A Green Room - A Green Day !

این هم یکی از آخرین کارهایی که در سال 1388 زدم. این کار استایل معماری نداره و بیشتر نزدیک به یک کار هنری هست ، در توضیحات پایین یه چیزایی نوشتم تا متوجه بشید.در این کار بیشتر سعی شده تاثیر رنگ بندی و تعریف استایل به نمایش گذاشته بشه.
در ضمن برای آپلود مجبور شدم فرمتش رو عوض کنم و کیفیتش رو بیارم پایین ! :cry:

* -- توضیحات --- *

نام : A Green Room

نرم افزارها : 3ds Max , Vray , Ps

زمان رندر : 30 دقیقه { فایل نهایی با کیفیت و رزولیشن تقریباً بالا که به دلیل حجم بالا قادر به آپلود نیستم ! )

توضیحات : نمونه ای از تاثیر رنگ پردازی در اجسام و نمایش پرتو رنگها در یک اتاق . در این کار سعی شده یک استایل برای کار تعریف بشه و رنگ بندی اتاق بر مبنای یک کد رنگ انجام بشه. احساسی که این اتاق منتقل میکنه آرامش ، اطمینان و قدرت هست که قسمت هایی از منفعت های رنگ بندی سبز در معماری داخلی هست.

منتظر نظرات سازنده شما هستم ، موفق باشید

پیوست ها

• 421510_1274067641_large.jpg
    421510_1274067641_large.jpg
    282 کیلوبایت · بازدیدها: 63

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوست عزیز :) بهت تبریک میگم واقعا کار قشنگی شده :oops: فقط فکر میکنم Bump کف برعکس البته ببخشید که فضولی کردم :rose: موفق باشید

hmv-ray

Member
سلام
به افتخار همه مکس بازا :rose:
من عاشق فضاهاییم که با تونالیته یه رنگ کار میشن
اشکالات کارم خودت بهتر میدونی
خسته نباشی

kamifa1986

Well-Known Member
اگه منظور فقط نظرسنجي در مورد رنگبنديه بايد بگم جالبه. اما از لحاظ متريال، كل كار خيلي جاي كار داره. موفق باشي

کار خوبیه.
علاوه بر ایراداتی که دوستان گرفتن به نظر من متریال شیشه خوب نشده.

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
چه اتاق آرامش بخشی
کار قشنگی شده فقط سمت راست کارت خیلی خلوت شده و بیشتر آبجکتا سمت چپ کار هسن این یکم تعادل رو از بین می بره البته گفتی از نظر معماری روش کا رنکردی هدفت رنگ و نور بوده
نور پردازیش هم خیلی جالب شده و اینکه سبزه عالیه
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا