سلام برای ساخت این کار 10000 هزار دلار نوکیا شیتیل داد :shock: :cool:
M MEGA WAVE Active Member Oct 25, 2008 #3 قشنگه < همه چیزش مرتبه فقط من با رنگ سبز نوشته بالایی نمیتونم کنار بیام < نمره ات :
Mehdi_Naissipour کاربر VIP Oct 25, 2008 #5 به نظر من باید بخاطر نوشتن نوکیا با اون رنگ سبز و دراپ شادوی زیرش و زشت نشون دادن برند نوکیا، 100000 دلار ازت غرامت میگرفت. ولی جدا از شوخی و اون عنوان بدرنگ! کار خوبی شده. نمره ی شما : 6 از 10 موفق باشی دوست من.
به نظر من باید بخاطر نوشتن نوکیا با اون رنگ سبز و دراپ شادوی زیرش و زشت نشون دادن برند نوکیا، 100000 دلار ازت غرامت میگرفت. ولی جدا از شوخی و اون عنوان بدرنگ! کار خوبی شده. نمره ی شما : 6 از 10 موفق باشی دوست من.
Erfan Active Member Oct 25, 2008 #7 کار قشنگی شده .... منم با رنگ سبز نوشته نوکیه مخالفم ... اگر از رنگ های روشن مثل سفید یا استخونی استفاده میکردی خیلی بهتر میشد. موفق باشید. عرفان
کار قشنگی شده .... منم با رنگ سبز نوشته نوکیه مخالفم ... اگر از رنگ های روشن مثل سفید یا استخونی استفاده میکردی خیلی بهتر میشد. موفق باشید. عرفان
[SOBHAN] Active Member Oct 25, 2008 #8 قشنگ شده ، خسته نباشید اون سایه های دور ستاره خوب در نیومده . موفق باشید محمد حسین
AKdesign Member Oct 25, 2008 #9 بكگراند طرح خوب شده ولي خود گوشي نوكيا از همه بهتره در ضمن يه چيزي بد شده كه نميگم چيه چون همه گفتن (رنگ سبز) ميدونم انقدر رنگ سبز رو گفتن كه الان اين شكلي شدي موفق باشي
بكگراند طرح خوب شده ولي خود گوشي نوكيا از همه بهتره در ضمن يه چيزي بد شده كه نميگم چيه چون همه گفتن (رنگ سبز) ميدونم انقدر رنگ سبز رو گفتن كه الان اين شكلي شدي موفق باشي