Adobe Photoshop 8.0 CS Final

Masih

Well-Known Member
من اين رو قبلا از يك جاي ديگه گرفته بودمش اما روي Windows ME عربي من اجرا نشد و گفت مشكل از نسخه ويندوز هست. كسي ميدونه روي چه ويندوزهايي اجرا ميشه؟ درضمن دست سالار هم درد نكنه. :)

saman_sweden

Active Member
Mammad PhOtOshOp گفت:
آقا اين همون ورژني است كه آقا سامان قولشو داده بودن؟
اين همون اصليش است؟

نه عزيز
اوني كه من در سايت دوستمان آقا مسيح Masih-Evanescence آپلود كرده ام حدود 300 مگا است و زيپ شده آن 159 مگا مي باشد منتطريم كه آقا مسيح لينك را درستش بكنه
از دست من كاري ساخته نيست من اوني كه قول داده بوده ام آپ لود كرده ام

Salar

Active Member
مسیح جان قبل عیدی یه حالی به ما بده...اون لینک رو درستش کن

ara

Member
به چه درد مي خوره كه درستش كنه ما كه تو ايران هستيم نميتونيم دانلودش كونيم 8O 150 MB
يعني مي تونيما ولي خيلي سرعت پايينه :cry: :cry:

Salar

Active Member
اونجا كه ميشه خريد...مگه چنده؟ اونجا كه كپي رايت نيست! ... بقوله يكي از دوستام جديدترين برنامه ها رو بقالي سر كوچشون مي فروشه...

Masih

Well-Known Member
به قول فرنگيها: Ladies and Gentelman :lol:

شرمنده! هركاري كردم نتونستم اون لينك رو درست كنم. فكر كنم بهتره يك فكر ديگه‌اي بكنيم. :(

Masih

Well-Known Member
salar گفت:
اونجا كه ميشه خريد...مگه چنده؟ اونجا كه كپي رايت نيست! ... بقوله يكي از دوستام جديدترين برنامه ها رو بقالي سر كوچشون مي فروشه...

راستش مساله قيمتش نيست! مساله اينه كه چون يك عده آهن‌فروش و بقال اومدن تو كار نرم‌افزار ايران براي همين ما هميشه 4-3 سال از زمان عقبيم! وقتي Photoshop 8.0 مياد ما اينجا تازه چشممون به جمال Photoshop 7.0 روشن ميشه! :evil:

mossi

Member
اين يك دمو 30 روزه است .

بيخود خودتان را عذاب ندهيد دانلود كنيد.

سامان جون خيلي كارت درسته.
يه حالي بده اگه دانلود اين نسخه‌ي اصلي اصلي كه هيچ مشكلي نداره آماده شد اگه مزاحمت نيست يك ميل به من بزن چون من بسكه هر روز اومدم توي اين تاپيك و خبر گرفتم كه مردم.

قبلا مرسي

mossi

Member
آقا من اينو كه اينجا ادرس داده دان كردم ، يك دمو 30 روزه بود .

رفتم تو اورنت اين را دانلود كردم.البته اونتو 60 تا فتوشاپ 8 هست . من شانسي اين را
Adobe Photoshop Cs Multilanguage V8-0 +Serial+Activation Bypass-Winiso
با اين فرض كه شايد آلماني است دان كردم. حدود 274 مگابايت است.
اين فقط انگليسي است . سريال آن اين است
1045 1756 0999 0999 3438 3575
. دقيقا سيدي فتوشاپ 8 است با همه مخلفات كه معمولا روي سي دي هست + adobe reader 6 و يه مقدار پلاگين .عالي كار ميكنه.آنها كه بيرون اند و سرعتشان بالاست ميتونند اين را دان كنند . خيلي سريع يكي دوساعته مياد پايين. با سرعت 90 كيلو بايت و بي وقفه دان ميشه. البته مثل همان قبليه 150 مگاييه
اين هم كراك براي اكتيو كردن دارد .

1045 1756 0999 0999 3438 3575
Adobe Photoshop Cs Multilanguage V8-0
+Serial+Activation Bypass-Winiso

جدیدترین ارسال ها

بالا