A4

vahid1352

Active Member
باسلام خدمت اساتید ودوستان محترم
من یک فرم در اندازه A4 طراحی کردم ومی خوام اینو توی پروژه وارد کنم فرمت این فرم jpg هست که در اون جاهای خالی توسط کاربر پر میشه وبعد چاپ
مشکل من اندازه صفحه هست که چجوری این A4رو وارد پروژه کنم دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند
ممنون

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
خب کوپیکترش کنید حتما که نباید اندازه a4 باشه تا کاربر جاهای خالی رو پر کنه شما همون رو به اندازه کوپیکتر در بیارید و موقع پرینت هم به همون اندازه a4 پرینت بگیرید البته نمیدونم به چه روشی میخوایید پرینت بگیرید ولی من خودم که همیشه از html برای پرینت

استفاده میکنم که اول فرم رو طراحی میکنم و موقع پرینت متغییر های مربوطه رو با کد های html اضافه و پرینت نهایی رو میگیرم که نمونه های زیادی هم توی انجمن هست از جمله نمونه خوب جواد جان

vahid1352

Active Member
با تشکر از استاد عزیز
بزارید سوالمو اینجوری مطرح کنم
فرم طرح شده من یک عکس در سایز a4 واطلاعات در نقاط مختلف این عکس باید وارد بشن
حالا چجوری اینو در Browser وارد کنم
ممنون

vahid1352

Active Member
با سلام
سروران گرامی حالا چون ما اماتوریم نباید به ما کمک کنید؟

محمدمهدی

Well-Known Member
عزیزم آقا محمود جواب شما رو کاملا داده. شما دقت نکردین احتمالا.
اول اینکه اون نمونه ای که گفتن رو جستجو و بررسی کردین؟ (دقیقا پاسخ شما توی این انجمن بارها ساخته شده)
دوم اینکه وارد کردن عکس توی Browser در وحله ی اول ربطی به ام ام بی نداره و شما باید Html بدونید.

البته همون راهکاری که آقا محمود گفتن هم میشه که من خودم از اون استفاده می کردم قبلا چون استفاده از HTML یه نوار آدرس هم پایین پرینت میندازه.
یعنی شما فرمتون رو ابتدا کوچیک کنید یا اصلا تغییر بدین تا کاربر اطلاعاتش رو وارد کنه بعد با اون اطلاعات، توی یه صفحه ی بزرگتر و با همون تصویر بزرگ A4 خودتون با چند آبجکت Text ترکیب کنید و دستور پرینت از کل صفحه رو بدین.

جدیدترین ارسال ها

بالا