Adobe InDesign 3.0

Peyman-Pop

Active Member
[align=center:583d10632a]
indesignbox.gif
[/align:583d10632a]

توضیحات :

All-new Adobe® InDesign® CS software takes page design to a new level, combining extraordinary production power and creative freedom with innovative cross-media support. Through its tight integration with Adobe Photoshop®, Illustrator®, and Acrobat® software, this essential upgrade from InDesign 2.0 helps you produce pages quickly and output them reliably.

دریافت برنامه :

کد:
http://download.adobe.com/pub/adobe/magic/indesign/win/3.x/idcstryENG.exe

شاد باشید :wink:

پیمان

a Truth Seeking

Active Member
اينطور كه از توضيحات بر مي ياد بايد نرم افزار قوي اي باشه.فقط يه سوال دارم : من درست نفهميدم چه جور صفحه اي مي سازه.
حجم : 93 مگابايت.

mossi

Member
مثل كوارك اكسپرس است .

براي ساخت بروشور و كاتالوگ كار ميره .

rahmani

Member
با سلام. من با اجازه‌ي دوستان توضيحاتي را در اين مورد مي‌نويسم.

اين نرم افزار اختصاصا براي نشر ساخته شده و جايگزيني مناسب و البته پر قدرت‌تر براي pagemaker است. با آنكه حدود 4 سال است كه توليد شده ولي از نسخه‌ي 1.5 آن هميشه در صدر نرم‌افزارهاي نشر است و توانسته حتي جاي كوارك اكسپرس را هم بگيرد.
هماهنگي كامل با ساير نرم افزارهاي ادوب از ديگر امتيازات آن محسوب مي‌شود. توانايي ايمپرت فايلهاي فتوشاپ و ايلاستريتور را بطور مستقيم داراست.
هنوز با فارسي نويسهاي متداول ناهماهنگ است ولي نسخه‌هاي ام اي آن بطور مستقيم مي‌توانند فارسي و عربي تايپ كنند. در حال حاضر تنها نرم افزار نشر است كه فونتهاي opentype را پشتيباني مي‌كند.

جدیدترین ارسال ها

بالا