سلام اینم یه کار دیگه :) ....................
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 23, 2007 #2 مثل بقيه كارات كار خيلي خوبي شده راوار جان. البته يكمي چشمش بزرگ شده كه اونم بخاطر فانتزي بودن كاراكتر ميشه بخوبي توجيح كرد. موفق باشي.
مثل بقيه كارات كار خيلي خوبي شده راوار جان. البته يكمي چشمش بزرگ شده كه اونم بخاطر فانتزي بودن كاراكتر ميشه بخوبي توجيح كرد. موفق باشي.
Mandana Active Member Aug 24, 2007 #3 مثل همیشه خیلی خوشگل شده فقط بعضی جاها مثل یقه یه مقدار بلور شده اما از فرم چشم و ابرو خوشم اومد.خوشمل می باشه موفق باشی
مثل همیشه خیلی خوشگل شده فقط بعضی جاها مثل یقه یه مقدار بلور شده اما از فرم چشم و ابرو خوشم اومد.خوشمل می باشه موفق باشی
راورا Member Aug 24, 2007 #4 mandana_ns گفت: مثل همیشه خیلی خوشگل شده فقط بعضی جاها مثل یقه یه مقدار بلور شده اما از فرم چشم و ابرو خوشم اومد.خوشمل می باشه موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... یه چیزی میگم به کسی نگو این طرح هنوز کامل کامل نیست تقریبا فقط رو صورتش کار کردم !
mandana_ns گفت: مثل همیشه خیلی خوشگل شده فقط بعضی جاها مثل یقه یه مقدار بلور شده اما از فرم چشم و ابرو خوشم اومد.خوشمل می باشه موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... یه چیزی میگم به کسی نگو این طرح هنوز کامل کامل نیست تقریبا فقط رو صورتش کار کردم !
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 24, 2007 #5 پس يجورايي بايد W.i.p حسابش كنيم ديگه؟ منتظر طرح تكميل شده هم هستيم پس.
راورا Member Aug 24, 2007 #6 خودم هم قصد دارم کاملش کنم خوشحال میشم دوستان نظراتشونو بگن تا اگه ایرادی داشت تغییرش بدم
Erfan Active Member Aug 24, 2007 #7 سلام كار قشنگي شده ... منم منتظرم ببينم اتمام كار چطوري در مياد ... البته بي صبرانه !!! موفق باشيد. عرفان
سلام كار قشنگي شده ... منم منتظرم ببينم اتمام كار چطوري در مياد ... البته بي صبرانه !!! موفق باشيد. عرفان
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 24, 2007 #8 البته يه موضوعي هم هست كه همينجوري هم طرحت خيلي خوبه ها. اينكه سر كاراكترت كاملا واضح باشه و بدنش بحالت نصفه و نيمه يجورايي جالبه. من كه از همين حالتشم خوشم اومده. موفق باشي.
البته يه موضوعي هم هست كه همينجوري هم طرحت خيلي خوبه ها. اينكه سر كاراكترت كاملا واضح باشه و بدنش بحالت نصفه و نيمه يجورايي جالبه. من كه از همين حالتشم خوشم اومده. موفق باشي.