LonelyCharlie
Member
این هم یکی از آخرین کارهایی که در سال 1388 زدم. این کار استایل معماری نداره و بیشتر نزدیک به یک کار هنری هست ، در توضیحات پایین یه چیزایی نوشتم تا متوجه بشید.در این کار بیشتر سعی شده تاثیر رنگ بندی و تعریف استایل به نمایش گذاشته بشه.
در ضمن برای آپلود مجبور شدم فرمتش رو عوض کنم و کیفیتش رو بیارم پایین !
نام : A Green Room
نرم افزارها : 3ds Max , Vray , Ps
زمان رندر : 30 دقیقه { فایل نهایی با کیفیت و رزولیشن تقریباً بالا که به دلیل حجم بالا قادر به آپلود نیستم ! )
توضیحات : نمونه ای از تاثیر رنگ پردازی در اجسام و نمایش پرتو رنگها در یک اتاق . در این کار سعی شده یک استایل برای کار تعریف بشه و رنگ بندی اتاق بر مبنای یک کد رنگ انجام بشه. احساسی که این اتاق منتقل میکنه آرامش ، اطمینان و قدرت هست که قسمت هایی از منفعت های رنگ بندی سبز در معماری داخلی هست.
منتظر نظرات سازنده شما هستم ، موفق باشید
در ضمن برای آپلود مجبور شدم فرمتش رو عوض کنم و کیفیتش رو بیارم پایین !
* -- توضیحات --- *
نام : A Green Room
نرم افزارها : 3ds Max , Vray , Ps
زمان رندر : 30 دقیقه { فایل نهایی با کیفیت و رزولیشن تقریباً بالا که به دلیل حجم بالا قادر به آپلود نیستم ! )
توضیحات : نمونه ای از تاثیر رنگ پردازی در اجسام و نمایش پرتو رنگها در یک اتاق . در این کار سعی شده یک استایل برای کار تعریف بشه و رنگ بندی اتاق بر مبنای یک کد رنگ انجام بشه. احساسی که این اتاق منتقل میکنه آرامش ، اطمینان و قدرت هست که قسمت هایی از منفعت های رنگ بندی سبز در معماری داخلی هست.
منتظر نظرات سازنده شما هستم ، موفق باشید