500 پست تخصصي=يك عدد دومين رايگان(.com .net .org)

iranhostdomain

New Member
مژده! مژده !
:wink: :wink: :wink:
براي مدت محدود به دوستاني كه در تالارهاي گفتمان زير 500 گفتگو (پست) تخصصي داشته باشند (بزنند) يك عدد دومين رايگان با پسوند هاي .com يا .net يا .org به دلخواه ايشان اهدا مي شود. :?
علاقمندان ميتوانند از همين امروز شروع نمايند. :wink: :wink: :wink:
لينك تالارهاي گفتمان:forum`s link

sp-sky

Member
iranhostdomain گفت:
مژده! مژده !
:wink: :wink: :wink:
براي مدت محدود به دوستاني كه در تالارهاي گفتمان زير 500 گفتگو (پست) تخصصي داشته باشند (بزنند) يك عدد دومين رايگان با پسوند هاي .com يا .net يا .org به دلخواه ايشان اهدا مي شود. :?
علاقمندان ميتوانند از همين امروز شروع نمايند. :wink: :wink: :wink:
لينك تالارهاي گفتمان:forum`s link
بهتره كمي واقع بين تر باشيد يا لااقل راحتتر برخورد كنيد
قيمت ثبت دامين الان بين 8 تا 10 هزار تومنه
حالا حساب كنيد وقتي كه براي ارسال 500 پست ( اونم تخصصي ) صرف ميشه چه هزينه اي داره
هم اكانت اينترنت و هم پول تلفن رو محاسبه كنيد

iRWEBDES

Active Member
فكر ميكنم 500 پست آن هم تخصصي حدود 4-5 ماه طول بكشه ! :دي

sp-sky

Member
iRWEBDES گفت:
فكر ميكنم 500 پست آن هم تخصصي حدود 4-5 ماه طول بكشه ! :دي

و شايد كمي هم بيشتر
تازه چون اين دوست عزيزمون محدوديت زماني هم تعيين كردند تا اون موقع حتما دادن دامين كنسل شده

rahincom

Member
اگه 100 تاش مي كني من هر روز تو Forum هات يه آموزش مي نويسم.

چون چهارمين Domain رو هم مي خوام ثبت كنم ولي اين دفعه به اسمه خودم.

اگه قبوله بگو !!!!!

iranhostdomain

New Member
فكر كنم زدن 500 تا پست سخت نباشه !
چون شما مي تونيد مطالب رو كپي پيست هم بكنيد البته طوري كه شخص ديگري اين مطلب رو تو سايت نزده باشه !
فكر كنم بشه در عرض 2 روز اين كار رو كرد .
بعد از اينكه اين موضوع تموم شد براي پست هايي كه هر شخص خودش وقت بزاره تعداد پست هارو مياريم پايين !

سلام
كپى و پيست كردن مطالب مشكلى نداره، اما شما خواهيد ماند و كاربرانى كه در مورد آن مطالب در انجمن سوال دارند.
براى يك تاپيك تخصصى حتما پرسشهايي مطرح خواهد شد.
موفق باشيد

iranhostdomain

New Member
سعي مي كنيم كه خودمون و كاربران ديگري كه تو سايت هستند جواب هارو بدند و اينطوري هم براي جوابي كه مي ديد و يا كاربران ديگه مي دند پست اضافه ميشه و زودتر به 500 نزديك مي شند .

iranhostdomain

New Member
توجه : به شخصي كه سعي كرده باشه مطالب زيبا و با ساختار مناسب وارد كرده باشه با نظر هيپت مديره در ازاي 600 پست 2 دومين داده ميشود.

iRWEBDES

Active Member
عجب !
بچه ها يكي دو روز صبر كنيد احتمالا در ازاي 100 پست 6 تا دامين بهتون ميدن :سبزي

aghahamidgol2

Active Member
آقا مهرداد متظرما
اگر بدي من تا آخر عمر مي شينم توسط شما دومين جمع مي كنم
منتظر انجنهاي سايت شما هستم

MrMohi

Active Member
آقا یعنی چی که میگی به ازای 500 تا پست یک دامین میدی؟ مگه دامین کیلوییه؟ اصلا مگه یه دامین چنده؟ من خودم از کاربرای فعال گفتمان هستم و تا حالا کلی با بر و بچه های گفتمان مثل مزدک و لامذهب و ... کلون داشتم . گفتمان تالار پرباریه ولی شما میخوای با این کارت تالار گفتمان رو به لودگی و ... بکشی . این کارو نکن

Mohi Design

Member
iRWEBDES گفت:
عجب !
بچه ها يكي دو روز صبر كنيد احتمالا در ازاي 100 پست 6 تا دامين بهتون ميدن :سبزي

حرفت قشنگ بود... ايول ...
خب راست ميگه اگه بخوايي 500 تا بنويسي بايد يه تايپيست هم ثبت نام كني كه خودش پولش اندازه 200 تا دومين پولشه :دي من الان توي همين انجمن هاي مجيد آنلاين خودم رو جر دادم 20 تا پست نشده تازه اونم همش جفنگه :D

جدیدترین ارسال ها

بالا