Adobe Flash Professional CC v13 رو دانلود کنید + حذفیات این ورژن

spryboy

کاربر فعال
سلام به همه دوستان

نسخه ی جدید فلش رو میتونید از اینجــــــــــا دانلود کنید
...............................................................................
ویژگیهای حذف شده از این ورژن:

AS1 & AS2
TLF
Motion Editor
Bandwidth Profiler ------> بجاش باید از Adobe Scout استفاده کنید
Simulate Download

فقط روی سیستم های 64 بیتی نصب میشه

اینها رو یادآوری کردم تا یک وقت بیخودی دانلود نکنید
................................................................................

برای دیدن ویژگیهای جدید اینجــــــــــــــا رو ببینید

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
خدا عمرش بده این اکشن 1 و 2 را برداشت . الکی حجم برنامه را خورده بود .

راستی این ورژن جدید tollkit for craeteJS میتونه اکشن 3 را کامل به جاوا اسکریپت تبدیل کنه؟

benyamin_pc

Well-Known Member

راستی این ورژن جدید tollkit for craeteJS میتونه اکشن 3 را کامل به جاوا اسکریپت تبدیل کنه؟

توی cs6 هم میشد -البته کاملشو تست نکردم اما به نظر میاد این cc با cs6 update2 زیاد فرقی نداره , البته باید نصبش کرد دقیق تر دید

benyamin_pc

Well-Known Member
الان نصبش کردم , توصیه میکنم کسی الکی دانلود و نصبش نکنه این فقط یک نسخه آزمایشیه و خیلی از ماژول هاش کلا نیستن! فعلا بهترین و استیبل ترین ورژن فلش cs6 update 2 هست

آخرین ویرایش:

spryboy

کاربر فعال
ضمن تشکر از شما .بد نیست در کنار ویژگی های جدید فلش CC به خصوصیات جدیدا افزوده شده در نسخه AIR 3.8 هم نگاهی بیاندازی
گذشته از ویژگیهای جدید، هدف اصلی من از این تاپیک، مطرح کردن موارد حذف شده بود. این موارد، تقریبا هیچ جا مطرح نشدن و فقط به شکل پراکنده در هلپ فلش قرار دارند. از اونجایی که خیلی از کاربرهای ایرانی هنوز با این قابلیت ها سرو کار دارند، گفتم اگر فلش CC با نوع کارشون و امکاناتشون متناسب نیست، با این وضعیت اینترنتی که ما داریم، دیگه نروند 1 گیگ دانلود کنند و بعد نتونن استفاده کنند. چند مورد حذف شده ی دیگه هم هست که خیلی مهم نیست و مربوط میشه به تنظیمات خود فلش و کاربرهای فلکس.

موافقم.
بین قابلیتهایی که حذف کردن، من فقط یک کم برای TLF عزادارم.

نــه،
CraeteJS، اکشن اسکریپت رو ساپورت نمیکنه و به طور کامل کدهای AS رو نادیده میگیره.

توی این صفحه قابلیت های Toolkit for CreateJS بطور کلی مرور شده:
http://www.adobe.com/devnet/createjs/articles/using-flash-pro-toolkit-createjs.html

اگر خواستید، آخرین ورژن رو میتونید از لینک زیر برای فلش CS6 دانلود کنید. این همون ورژنیه که توی فلش CC هم نصب شده.
http://download.macromedia.com/pub/flashpro/ToolkitForCreateJS/1_2/Toolkit_for_CreateJS_v1_2.zxp

الان نصبش کردم , توصیه میکنم کسی الکی دانلود و نصبش نکنه این فقط یک نسخه آزمایشیه و خیلی از ماژول هاش کلا نیستن! فعلا بهترین و استیبل ترین ورژن فلش cs6 update 2 هست
دوست عزیز، این نسخه ی نهایی فلش CCـــه، ادوبی 18 ژوئن، رسما نسخه ی CC نرم افزارهاش رو عرضه کرد. برنامه های دیگه هم منتشر شدن و از خیلی سایتها میتونید دانلود کنید. من فقط یکی از لینکها که دم دستم بود رو قرار دادم. میتونید برید از سایتهای دیگه دانلود کنید. به هر حال مطمئن باشید که این نسخه، نسخه ی نهاییه. بگذریم، مشکل شما بعد از نصب چی بود؟ کدوم ماژول هاش کلا نیستن!؟

benyamin_pc

Well-Known Member
دوست عزیز، این نسخه ی نهایی فلش CCـــه، ادوبی 18 ژوئن، رسما نسخه ی CC نرم افزارهاش رو عرضه کرد. برنامه های دیگه هم منتشر شدن و از خیلی سایتها میتونید دانلود کنید. من فقط یکی از لینکها که دم دستم بود رو قرار دادم. میتونید برید از سایتهای دیگه دانلود کنید. به هر حال مطمئن باشید که این نسخه، نسخه ی نهاییه. بگذریم، مشکل شما بعد از نصب چی بود؟ کدوم ماژول هاش کلا نیستن!؟
بعضی وقتها کمپانی ها یه نسخه های میانی برای یک گذار به یک نسخه میدن , این بیشتر شبیه همچین چیزیه تا یه نسخه کامل و نهائی از ورژن بعدیه فلش , بیشتر به نظر میاد زیر ساختاس که تغییر کرده
tlf
bone
اکثر تنظیمات پنجره preferences
code wizard
deco tools
motion editor !
common library
Simulate Download
--------
tlf با کامپوننت شاید بشه توش استفاده کرد اما کلا به نظر نمیاد نسخه کاملی باشه و بدون بالائی ها بمونه ...

آخرین ویرایش:

spryboy

کاربر فعال
دوست عزیز، شما یک بار دیگه عنوان تاپیک، اولین پست و اولین بند پست قبلی من رو ببینید. کاملا مشخصه که هدف و تاکید من روی ویژگیهای حذف شده ی فلشه و از در یادآوری این حذفیات وارد شدم. از طرفی ویژگیهای جدید برای خیلی از ما کاملا قابل توجه و با ارزشه، و البته کسی هم مانع استفاده ی ما از نسخه های فعلی مون نمیشه. چیزی که روشنه اینه که من دارم میگم، نسخه ی جدید با ویژگیهای جدید وجود داره اما دلایلی هم برای بعضیا وجود داره که ممکنه نخوان این نسخه رو دانلود کنند. من باز هم تاکید میکنم این یک نسخه ی آزمایشی یا ناپایدار نیست و نسخه ایه که رسما عرضه شده. کل فلش از اساس دوباره کدنویسی شده و از اونجایی که اولویت فعلی ادوبی، گیم و HTML هست، توی کدنویسی مجدد، جهت حرکت فلش به این سمت بوده. من امیدوارم بخش های حذف شده به دلیل کمبود وقت بوده باشه و توی آپدیتهای بعدی دوباره اضافه بشن. هرچند که خیلیاشون بی استفاده بودن. ادوبی توی همایش MAX اعلام کرد که تمرکز ادوبی برای آپدیت بعدی فلش CC روی ابزارهای طراحی، انیمیشن سازی و HTML/Canvas خواهد بود. پس میشه امیدوار بود که که بعضی از ابزارها دوباره به فلش برگردن یا با ابزارهای جدید جایگزین بشن اما مطمئنا خیلی از حذفیات دیگه هیچ وقت بر نخواهند گشت.
در کل این نسخه از فلش برای بعضی کاربردها، مخصوصا گیم، بهترین نسخه هست و بسته به کاری که با فلش انجام میدید میتونه کارآمد باشه. در واقع شما دارید همون حرف من رو میزنید اما با کمی تندروی و این نسخه رو یک نسخه ی آزمایشی و ناپایدار معرفی کردید که البته این طور نیست.

دوستانی که میخوان حذفیات فلش رو کامل بررسی کنند، از اینجــــــــا PDFـــه هلپ فلش رو دانلود کنید و کلمه ی deprecated رو داخلش سرچ کنید. حذفیات ریز و درشت زیادی وجود داره که بسته به مورد استفاده شما از فلش، ممکنه روی کارتون تاثیر منفی بذاره.

موفق باشید

والسلام

benyamin_pc

Well-Known Member
بنده هم همینو گفتم که تغییرات توی زیربناست , همون طور که ادوب گفته ریدیزاین , و این خیلی مهمه , اما همونطور که گفتم این مثل یک نسخه میانیه که از فرصت یا هرچی اسمشو بذارین میشه گفت ناقصه و همین طور که گفتم اینجور نمیمونه ....

spryboy

کاربر فعال
این پستتون بد جوریه. هر کسی بخونه فکر میکنه لینک دانلودی که من گذاشتم یک فلش ناقصه و چیزهایی که قراره فلش cc داشته باشه رو نداره. اونجایی که من پرسیدم " کدوم ماژول هاش کلا نیستن!؟"، خودم هم همین برداشت رو کردم. درست مشخص نیست که منظورتون در مقایسه با نسخه های قبلی فلشه.

البته پست قبلیم ربطی به این موضوع نداره. اون پست رو زدم چون شما توجه نکرده بودید که خود من اساسا این تاپیک رو برای هشدار درباره ویژگیهای حذف شده ایجاد کردم.

بنده هم همینو گفتم که تغییرات توی زیربناست , همون طور که ادوب گفته ریدیزاین , و این خیلی مهمه , اما همونطور که گفتم این مثل یک نسخه میانیه که از فرصت یا هرچی اسمشو بذارین میشه گفت ناقصه و همین طور که گفتم اینجور نمیمونه ....
... و البته از ویژگیهای جدید غافل نشیم.

splinter cell

Well-Known Member

این cs6 update 2 رو از کجا میشه گیر آورد؟ با cs6 update فرق داره؟ لینک دانلود رو کسی از دوستان داره؟

spryboy

کاربر فعال
این cs6 update 2 رو از کجا میشه گیر آورد؟ با cs6 update فرق داره؟ لینک دانلود رو کسی از دوستان داره؟

دوست عزیز، ادوبی دوتا آپدیت برای فلش CS6 ارائه کرد. اگر شما هر دو رو نصب کرده باشید، ورژن فلشتون باید 12.0.2.529 باشه. بعد از آپدیت کردن، خروجی برای فلش پلیر 11.4 و ایر 3.4 اضافه میشه، تعدادی باگ برطرف میشه و پشتیبانی از iOS بهتر میشه.

این هم لینک اصلی دانلودش (با حجم 756 مگابایت): http://download.macromedia.com/pub/flash/updates/cs6/win/Adobe_Flash_Professional_CS6_Update_2.zip

yaa110

کاربر فعال
متاسفانه این نسخه فلش tlf نداره و از RTL پشتیبانی نمیکنه .... موندم چرا این ادوبی گاهی پسرفت میکنه؟؟؟

تو سایت ادوبی گفتن که شاید یه کامپوننت RTL به جای TLF اضافه بشه که البته قطعی نیست ...

آخرین ویرایش:
گزینه های copy motion as actionscript 3 و گزینه ی مهمتر از اون یعنی PUBLISH EXE نیستش در FLASH CC .. یعنی واقعا گزینه ی PUBLISH EXE رو حذف کردن !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

unlimitedyooni

New Member
دوست من چرا زود قضاوت میکنی؟؟؟؟ publish exe وجود داره حتی بهتر از قبل شده ، کافیه air for desktop را انتخاب کنی و تو air setting نوع windows installer را برا پروژت انتخاب کنی ، به همین راحتی

aliamel

کاربر فعال
دوست من چرا زود قضاوت میکنی؟؟؟؟ publish exe وجود داره حتی بهتر از قبل شده ، کافیه air for desktop را انتخاب کنی و تو air setting نوع windows installer را برا پروژت انتخاب کنی ، به همین راحتی

دوست گرامی منظور دوستان فایل خروجی با پسوند exe هست که در نسخه های قبلی فلش موجود بوده . ضمنا موردی رو که شما می فرمایید زمانی است که فایلی که داریم روش کار می کنیم air باشه که حتی در این صورت باز هم خروجی exe به شما نخواهد داد(بین خروجی EXE و اپلیکیشن تمایز قائل بشید)

آخرین ویرایش:

hamy69

New Member
سلام دوستان از چند نسخه قبل Fscommand که همون flash system command که به زبان ساده command prompt فلش بود برداشته شده که یعنی برای اجرا یک برنامه با دستور ساده fscommand("exec","test.bat"); باید دست به دامن ایر و نگاتیو های اون بشید که هم کار نمیکنه هم خیلی پیچیده و بیخودند در یک کلام هر چی فلش با ادوب پیش بیشتر از قابلیت های جالب و قدرت مند فلش که شرکت ماکرومدیابه اون داده بود کاسته و بجاش یه مشت ایراد و ناسازگاری و ناهمگونی روی سیتستمهای مختلف رو تحویل میده. از من که بپرسی میگم فلش 8 یا فلش cs5.5 از همه بهتر بودن

سلام دوستان از چند نسخه قبل Fscommand که همون flash system command که به زبان ساده command prompt فلش بود برداشته شده که یعنی برای اجرا یک برنامه با دستور ساده fscommand("exec","test.bat"); باید دست به دامن ایر و نگاتیو های اون بشید که هم کار نمیکنه هم خیلی پیچیده و بیخودند در یک کلام هر چی فلش با ادوب پیش بیشتر از قابلیت های جالب و قدرت مند فلش که شرکت ماکرومدیابه اون داده بود کاسته و بجاش یه مشت ایراد و ناسازگاری و ناهمگونی روی سیتستمهای مختلف رو تحویل میده. از من که بپرسی میگم فلش 8 یا فلش cs5.5 از همه بهتر بودن

من با فلش نسخه های 5 ، 5.5 و 6 کار کردم انصافاً اینو درست گفتی 5.5 خیلی بهتره و ایرادات بی مورد نداره. این 5 و 6 پدر منو درآورد. پس نتیجه میگیریم نسخه های بالاتر یک برنامه همیشه بهتر از نسخه های قبلی آن نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا