836 مگابایت شد 6 مگابایت !

30min

Banned
سلام .
راستش من با Snagit یک فیلم در حالت FullFrame و سایز 1024*768 گرفتم حدود یک دقیقه و چهار ثانیه !
حجمش شد 836 مگابایت ! :shock:
بعد با Winrar که فشرده کردم شد 6 مگابایت .
دوباره یکی از فیلم های Digital tutors رو که 19 مگابایت بود فشرده کردم شد 15 مگابایت !
چرا اولی اینقدر کم شد ولی دومی 4 مگابایت کم شد ؟
فرمت فیلمی که گرفتم Avi و فرمت فیلم DigitalTutors فرمت Mov بود .
اگر من بخوام یک فیلم بگیرم که حجمش کم باشه مدتش زیاد باشه و کیفیتش هم مناسب باشه باید چه کنم ؟
یعنی چیزی مشابه آموزش های کمپانی های متبر که سایز تمام صفحه ندارن اما کیفیت مناسبی داره فیلم هاشون و فیلمی که حدود 10 دقیقه هست در حدود 19-20 مگ میشه .
توضیح بدید هر چه سریعتر ! :wink:

sharktech

کاربر فعال
بهترین فرمت برای فیلم های آموزشی flv هست پس شما هم فیلم های خودتون رو با این فرمت فشرده کنین.

در مورد اون فایلی که حجمش اینقدر کم شده باید بگم که حتما شما بدون انکودر اون فیلم رو خروجی گرفتین ( none ).

بهتره که یا یه برنامه انکودر نصب کنین یا برنامه divx.

the_king

مدیرکل انجمن
سلام .
راستش من با Snagit یک فیلم در حالت FullFrame و سایز 1024*768 گرفتم حدود یک دقیقه و چهار ثانیه !
حجمش شد 836 مگابایت ! :shock:
بعد با Winrar که فشرده کردم شد 6 مگابایت .
دوباره یکی از فیلم های Digital tutors رو که 19 مگابایت بود فشرده کردم شد 15 مگابایت !
چرا اولی اینقدر کم شد ولی دومی 4 مگابایت کم شد ؟
فرمت فیلمی که گرفتم Avi و فرمت فیلم DigitalTutors فرمت Mov بود .
اگر من بخوام یک فیلم بگیرم که حجمش کم باشه مدتش زیاد باشه و کیفیتش هم مناسب باشه باید چه کنم ؟
یعنی چیزی مشابه آموزش های کمپانی های متبر که سایز تمام صفحه ندارن اما کیفیت مناسبی داره فیلم هاشون و فیلمی که حدود 10 دقیقه هست در حدود 19-20 مگ میشه .
توضیح بدید هر چه سریعتر ! :wink:

هر چی فرمت اولیه انتخابی تون فشرده سازی قوی تری داشته باشه، فشرده ساز های ثانویه (مثل WinRar) تاثیر
کمتری خواهند داشت. چون فایل avi رو بصورت غیر فشرده (یا با فشرده سازی کم) ذخیره کرده بودید،
WinRar توانایی مانور بیشتری رو داشته، ولی چون فایل mov بصورت فشرده ذخیره میشه، برای فشرده شدن مجدد
توسط WinRar جای مانور زیادی باقی نمی مونه.

فرمت فایل avi یک شیوه فشرده سازی ثابت و مشخصی نداره چون یک محفظه چند رسانه ای است که ممکنه
به شیوه های مختلفی فشرده شده باشه، یعنی بر خلاف فرمت فایل هایی مثل mpg یا wmv
دست سازنده فایل رو در انتخاب شیوه فشرده سازی و میزان فشرده سازی کاملا باز می ذاره.
می توانید از یک ویدئو چند دقیقه ای یک فایل avi خیلی فشرده چند صد کیلوبایتی با کیفیت خیلی پایین و یا
یک فایل avi بدون فشرده سازی چند گیگابایتی با کیفیت بسیار بالا بسازید. بستگی داره که از چه Encoder ای
استفاده کنید.

به همین جهت بایستی Encoder مورد علاقه تون رو روی سیستم نصب کنید و در هنگام ذخیره کردن فایل avi
اون Encoder رو با تنظیمات اش انتخاب کنید. صد ها و بلکه هزاران Encoder وجود دارند که فرمت avi می تونه
ازشون استفاده کنه و هنگام پخش شدن فایل avi هم به Decoder مربوطه نیاز دارید.

به همین جهت باید Encoder ای رو انتخاب کنید که شناخته شده و مرسوم باشه تا بقیه در مشاهده کردن
فایل با مشکل فقدان Decoder مواجه نشوند. توی اینترنت اگه عبارت codec رو جستجو کنید، مجموعه های
زیادی از Encoder/Decoder ها را خواهید یافت.

جدیدترین ارسال ها

بالا