Access 2003 و ارتباط با VB6

AliHSlc

Member
سلام به همه ی عزیزان و نازنینان این اتجمن....

عارضم به حضور انبرتون که... یه مشکلی برام پیش اومده فجیح...

می خواستم ببینم میشه بانک اکسسی رو که با اکسس 2003 یا 2000 ساخته شده رو ازش توی وی-بی 6 استفاده کرد یا نه....
اگر نه که هیچی... ولی اگر میشه.... لطف کنید بفرمایید چطوری....

والا من که هرچی تلاش کردم... با ADO و Data Control به جایی نرسیدم... همش Error میده.... ولی بانکهای اکسس 97 رو به راحتی قبول می کنه.... آخه اگه اکسس 97 داشتم یه چیزی... ولی اونو هم ندارم...
ترو خدا یه راهنمایی کنید..بدجوری کارم گیره

night11

Member
بله با اکسس 2003 میشه . مشکل کجاست ؟ چه خطایی دریافت می کنید ؟
شی Ado رو اضافه کردید به رفرنس ؟

nima_dir

Active Member
سلام دوست عزيز
احتمالا شما provider اشتباهي انتخاب ميكنيد
jet 4 رو انتخاب كن و بعد دستور سكلت رو هم بدرستي بنويس بايد كار كنه
اگر اروري كه دريافت ميكنيد رو بنويسيد خيلي راحت تر ميشه نظر داد

AliHSlc

Member
دوستان عزیز ممنون.... ولی یه راهی پیدا کردم که میشه اکسس 2003 رو به فرمت اکسس 97 تبدیل کرد... کارم راه افتاد....

نیما جان دستت درد نکنه.... jet 4 رو که انتخاب کردم درست شد.... من همیشه نسخه قدیمی ترش رو انتخاب می کردم... فکر کنم 3.51 رو انتخاب می کردم و error میداد...

یه سوال دیگه هم پیش اومده... که فکر نکنم تاپیک جدید لازم باشه.. همینجا مینویسیم!

وقتی با Data Control به دیتا اکسس متص میشم و از متد Add New یه رکورد جدید ایجاد می کنم... نمیشه Cancel ش کرد... وحتی اگر پنجره بر ببندم اون رکورد به صورت خودکار ذخیره میشه...
سوا من اینجاست که آیا باید اون رکورد رو با متد delete به صورت دستی پاک کرد ؟ یا راه دیگه ای هم هست ؟

بوسلیه ی شرط گذاشتن که این کار مقدور نیست... چون در هر صورت بعد از Add new حتی اگر هیچ داده ای هم داخل فیلدها وارد نشده باشه ذخیره میشه... احتمالا update خودبه خود فراخونی میشه....

اگر من 50 بار پنجره ورود اطلاعات رو باز کنم و ببندم 50 تا رکورد خالی برام ایجاد می کنه...

MnavidM

Active Member
سلام.

علی جان ، هیچ وقت از Jet 3 استفاده نکن ، که هیچی مثل اون مضر نیست :wink:

از همون Jet 4 استفاده کنی ، همه جا جواب میده ، برای من که این طوری بوده.

در مورد Add new ، جرا اون رو در دکمه ثبت فرمت قرار نمیدی ؟

اون وقت فقط وقتی رکورد ثبت میشه ، که فرد اطلاعات رو وارد کرده و می خواید ثبت رو بزنه.

نوید.

جدیدترین ارسال ها

بالا