Adobe InDesign CS3 ME Fianl

arang

Member
این هم آخرین نسخه از برنامه قدرتمند صفحه آرایی شرکت آدوب.
البته نسخه‌ای که فارسی را هم ساپورت میکنه.
این وطری که من فهمیدم این نسخه نه آزمایشی هستش و نه دمو بلکه ورژن فاینال آن هستش البته من خودم دارم دانلودش میکنم و هنوز تموم نشده.
کلیک دکمه تشكر یادتون نره :lol::lol:

ID5MeBox.jpg

به دليل اينكه بعضي از مديران توي پيام خصوص به من اخطار دادن كه درج لينك خلاف مقررات مي باشد من لينكها رو پاك كردم هر كي خواست مي تونه به فروم خودم بياد يا در پيام خصوص درخواست كنن

آخرین ویرایش:

arang

Member
سلام و درود به همه عزیزان.
من برنامه رو دیشب دانلود کردم و تستش کردم. برنامه فول ورژن هستش و مثل ساعت کار میکنه و کی‌جن اون هم درسته و میتونید از لینک‌های زیر با برنامه‌های مدیریت دانلود با قابلیت Resume دریافتش کنید. برنامه تغییرات زیادی کرده من یه عکس از برنامه هم میزارم تا محیطش رو ببینید. تغییراتش رو هم سعی میکنم تا چند ساعت دیگه براتون بزارم.
حجمش 513 مگ

اينم يه عكس از داخل برنامه
کد:
http://i15.tinypic.com/662z66u.jpg

دوست عزيزي كه به من پيام خصوصي دادي در جواب شما بايد بگم هيچ مشكلي نداره

به دليل اينكه بعضي از مديران توي پيام خصوص به من اخطار دادن كه درج لينك خلاف مقررات مي باشد من لينكها رو پاك كردم هر كي خواست مي تونه به فروم خودم بياد يا در پيام خصوص درخواست كن

آخرین ویرایش:
شما مطمئنی این نسخه ME هستش
نسخه ME وقتی باز بشه اون بالای صفحه میزنه indesign CS3 ME
میشه یه عکس از منوی باز شده type بذارید
تو اون نوار سمت چپ یه دکمه T هست. روی اون اگر کلیک کنید برای نسخه ME چهار تا گزینه باید باشه که یکیش یه T هست که زیرش یه فلش هست که نوک فلش به سمت چپه (منظور نوشتن راست به چپ)
به نظر میرسه این عکسی که شما گذاشتی مال نسخه ME نیست

arang

Member
شما مطمئنی این نسخه ME هستش
نسخه ME وقتی باز بشه اون بالای صفحه میزنه indesign CS3 ME
میشه یه عکس از منوی باز شده type بذارید
تو اون نوار سمت چپ یه دکمه T هست. روی اون اگر کلیک کنید برای نسخه ME چهار تا گزینه باید باشه که یکیش یه T هست که زیرش یه فلش هست که نوک فلش به سمت چپه (منظور نوشتن راست به چپ)
به نظر میرسه این عکسی که شما گذاشتی مال نسخه ME نیست

سلام به همگي

جناب amirabbas_p30magazine خان يعني ميخواي بگي من دروغ ميگم داداش براي اين كه خيالت راحت بشه بفرما اينم عكس

اين عكس اوني كه شما ميخواي

4mk34w8.jpg

اين عكس اسپلش

52ve7gk.jpg

arang

Member
سلام دوستان

دوستاني كه نياز به اين نرم افزار دارند ولي براشون مقدور نيست كه دانلودش كنن ميتنونن با من تماس بگيرن تا براشون پست كنم با تشكر آرنگ

جناب amirabbas_p30magazine خان يعني ميخواي بگي من دروغ ميگم داداش براي اين كه خيالت راحت بشه بفرما اينم عكس

من کی گفتم شما دروغ می گی ;)
آخه وقتی این جور نرم افزار ها منتشر میشه همراهش کلی نسخه fake هم منتشر میشه و با این سرعت کم اینترنت خیلی سخته که بخوای یه نرم افزار رو دانلود کنی بعد بفهمی که یا trial هست و یا نسخه اصلی نیست
الان که شما خودت دانلود کردی و عکس هم گذاشتی مطمئن شدم

P.A.Y.T.O.N

Active Member
آرنگ جان تو لينك تو رپيد نداري؟؟؟ به اين اگوشير زياد اعتباري نيست... البته غير از اون لينك قبليا....

arang

Member
آرنگ جان تو لينك تو رپيد نداري؟؟؟ به اين اگوشير زياد اعتباري نيست... البته غير از اون لينك قبليا....

سلام
P.A.Y.T.O.N عزيز به نظر من اين سايت خيلي بهتر از راپيده حداقل خوبي كه داره ريزوم داره براي دانلود

سلام دوستان

دوستاني كه نياز به اين نرم افزار دارند ولي براشون مقدور نيست كه دانلودش كنن ميتنونن با من تماس بگيرن تا براشون پست كنم با تشكر آرنگ

P.A.Y.T.O.N جون اگه ميخواي برات بفرستم - اگه خواستي فقط يه ندا بده يكي دوتا از بچه ها خواستن اگه شما هم ميخواي بگو تا زودتر برات پست كنم :wink:

موفق باشي

payman3

New Member
آرنگ عزيز اگه اشتباه نكنم تو يه فروم ديگه اين پست رو دادم البته زير پست شما
براي من بعد از اجرا تو صفحه اول هنگ ميكنه
چرا ؟

arang

Member
سلام پيمان جان

پيمان جان من متوجه نشدم چي هنگ ميكنه فروم يا اينديزاين

arang

Member
سلام؛
نسخه Me​ مربوط به فتوشاپ و ... هنوز بيرون نيومده؟

سلام
دوست عزيز me فتوشاپ اومده ولي فول ورژن نيست به خاطر همين لينكاشو نذاشتم ولي با پچ درست ميشه اگه خواستي توي پيام خصوصي بگو تا بهت بدم

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا