو از نظراتتون محروم کنید !
باور کنید بیشتر برام ارزش داره ، صد بار گفتم مدل ها آماده هستند . شما که اینقدر روی مدلسازی حساس هستید خوب خودتون مدل هارو بسازید ببینم کیفیت چشم گیر کاراتونو .
توی کارهای معماری همه مدل ها آماده هستند ، به غیر از مدلسازی ساختمان ، فضای داخلی و حجم خارجی . شما اگه خیلی پایبند هستید خودتون مدلسازی کنید ، بزارید توی سایت مطمئناً خیلی ها از کارتون تقدیر میکنند و حتماً به تاپ گالری معروف مجید آنلاین راه پیدا خواهند کرد.
من دیشب از مدیر بخش سه بعدی خواستم این تاپیک رو پاک کنند ولی هنوز پاک نکردن که احتمالاً هنوز پیغام منو نخوندن.
فقط یادآوری کنم که توی تمام سایت های خارجی مثل اورموشن و ... اکثر کارهای برتر از مدل های آماده استفاده کردند و کسی هم چپ و راست گیر نمیده که آقا مدل آماده اس !
همه جا اصل ایده اس که همه بهش احترام میزارن و اعتبار براش قائل میشن،احتیاج هم نیست که حتماً مفهوم کار رو با فونت درشت بنویسم تا همه خوب متوجه بشن ، شاید انتظار دارید وقتی میرین توی نمایشگاه نقاشی هرکاری میبینید زیریش چهار صفحه توضیحات باشه !؟
خیلی ها هستن که سواد نرم افزاری دارن ولی نمیتونن استفاده کنند و خیلی ها هم هستن که سواد نرم افزاری به اون صورت ندارند ولی ایده ها و طراحی های اون ها حتی با یک رندر scanline هم به بهترین حالت خودشو نشون میده.
این اصول در مصاحبه های ورودی آکادمی های معتبر خیلی تاثیر داره ولی توی ایران ما همه دنبال عیب و نقص میگردند.
کار قبلی خودمو وقتی توی یک سایت خارجی گذاشتم هیچکس کوچک ترین یادآوری برای مدل های آماده نداشت و همه متن که نوشتم رو کامل خوندن و منظورمو فهمیدن بعد برام نظر گذاشتن ، من نوشتم میخوام نورپردازی واقعی جلوه کنه و نور مصنوعی نباشه و همه نکاتی که میتونست اون کار رو طبیعی تر جلوه کنه یاد آوری کردن ولی از وقتی گذاشتم توی سایت های ایرانی اکثراً برام نوشتن " خوب از مدل ها ی آماده استفاده میکنی " یا مثلاً " scene هم مثل مدل ها آماده هستن !؟ " !!!

جهت اطلاع عرض میکنم ، این کار و امثال این که میزارم توی نت همه جنبه یادآوری برای خودم دارن ، مدت زیادی هست که با vray کار نمیکردم ولی چون میدونم اطلاعاتی که ازش داشتم مثل پارامترها و ... فراموشم میشه هر ماه یک یا دو رندر آزمایشی میگیرم ، اگر ناراضی هستید میتونم دیگه توی مجید آنلاین نزارم و اینجا محیطی باشه برای کارهای که بچه ها از base خودشون میسازن.

البته منظورم با همه نیست ، همینجا هم آدم روشن فکر زیاد پیدا میشه ، خیلی ها به من توی همین مجیدآنلاین کمک کردن و نظرات ارزنده ای روی کارام دادن که واقعاً وقتی عملی کردمشون نتیجه های خیلی بهتری داشته ولی خوب متاسفانه یه عده هم هستن که پایبند هستند که امیدوارم این اصول پایبندی رو واسه خودشون هم عملی کنن.
از تمام عزیزانی که لطف میکنند و نظرات مفید ارائه میدن متشکرم ، خیلی ها زیبایی کار رو میگن و نظرات شخصی خودشونو ارائه میکنن ، این هم خوشحال کننده اس و بیشتر تاثیر دلگرم کننده داره برای طراح .:rose:

M O R T E Z A

Son of South Darkness
واقعاً ببخشيد كه توي اين تاپيك نظر دادم :rose:

فكر نميكردم اينقدر ناراحت بشيد از اين حرفم كه مفهوم چيه

فقط ميخواستم بدونم منظور از كار چي بوده و هيچ از مدل آماده و اينا نگفتم :rose:

مي خواستم به آيديت پي ام بدم و اينارو بگم كه جواب ندادين

واقعاً ببخشيد كه توي اين تاپيك نظر دادم :rose:

فكر نميكردم اينقدر ناراحت بشيد از اين حرفم كه مفهوم چيه

فقط ميخواستم بدونم منظور از كار چي بوده و هيچ از مدل آماده و اينا نگفتم :rose:

مي خواستم به آيديت پي ام بدم و اينارو بگم كه جواب ندادين

دوست من ، متنی که نوشتم خیلی واضحه !

به شما ایرادی نگرفتم ، چون شما موردی که من بهش اشاره کردم رو قبلاً تذکر نداده بودید. البته اکثر دوستانی که نظر دادن از طریق مسنجر نظرشونو اطلاع دادن.
حتی یک نفر بهم گفت " کار خاصی نکردی ، یک نور گذاشتی با دوتا آبجکت آماده " که خوب طبیعتاً با این وضعیت برای نظر شما احترام خیلی زیادی قائل هستم.
عذرخواهی میکنم اگر فکر مکنید منظورم شما بوده یا توهینی صورت گرفته !:rose:

behrad_mouse

Well-Known Member
باهات موافقم که ایراد گرفتن از اینکه مدل آماده هستو این داستان ها اشتباه هست . بچه ها یکبار بخونید رو پک های اورموشن چی نوشته
( در رابطه با مدل آماده و صرفه جویی زمان)
پس گیر به مدل ندین

Farrokh

Active Member
یه انتقادی دارم به بچه های مجید آنلاین !
من توی پست اول ذکر کردم که مدل ها همه آماده هستند ، هیچکدومشو خودم نساختم !
باز از دیشب که این تاپیکو زدم برام پیغام هایی میاد با مضمون اینکه "مدل هات که همه آماده هستن " یا " کار خاصی نکردی " و از این حرف ها.
یک بار دیگه یاد آوری میکنم ، اگر از نظر شما مدل ها آماده هستند و لیاقت نظرات ارزنده شما رو ندارند لطف کنید از دکمه "back" مرورگر خودتون استفاده کنید و من رو از نظراتتون محروم کنید !
باور کنید بیشتر برام ارزش داره ، صد بار گفتم مدل ها آماده هستند . شما که اینقدر روی مدلسازی حساس هستید خوب خودتون مدل هارو بسازید ببینم کیفیت چشم گیر کاراتونو .
توی کارهای معماری همه مدل ها آماده هستند ، به غیر از مدلسازی ساختمان ، فضای داخلی و حجم خارجی . شما اگه خیلی پایبند هستید خودتون مدلسازی کنید ، بزارید توی سایت مطمئناً خیلی ها از کارتون تقدیر میکنند و حتماً به تاپ گالری معروف مجید آنلاین راه پیدا خواهند کرد.
من دیشب از مدیر بخش سه بعدی خواستم این تاپیک رو پاک کنند ولی هنوز پاک نکردن که احتمالاً هنوز پیغام منو نخوندن.
فقط یادآوری کنم که توی تمام سایت های خارجی مثل اورموشن و ... اکثر کارهای برتر از مدل های آماده استفاده کردند و کسی هم چپ و راست گیر نمیده که آقا مدل آماده اس !
همه جا اصل ایده اس که همه بهش احترام میزارن و اعتبار براش قائل میشن،احتیاج هم نیست که حتماً مفهوم کار رو با فونت درشت بنویسم تا همه خوب متوجه بشن ، شاید انتظار دارید وقتی میرین توی نمایشگاه نقاشی هرکاری میبینید زیریش چهار صفحه توضیحات باشه !؟
خیلی ها هستن که سواد نرم افزاری دارن ولی نمیتونن استفاده کنند و خیلی ها هم هستن که سواد نرم افزاری به اون صورت ندارند ولی ایده ها و طراحی های اون ها حتی با یک رندر scanline هم به بهترین حالت خودشو نشون میده.
این اصول در مصاحبه های ورودی آکادمی های معتبر خیلی تاثیر داره ولی توی ایران ما همه دنبال عیب و نقص میگردند.
کار قبلی خودمو وقتی توی یک سایت خارجی گذاشتم هیچکس کوچک ترین یادآوری برای مدل های آماده نداشت و همه متن که نوشتم رو کامل خوندن و منظورمو فهمیدن بعد برام نظر گذاشتن ، من نوشتم میخوام نورپردازی واقعی جلوه کنه و نور مصنوعی نباشه و همه نکاتی که میتونست اون کار رو طبیعی تر جلوه کنه یاد آوری کردن ولی از وقتی گذاشتم توی سایت های ایرانی اکثراً برام نوشتن " خوب از مدل ها ی آماده استفاده میکنی " یا مثلاً " scene هم مثل مدل ها آماده هستن !؟ " !!!

جهت اطلاع عرض میکنم ، این کار و امثال این که میزارم توی نت همه جنبه یادآوری برای خودم دارن ، مدت زیادی هست که با vray کار نمیکردم ولی چون میدونم اطلاعاتی که ازش داشتم مثل پارامترها و ... فراموشم میشه هر ماه یک یا دو رندر آزمایشی میگیرم ، اگر ناراضی هستید میتونم دیگه توی مجید آنلاین نزارم و اینجا محیطی باشه برای کارهای که بچه ها از base خودشون میسازن.

البته منظورم با همه نیست ، همینجا هم آدم روشن فکر زیاد پیدا میشه ، خیلی ها به من توی همین مجیدآنلاین کمک کردن و نظرات ارزنده ای روی کارام دادن که واقعاً وقتی عملی کردمشون نتیجه های خیلی بهتری داشته ولی خوب متاسفانه یه عده هم هستن که پایبند هستند که امیدوارم این اصول پایبندی رو واسه خودشون هم عملی کنن.
از تمام عزیزانی که لطف میکنند و نظرات مفید ارائه میدن متشکرم ، خیلی ها زیبایی کار رو میگن و نظرات شخصی خودشونو ارائه میکنن ، این هم خوشحال کننده اس و بیشتر تاثیر دلگرم کننده داره برای طراح .:rose:

سلام
دوست عزیز

من نمی دونم مشکلتون چیه

وقتی یه نفر که یکیش هم خود بنده بودم بهتون می گه کارتون دو تا مدل آماده هست و یه نور به این معنی نیست که کارتون کم ارزشه

من بارها تاکید کردم که کارتو به شخصه دوست دارم
و هنوز هم مایلم که ایدتو بخونم

وقتی که شما یه کار مفهومی انجام می دی حتما و حتما باید توضیحاتی رو به اون پیوست کنی (بهت پیشنهاد می کنم بری کارای جهانی کانسپچوال آرت رو ببینی ، نحوه ی ارائه ی ایدشونو ببینی )

هیچ کس علم غیب نداره که تمام داستان و مفهوم کار شما رو درک کنه (مگر اینکه کارشناس هنری باشه ، که در اون صورت شما باید از پارامتر های مربوط به هنر مفهومی آگاه باشی و اون رو توی کارت گذاشته باشی تا بشه مثل یه پازل یا یه معما کارتو رمز گشایی کرد ، و این کار هم فقط از نقاشان و هنرمندان اعجوبه ی جهان بر میاد )

پس باز هم می گم
چون پر رنگ ترین وجه کارت مفهوم اون هست انتظار می ره که در مورد مفهومش با قلمی گیرا توضیحات مناسبی رو ارائه کنی

در مورد مدل آماده
من نمی دونم چند بار باید این موضوع شکافته بشه که استفاده از مدل آماده موردی نداره
و این موضوع که در این کار شما از مدل آماده استفاده شده هیچ مشکلی وجود نداره (اتفاقا خیلی خوبه که با صداقت اینو ابراز کردی )

ولی نباید از انتقاد من و بچه های دیگه ناراحت بشی
بحث خود بنده این بوده که شما با استفاده از مدل آماده عملا این اختیار رو از من ئه منتقد گرفتی که در مورد مدلینگ که یکی از مهم ترین بخش های کار هست نظر بدم و اینکه من می گم دو تا مدل آماده هست و یک نور یعنی اینکه از نظر تکنیکی نمی تونم نمره ای به مدلسازیت بدم و عین یه امتحان سه سواله می مونه که یه سوالشو جواب ندی و نمره ای نگیری

ولی بهت گفتم که کارت مثل یه پوستر زیباست
رنگ بندی حساب شده ای داره
نور جالبی روی موضوع اصلی افتاده و اونو شاخص کرده
احتمالا مفهوم جالبی در پشتش هست (که متاسفانه هنوز توضیحی در مورد بزرگترین و شاخص ترین قسمت کارت ندادی )

خلاصه اینکه کارت کار جالبیه
ولی به تکنیکش زیاد نمی شه نمره داد

حالا نمی دونم این موضوع رو تا چه حد بپذیری
ولی شما نظر منو خواستی و این نظر منه (و شاید دوستان دیگه )

به جای اینکه به نظرات اعتراض کنی یکم در موردشون فکر کن و بدون که از ارزش های کارت چیزی کم نمی شه

موفق باشی

اگر منظورتون منم که پیغامی رو دریافت نکردم
ضمنا چه دلیلی داره یه تاپیک که کار خوبی رو به نمایش گذاشته پاک بشه

Farrokh

Active Member
ضمنا از دوستان عذر خواهی می کنم (هرچند که قبل از اعتراض دوستان متوجه شدیم )
ظاهرا این تاپیک در اثر خطای سیستم قفل شده بوده

به صورت دستی دوباره فعالش کردم
موفق باشید

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کارت هم از نظر تکنیکی قشنگ و خوبه و هم از نظر مفهوم و ایده.
یه پیشنهاد به نظر من اگه این مبل و گلدون و نور رو بگونجونی توی سن یک تالار یا نمایشخونه خیلی جالب تر باشه. روی کفت هم بیشتر کار کن. نمی دونم ولی احتمالا از چوب استفاده کردی برای کف که به نظر من زیاد جالب و واقعی نیست. آخه کلش یه تیکه است. راستی دوستان هم راست می گن تاثیر گلدون رو هم به مبل بده تا کار بازم واقعی تر بشه.اگه می تونی بیشتر روش کار کن من نفر اولم که پیشنهاد تاپ گالری رو بهش می دم چون هم کارت خوبه و هم ایده جالبی رو بیان کردی.
منتظر ویرایش ها هستیم. موفق باشی.

آخرین ویرایش:

hadi_nn

Member
کارت جالب شده
دوسش دارم
فقط یه پیشنهاد. از نوری که استفاده کردی که به احتمال زیاد vraylight هستش من میگم اگه از حالت dome استفاده میکردی با یه سایزی که نه لبه سایه ها تیز بشه نه خیلی محو بهتر بود
اینطوری سایه ای که گلدون انداخته روی مبل خیلی محو شده
گرچه اگه خودت اینطوری خواستی نظرت محترمه !
به هر حال کلیت کارت رو خیلی دوس داشتم, جالب بود. موفق باشی دوست من ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا